- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
yemeğe vereceğiniz parayı doktora verin bu kadra basit..ailemin ona verecek parası yok ki zar zor geçiniyorum bende çalışıyorum zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemeğe vereceğiniz parayı doktora verin bu kadra basit..ailemin ona verecek parası yok ki zar zor geçiniyorum bende çalışıyorum zaten
Bende bende bende yani bi insanın hiçmi gözü doymaz normalde bi tabak salatayla doyuyorum ama çoğu zaman bir ekmekle doymuyorum hamilelikden sonra böyle oldum ben yemek yiyince acayip mutlu oluyorum canım bişe isteyipde yemediğim zaman uyuyamıyorum burnuma kokusu geliyo napsamda şu gözümü doyursam bilyorumbende aynı dertten muzdaribim. işin tuhaf yanı şeker hastalığı vs yok bende. midem tok olsada gözüm aç. ve fark ettim ki ne zaman yememek için dirensem agresif mutsuz bişi oluyorum
seni frenleyecek birileri yok mu?ailemin ona verecek parası yok ki zar zor geçiniyorum bende çalışıyorum zaten
Ahhhh ahhh ahh beni anlatmışsın inanılmaz potansiyelim vat kapisiriz bu konuda pasta ekler kır pidesi simit hepsini peşpeşe yerim hepsinin tadı güzel diye çarşıya cikislarimda ama hamiel iken mide bulantisindan dolayi bunlardan uzak kaldım ..tok olsam bile sırf tadı güzel diye yiyorum ne olur yardım edin ne yapmalıyım bana zaararlı olduğunu biliyorum
Kusuyormusun peki?tok olsam bile sırf tadı güzel diye yiyorum ne olur yardım edin ne yapmalıyım bana zaararlı olduğunu biliyorum