kusadasinda yasayanlar ve hamile olanlar burada toplanalim:-)

canım bugün hayırlısıyla bebişimi gördüm maşallah subanallah :nazar::nazar::nazar:yine kıpır kıpırdı eli ayağı hiç durmadı hep aynadı :nazar:herşey çok iyi şükürler olsun rabbime bu günleri gösterdiği yaşattığı için :16::16::16:
2'li test için kan verdim bihada ki haftaya sonuç belli olurmuş inşş iyi çıkar :16:

dr cinsiyeti için çok net konuşmadı plesentası arkadaymış genel de kızların ki böyle olurmuş dedi ama yine kesinlik yok :52::52::52:bidaha ki kont 5 ocakta ta o zaman kesin belli olurmuş :52::52:

merhaba cnm msjını yeni gördüm:26: biz iyiyiz gecenlerde oglusum korkuttu bizi kanamalarım oluyor doktorum sürekli dinlenme verdi bide suaralar grip oldum :43::43: sen ve bebis nasılsınız cinsiyeti belli oldu mu:49:

aman canım allah korusun bebişini benim de 1 gün boyunca lekelenmem oldu iğne vuruldum çok şükür rabbime geçti şimdi bol dinlenmek yatmak gerek canım :31:
belli oldu canım kızım olacak allahın iziyle :21::21::21::21:

aman canım allah korusun bebişini benim de 1 gün boyunca lekelenmem oldu iğne vuruldum çok şükür rabbime geçti şimdi bol dinlenmek yatmak gerek canım :31:
belli oldu canım kızım olacak allahın iziyle :21::21::21::21:

çook sewindm canm demek cimcimen geliyor allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin:16: sen limon yiyorum demistin bende demstim sana kızın olacak diye tuttu walla:1: simdi iyiyz oglusumla haftaya detaylı ultrasyona ve seker yüklemesine gidecegiz inşl. haftaya 24. haftaya giriyoruz günler su gibi geçiyo geçtikce sabırsızım:16:

Merhaba kizlar biraz sayfa guncelligini yitirmis ama yazmak istedim.2 aylik hamileyim egemed de uzeyir beye gittim bana cep numarasini vermedi bir hamile icin doktoruna heran ulasmak önemli diye dusunuyorum oyuzden vazgectim.nereyi onerirsiniz lutfen yardimci olun kafam cok karisik.coskan beydemi ozel cebini vermiyor acaba giden var mi ..

Merhaba kızlar Coşkan Dinçer magduru olarak yaşadıklarımı herkesin bilmesini istiyorum. Bundan 3 yıl önce hamile kaldığımda kalp atışlarını görmediği halde (ki muayenesi 3 sn sürüyor) tamam herşey yolunda dedi ve gönderdi. kapıdan çıkarken son anda kalp atışı varmıydı dedim vardı vardı dedi. yaklaşık 2 saat sonra yapışkan zar benzeri gelen akıntımdan bahsetmediğim geldi aklıma ve içim rahat etmediği için geri döndüm hastaneye. kalp atışını görmüşmüydük dedi. attığını söylemiştiniz dedim. doppler US ile bakıldığında çoktan kesenin atılmaya başladığını öğrendik. apar topar kürtaj sırasında ebesiyle ilgili bir problem yüzünden yanındaki hemşirelere bağırıyordu. bir yandan bağırıyor bir yandan işleme devam ediyordu. inanılmaz acı çektim. sonrasında ise rahimimde oluşan yapışıklık ve deformasyon yüzünden hala hamile kalamadım. 3 histeroskopi, 3 rahim filmi, 2 tüp bebek denemesiyle hala bebek sahibi olamadım. kendisini aradığımda ise yalan söylemekle suçlandım ve yalan söylüyorsun deyip telefonu yüzüme kapattı. kesinlikle gitmeyin !!!!!!!

="maybe84, post: 48433441, member: 791330"]Merhaba kızlar Coşkan Dinçer magduru olarak yaşadıklarımı herkesin bilmesini istiyorum. Bundan 3 yıl önce hamile kaldığımda kalp atışlarını görmediği halde (ki muayenesi 3 sn sürüyor) tamam herşey yolunda dedi ve gönderdi. kapıdan çıkarken son anda kalp atışı varmıydı dedim vardı vardı dedi. yaklaşık 2 saat sonra yapışkan zar benzeri gelen akıntımdan bahsetmediğim geldi aklıma ve içim rahat etmediği için geri döndüm hastaneye. kalp atışını görmüşmüydük dedi. attığını söylemiştiniz dedim. doppler US ile bakıldığında çoktan kesenin atılmaya başladığını öğrendik. apar topar kürtaj sırasında ebesiyle ilgili bir problem yüzünden yanındaki hemşirelere bağırıyordu. bir yandan bağırıyor bir yandan işleme devam ediyordu. inanılmaz acı çektim. sonrasında ise rahimimde oluşan yapışıklık ve deformasyon yüzünden hala hamile kalamadım. 3 histeroskopi, 3 rahim filmi, 2 tüp bebek denemesiyle hala bebek sahibi olamadım. kendisini aradığımda ise yalan söylemekle suçlandım ve yalan söylüyorsun deyip telefonu yüzüme kapattı. kesinlikle gitmeyin !!!!!!![/QUOTE]
Gecmis

Cok geçmiş olsun cok üzüldüm gercekten.bende gitmeyi dusunuyodum bi ara sonra vazgectim.iyiki vazgecmisim.insallah en kisa surede bebisin olur sağlıkla kucagina alirsin.

="maybe84, post: 48433441, member: 791330"]Merhaba kızlar Coşkan Dinçer magduru olarak yaşadıklarımı herkesin bilmesini istiyorum. Bundan 3 yıl önce hamile kaldığımda kalp atışlarını görmediği halde (ki muayenesi 3 sn sürüyor) tamam herşey yolunda dedi ve gönderdi. kapıdan çıkarken son anda kalp atışı varmıydı dedim vardı vardı dedi. yaklaşık 2 saat sonra yapışkan zar benzeri gelen akıntımdan bahsetmediğim geldi aklıma ve içim rahat etmediği için geri döndüm hastaneye. kalp atışını görmüşmüydük dedi. attığını söylemiştiniz dedim. doppler US ile bakıldığında çoktan kesenin atılmaya başladığını öğrendik. apar topar kürtaj sırasında ebesiyle ilgili bir problem yüzünden yanındaki hemşirelere bağırıyordu. bir yandan bağırıyor bir yandan işleme devam ediyordu. inanılmaz acı çektim. sonrasında ise rahimimde oluşan yapışıklık ve deformasyon yüzünden hala hamile kalamadım. 3 histeroskopi, 3 rahim filmi, 2 tüp bebek denemesiyle hala bebek sahibi olamadım. kendisini aradığımda ise yalan söylemekle suçlandım ve yalan söylüyorsun deyip telefonu yüzüme kapattı. kesinlikle gitmeyin !!!!!!!
Gecmis[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun bende adet göremiyorum diye gittim beta hcg 28 çıktı bu nedir dedim ben hiç birşey söylemem keseye görmeden gebe demem birdaha kan ver dedi verdim 0 aradım hemşire gorusturmedi ve öyle kaldı yarın ismail beye gidicem bilgi vermiyor

Back