Kusana kadar yemek yiyorum

bende aynı dertten muzdaribim. işin tuhaf yanı şeker hastalığı vs yok bende. midem tok olsada gözüm aç. ve fark ettim ki ne zaman yememek için dirensem agresif mutsuz bişi oluyorum
Bende bende bende yani bi insanın hiçmi gözü doymaz normalde bi tabak salatayla doyuyorum ama çoğu zaman bir ekmekle doymuyorum hamilelikden sonra böyle oldum ben yemek yiyince acayip mutlu oluyorum canım bişe isteyipde yemediğim zaman uyuyamıyorum burnuma kokusu geliyo napsamda şu gözümü doyursam bilyorum

İnternetten obez kadınların fotolarına bak.onlar gibi olacağını aklına getir yemezsin daha.

Karatay diyetini araştırın.

Bu sürekli yeme arzusunu insülin direncine bağlıyor. Şekerli,unlu,vs ürünler tükettikçe bağımlı gibi yeniden tüketme ihtiyacı hissediyorsunuz. Bunu aşmak için de öğünlerinizde sağlıklı ve dengeli beslenmeniz, öğün aralarını uzatmanız öneriliyor.

tok olsam bile sırf tadı güzel diye yiyorum ne olur yardım edin ne yapmalıyım bana zaararlı olduğunu biliyorum
Ahhhh ahhh ahh beni anlatmışsın inanılmaz potansiyelim vat kapisiriz bu konuda pasta ekler kır pidesi simit hepsini peşpeşe yerim hepsinin tadı güzel diye çarşıya cikislarimda ama hamiel iken mide bulantisindan dolayi bunlardan uzak kaldım ..
Kilon nasıl benim lisede başladı yavaş yavaş aldim kilolari

bence diyetisyen sizi durduramaz bi piskoloğa filan gidin.

yemek istemek çok değişik bir duygu. istersen obez olacağını bil yine de önüne geçemeyebiliyorsun eğer bu bir hastalıksa. ya da duygusal bir dönemindeysen vs...
o yüzden kendi kendinize halletmeyi bırakıp bir uzamana görünün bence.
yememek çok kolaymış gibi, yeme diyorlar. sanki siz bilmiyorsunuz yememeniz gerektiğini.
bir sebebi vardır ya psikolojik ya da fizyolojik.

Doyduğu halde yemek yeme davranışı duygusal açlıktır canım.Psikolog yardımcı olabilir?

Insulin direncini kontrol ettirmelisin bence. Sık sık acikiyorsan psikolijik olabilecehi gibi hormonal da olabilir. Face de.karatay gruplarini.incelemeni ineririm

Vitamin değerlerini, metabolizmanı, inslülin direncine baktırmanı tavsiye ederim. Sağlık kontrolünden geçiniz lütfen!

Bunun gibi bir durum gormustum. Bayan arkadas bulimia hastasiydi ve yemek yemeyi cok seviyordu. 4 kisinin yiyebikecegi yemegi tek basina yiyor sonra da kusuyordu. Imsanirim 35-49 kg civarinda. Cok yiyor ve hemen kusuyor. Psikologa gitmesine ragmen pek fayda etmemis. Ben de cok istahliyimdir ruyalarimda bile yemek yerim bazen. Hersey beyinde bitiyor. Su beynimizi kullanabilseydik ya

kilo alanların hepsi sanki hastaymış gibi konuşuyorsunuz yada psikolojik bir soruna bağlıyosunuz hemen. insan yedikçe midesi genişliyor yiyesi geliyor.kızıyorsunuz ama çözüm tabiiki yememek. kadınlarımızın yüzde 90 ı hastalıktan mı kilo alıyor ben buna inanmıyorum pek. doyumsuzluk var çünkü. doktora para yok diyorsunuz ama yemeğe para var ilginçtir ki. spor yapın desek kırk bahane üretirsiniz.engelli merdivenlerini engelli olmayan vatandaşlarımızın dışında nedense hep kilolular kullanıyor. 15 dk yürüyerek gidilecek kilo sorunu olan arkadaşlarım otobüse binmeden gitmeyi kabul etmiyor. sorun olan iştahlar değil yaşam temposu daha çok.

ben bunları dedim diyede kırk kişi kızıcak ama bunlar benim gözlemlerim. bana biri desin iştahım çok açık çok yiyorum ama çokta hareketliyim, sporumuda yaparım, otobüsü kullanmayı sevmem,evdeysemde sürekli hareket halindeyim, asansörü zorunlu olmazsam kullanmam yinede şişmanım desin.

Can boğazdan gelir
Afiyet olsun.
Ama gerçekten kusacak kadar yiyorsanız ve aşırı kilo alıyorsanız durum vahim.
Onun dışında normal bence metabolizmanız hızlıdır belki

Kusana kadar yiyecek ne buluyorsunuz Allasen, ben bazen yemek kalmadigi icin sofradan yari ac yari tok kalkiyorum, yemek olmadiginda usendigimden tamamen ac uyumuslugum da coktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…