• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kusana kadar yemek yiyorum

Bence devlet hastanelerinde bir diyetisyen ve psikologtan destek alın... Ayrıca belediyelerin spor programlarındanda yararlanabilirsiniz. Böylece sosyalleşip daha iyi motive olursunuz belki. Hem artık hemen her mahallede spor aleti var valla ben gidiyorum çokta faydalı oluyor. Önce yapamıyorumları atmak lazım kafadan ..

Toklugu algilayan hormonda bir eksiklik olabilir mi?
Uc kisinin yiyecegini tek basina yiyorsaniz, Kizilaya gidecek kadar para olmali.
Sevgili var zaten hersey tamam degil. Allah korusun sekerin ileri seviyede tasidigi tehlikeleri bir arastirin.

tatlım bizim zekamız düşük idrak edemiyoruz böyle şeyleri. iyikide sen varmışsın bak yeni birşey öğrendik sayende. Allah başımızdan eksik etmesin senin gibi çok bilmiş arkadaşları (!):KK50: ayyyy cınım yaaa sarılasım geldi:KK11:
Ne bu şimdi neye sarıyosun arkadaşım? Hiçbir şey açıklamadan herşeyi yiyorum ne yapiyim yazmış konu sahibi o kadar açıklamaya yemeyin denmez de nedir? Dikkat edin üslubunuza. Size kalmadı millete çok bilmiş demek. Açıklasın hastalığı vs var mı doktora gitmiş mi ona göre yorum yapalım. Espirili yapılmış bi yorumu böyle ciddiye alıp atlayarak çok bilmişliği siz yaptınız. Polemiğe giremiycem gereksiz espiri anlayışı olmayan biriyle iyi akşamlar :)

Ne bu şimdi neye sarıyosun arkadaşım? Hiçbir şey açıklamadan herşeyi yiyorum ne yapiyim yazmış konu sahibi o kadar açıklamaya yemeyin denmez de nedir? Dikkat edin üslubunuza. Size kalmadı millete çok bilmiş demek. Açıklasın hastalığı vs var mı doktora gitmiş mi ona göre yorum yapalım. Espirili yapılmış bi yorumu böyle ciddiye alıp atlayarak çok bilmişliği siz yaptınız. Polemiğe giremiycem gereksiz espiri anlayışı olmayan biriyle iyi akşamlar :)
ayyy cınım yaa
''Açıklasın hastalığı vs var mı doktora gitmiş mi ona göre yorum yapalım.'' birincisi bu yazdığın çok saçma doktora gitmiş olsa buraya niye danışsın deil mi cınım benim.

gelelim ikinci mevzuyaaa. çok bilmiş tabiki derim konunun özünü vs bilmeden. karşıdakinin derdimi var sorunumu var demeden direk ''çok basit yemeyin'' diye bide göze sokarcasına koca koca yazmışsın. o kadar basit olsa dediğin. buraya konu açmazdı arkadaş.

ayrıca ne bi smley var ne bi ifade. espri yaptığını anlayan kaç kişi oldu merak ettim.

bu arada akşam akşam kime kızdıysan sinirini ondan çıkar istersen

Bence aynaya bak , sonrada güzel vücutlu bir bayanın vücuduna bak. Sonra da düşün neden sende öyle olamayasın? Sonra kendin karar ver yiyip yememeye.

Toklugu algilayan hormonda bir eksiklik olabilir mi?
Uc kisinin yiyecegini tek basina yiyorsaniz, Kizilaya gidecek kadar para olmali.
Sevgili var zaten hersey tamam degil. Allah korusun sekerin ileri seviyede tasidigi tehlikeleri bir arastirin.
Şeker hastasiymis canım sonradan okudum bende.
Şeker hastaları çabuk acikir.

olay o değil düşünce tarzımda sürekli diyat yapmatan hep belrili şeyleri yemekten sıkıldım bende diğerleri gibi özgür olmak istiyorum istediğimi yemek istiyorum ama şeker hastasıyım ve polikistik overim var :KK43: ne yapmam gerektiğini biliyorum aqma kafam işte hep diyorum seviglim var bu kadazr kasmanın manasıne diyorum ama bir yanım acı çekiyor
Canım diyet günlüklerindeki benim evliliğim için 35 kilo başlığımı bi oku istersen sevgilim var zaten kasmanın manası ne deme. Ben de istediğimi yediğim için 100 kilo oldum hayatta tahmin edemeyeceğim bi şeydi ama oldu. 60 kiloydum 70 oldum 80 derken Hayatım zorlaştı giyecek Kıyafet bulamıyorum ki boyum 1.70. Ben de psikoloğa gitmeyi düşündüm bi ara ama Çık bu mantıktan. Yediğin yanına kar kalmıyor, zarar olarak burnundan fitil fitil geliyor.

Bende çok cabuk acıkıyorum devamlı bir şeyler yeme ihtiyacı duyuyorum ara ara. Endeskobi sonucundan midemda safra kaçağı olduğu tesbit edildi. Sizde de belki benim gibi midesel bir sorun olabilir.
Bak şimdi gece gece yine açıktım. Ne yesem acaba?:confused::KK70:

Bence hastalik degil. Tok olsam bile ben de yiyorum tadi guzel olan seyleri. Mesela bazen eristeden uc tabak yiyorum ustune salata ustune borek sirf tatlari guzel diye sonra nefes alamiyorum uyuyamiyom :D nefsinle alakali yani

olay o değil düşünce tarzımda sürekli diyat yapmatan hep belrili şeyleri yemekten sıkıldım bende diğerleri gibi özgür olmak istiyorum istediğimi yemek istiyorum ama şeker hastasıyım ve polikistik overim var :KK43: ne yapmam gerektiğini biliyorum aqma kafam işte hep diyorum seviglim var bu kadazr kasmanın manasıne diyorum ama bir yanım acı çekiyor
Karatay yap tam senlik ac da kalmazsin seker de almazsin kilo da verirsin

Bence hastalik degil. Tok olsam bile ben de yiyorum tadi guzel olan seyleri. Mesela bazen eristeden uc tabak yiyorum ustune salata ustune borek sirf tatlari guzel diye sonra nefes alamiyorum uyuyamiyom :KK70: nefsinle alakali yani
3 tabak eristenin ustune borek miiiii ayy nefesim darlandi okurken sen nasil yiyosun

tok olsam bile sırf tadı güzel diye yiyorum ne olur yardım edin ne yapmalıyım bana zaararlı olduğunu biliyorum
Elvis presley son dönemlerinde bu hastalığa tutulmuştu.banyoda ölü bulundu ve bağırsakları afedersiniz bok doluydu deniyor.fazlasını bağırsaklar kaldıramaz.şöyle bir şey düşün psikolojik olarak rahatlatabilir.bir poşete o gün yediklerinin hepsini at,su dahil.midemize gönderilen asiti de koy hesaba.miğden bulanacaktır.iyi gelebilir belki.ben de bunu bir kitapta okumuştum.

En kısa zamanda bir endokrine görünün bence, insilün direnci için ilaç veriyorlar o da iştahı baya kapatıyor. Yardımcı olur belki.

Off ben de biraz abartsam kussam mı diye düşünüp duruyorum, anoreksiyaya davetiye çıkarmayayım diye tuttum kendimi de dün ilk defa zorla kusturdum kendimi. o_O Kusmak berbat bir şey, kusana kadar bile efor sarfettim, boğazım tahriş oldu, karnım kasılmaktan ağrıdı, gözlerimden yaşlar geldi. Bir daha aynı duruma gelmemek için minimum seviyede yemeye karar verdim. Ha bu arada şişman falan da değilim, takıntı...

peki şu mankenler gibi yedikten sonra kusuyor musunuz?eğer öyleyse psikolog size Prozac verebilir..hem iştahı kesiyor hem de o hastalığa yardımcı oluyor..ama sorun iştahınızın çok açık olmasıysa ya metabolizma ya da kan şekeriyle alakalı olabilir...bende eskiden sizin gibi yerdim yerdim karnım şişerdi bu sefer maden suyuna yüklenirdim...şimdi kilo verince istesemde yiyemiyorum...kavrulmamış badem,ceviz ya da meyve atıştırıp yoğurt tüketebilirseniz tok kalırsınız...en güzeli diyetisyene gidin...

Back