="maybe84, post: 48433441, member: 791330"]Merhaba kızlar Coşkan Dinçer magduru olarak yaşadıklarımı herkesin bilmesini istiyorum. Bundan 3 yıl önce hamile kaldığımda kalp atışlarını görmediği halde (ki muayenesi 3 sn sürüyor) tamam herşey yolunda dedi ve gönderdi. kapıdan çıkarken son anda kalp atışı varmıydı dedim vardı vardı dedi. yaklaşık 2 saat sonra yapışkan zar benzeri gelen akıntımdan bahsetmediğim geldi aklıma ve içim rahat etmediği için geri döndüm hastaneye. kalp atışını görmüşmüydük dedi. attığını söylemiştiniz dedim. doppler US ile bakıldığında çoktan kesenin atılmaya başladığını öğrendik. apar topar kürtaj sırasında ebesiyle ilgili bir problem yüzünden yanındaki hemşirelere bağırıyordu. bir yandan bağırıyor bir yandan işleme devam ediyordu. inanılmaz acı çektim. sonrasında ise rahimimde oluşan yapışıklık ve deformasyon yüzünden hala hamile kalamadım. 3 histeroskopi, 3 rahim filmi, 2 tüp bebek denemesiyle hala bebek sahibi olamadım. kendisini aradığımda ise yalan söylemekle suçlandım ve yalan söylüyorsun deyip telefonu yüzüme kapattı. kesinlikle gitmeyin !!!!!!!