Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hastalık olabilir mi bu durum?bir dr danışsantok olsam bile sırf tadı güzel diye yiyorum ne olur yardım edin ne yapmalıyım bana zaararlı olduğunu biliyorum
ciddi mi hay Allah(!)Ne mi yapabilirsiniz? YEMEYİN.
Evet ciddi :) Hay Allah(!)ciddi mi hay Allah(!)
Doktora gidin yada gittiniz mi bilmiyorum şeker rahatsızlığı olabilir.tok olsam bile sırf tadı güzel diye yiyorum ne olur yardım edin ne yapmalıyım bana zaararlı olduğunu biliyorum
tatlım bizim zekamız düşük idrak edemiyoruz böyle şeyleri. iyikide sen varmışsın bak yeni birşey öğrendik sayende. Allah başımızdan eksik etmesin senin gibi çok bilmiş arkadaşları (!) ayyyy cınım yaaa sarılasım geldiEvet ciddi :) Hay Allah(!)
bende aynı dertten muzdaribim. işin tuhaf yanı şeker hastalığı vs yok bende. midem tok olsada gözüm aç. ve fark ettim ki ne zaman yememek için dirensem agresif mutsuz bişi oluyorumolay o değil düşünce tarzımda sürekli diyat yapmatan hep belrili şeyleri yemekten sıkıldım bende diğerleri gibi özgür olmak istiyorum istediğimi yemek istiyorum ama şeker hastasıyım ve polikistik overim var ne yapmam gerektiğini biliyorum aqma kafam işte hep diyorum seviglim var bu kadazr kasmanın manasıne diyorum ama bir yanım acı çekiyor
Canim ona verecekten kastin psikolog sa devlet hastanelerinde var ama bu konu seninle alakali biraz benimde sinirlerim bozulunca uzulunce falan yiyorumda (normalde bu durum icin gitmiyorum psikologa)ama ben bu durumla alakali olan sikayetimi paylastim yeme istegi duydugun anlarda is uret kendine uzun zamandir gorusmedigin birini ara sohpet edin disari cik yuru dolabini topla kitap oku is falan yap kafani dagitmaya calis demisti sma benimki can sikintisiyla seninki tadina bakma ihtiyaciyla alakali ayni durumlar senin icin gecerli mi bilmiyorumailemin ona verecek parası yok ki zar zor geçiniyorum bende çalışıyorum zaten