- Konu Sahibi melisanurum24
-
sağol canım benim çok tşk ederim evet gerçekten yaşadıklarım çok kötü günlerdi rabbim kimseye göstermesinmerhaba canm çok geçmiş olsun yaşadıklarına üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır diyorum. doktor gerçekten de çok önemli üniversal haber vermeden gitti demş üzeyr bey adına ama adamın parasını ödemedikleri için hast ayrılmış ve baküye gitmş. ee hast adamın parasını ödemedik der mi hiçaydında gittiğin doktor devlette mi özel hastanede mi peki
Nazilliden yazıyorum.artık sona geldim.dr um aydın medline olcay akalın.37 haftamdayım.
sağol canım benim çok tşk ederim evet gerçekten yaşadıklarım çok kötü günlerdi rabbim kimseye göstermesincanım keşke Üzeyir bey hastalarına iyi bi dille açıklama yapsaydı bıraktığı gün ben has gittim benden önce kaç kişi şikayete gelmiş doğumuna 1 hafta kalan hastasını bırakmış gideceğini söyleseydi herkez anlayışla karşılar başımıızın çaresine bakardık neyse canım her işte vardı bi hayır
ben aydına medline gidiyorum canım dr cenk tan ve acayip tatlı dilli güler yüzlü çok pozitif biriymiş ben normalde zmir de egepole gidecektim ama mesafe çok uzak burası biizm için daha iyi yakın ve doğumla ilgili de güzel projeleri de var hastanenin ayrıca anlaştığı bi doğum foto bile varmış çok iyi yani
canım bende aydın medline gidiyorum dr cenk tan şimdilik hastanede ve dr çok memnunumdoğumun nasıl olcak canım inş sağ sağlim bebişte sende kurtulursunuz canım
Ben de hiç sevmedim yolculuk yapmayı ve yazın en sıcak dönemlerinde hamileydim . Zor geçmişti en ağır dönemim sıcaklara denk geldi bende yolu göze alamamıştım o yüzden coşkan beyi tercih ettik.
Nazilliden yazıyorum.artık sona geldim.dr um aydın medline olcay akalın.37 haftamdayım.
haklısın canm üzeyr bey konusunda en azından ayrılacağım bu hast haberiniz olsun demeliydi. ben de coşkan bey dışında bir doktora daha görünmek istiyorum içim rahatlar hemp tesi eşim aydına gidecek işi var ben de onunla gideyim diyorum dediğin doktora en azından ne olur olmaz diye bence 2. doktor aklımız da olsun hem aydın da yakın bize çok teşekkür ederim canım şu foto olayı hoşuma gitti doğum fotoları istiyorum mutlaka
kızlar söke uluslararası hastanesinde çiğdem hanım var o da çok iyi aydın medline daki cenk beye 2 arkadaşım gitmişti onlar da çok memnun kalmıştı hatta bitanesi vip oda aldı hani bakım kuvvetliydi anlıycanız... ama fiyat farkı da oluyor tabi....
evet canım haklısın sorumsuzluktu işte...çoşkan beyde benim dış gebelik olduğumu anlamadı aydında bi prof gittiğim de hangi dr gidiyosan diplomasını yırtıp atsın demişti nasıl anlamaz nasıl göremez diye bunları yazıyorum canım aman ben yandım siz yanmayın kuzum dr çok çok önemli
canım bak hiç abatmıyorum cenk bey hayatım da gördüğüm en samimi dr biri hiç pişman olmayacaksın ayrıca 4 boyutlu ultrasonu var kuzum
ayrıca ordaki broşürlerde yeni doğun için vıp diye bişey var bebek kapısını süslüyolarmış gelen misafirlere loğusa şerbeti ikram ediyolarmış ilk çocuk dr muayene ücretsizmiş zaten gidersen bunları görürsün canım
sağol canım benim çok tşk ederim evet gerçekten yaşadıklarım çok kötü günlerdi rabbim kimseye göstermesincanım keşke üzeyir bey hastalarına iyi bi dille açıklama yapsaydı bıraktığı gün ben has gittim benden önce kaç kişi şikayete gelmiş doğumuna 1 hafta kalan hastasını bırakmış gideceğini söyleseydi herkez anlayışla karşılar başımıızın çaresine bakardık neyse canım her işte vardı bi hayır
Ben aydına medline gidiyorum canım dr cenk tan ve acayip tatlı dilli güler yüzlü çok pozitif biriymiş ben normalde zmir de egepole gidecektim ama mesafe çok uzak burası biizm için daha iyi yakın ve doğumla ilgili de güzel projeleri de var hastanenin ayrıca anlaştığı bi doğum foto bile varmış çok iyi yani
Canım bende aydın medline gidiyorum dr cenk tan şimdilik hastanede ve dr çok memnunumdoğumun nasıl olcak canım inş sağ sağlim bebişte sende kurtulursunuz canım
haklısın bitanem benim de 2. bebeğim kısmet olursa olacak allahın izniyle ilkinde bende çok tecrübesizdim ve iyi bi dr seçimin de bulunamadım şimdi bende çok evham yapıyorum herşeyi araştırıp soruyorum canımteşekkürler canm dün baya araştırdım cenk beyi olumsuz hiçbişey duymadım eşimlede konuştuk p tesi cenk beye gideceğiz yarından randevu alcam memnun kalırsam belki doğumuda orda düşünebilrm ilk doğum olacağı için tereddütlerim var benm için anlayışlı ve profosyonel doktor gerçekten çok önemli
ewet cenk beyde baya tutulan bi dr.benim ikinci gebeliğim özellikle bayan tercih ettim.memnunum...hastanenin hizmetlerini bilmiyodum öğrenmiş oldum
haklısın bitanem benim de 2. bebeğim kısmet olursa olacak allahın izniyle ilkinde bende çok tecrübesizdim ve iyi bi dr seçimin de bulunamadım şimdi bende çok evham yapıyorum herşeyi araştırıp soruyorum canım
inşş canım memnun kalırsın gidip gelirken belki karşılarız tanışma fırsatımız da olur inşşben yarın tekrar gideceğim tahlil sonuçları için
anladım canım benim de 2. gebeliğim ilkini 8 haftalıkken kaybettim inşş rabbim bunu kucağımıza almayı nasip eder hayırlısıylabende salı günü gittiğim de orda bekleme salonun da küçük broşürler var canım orda görmüştüm sonra doğum için fiyat sorduğumuzda ben sordum doğum foto var mı diye anlaştıkları biri varmış yani yapılabiliyomuş
gerçekten bilgilerin aydınlatıcı oldu benm şuanki coşkan beyden tek sıkıntım ben sormadan ayrıntılı bilgi vermiyor yani bebeğimi detaylarıyla gördük ultrasyonda artık yarın 13. haftada oluyoruz istiyorum ki bilgi versin ultrasyonda gördüklerini bizimlede paylaşşın ama doğumda iyi bir doktormuş genel anlamda iyi ama kontrollerde soğuk burda da bir arkadaş öle yazmıştı ama doğumda iyiymiş bakalım cenk beyede gideceğiz aklımda ne olur ne olmaz diye doktor bulunsun.bakalım kontrollere gidip gelirken denk geliriz tanışırız canım isterim tanışmayı zaten burada kimsem yok yeni evliyim pek çevrem yok
zaten canım hepimizin merak ettiği bebek hakkında ki görüşleri fikirleri ee haliyle çok meraklıyız haklı olarak canım dr bunları söylemiyosa ne anladım ben bu iştenbizim bi arkadaşta çoşkana gidiyodu 5 aylık hamileydi ve kalp atımları durduğu için bebeği aldı tek açıklaması ölmüş dedi
aynen canım bende burada yalnızım kimsem yok eşimin işi nedeniyle buraya geldik mecburi olarak yani seni çok iyi anlıyorum yalnızlığın ne demek olduğunu çok iyi öğrendim burda
benm geçen seneden düşüğüm oldugu için çok ehvamlıyım çok detay açıklama istiyorum sanırım ama haklıyız da yanibenm eşim burdaydı zaten aslende izmir karşıyakalı gelin olarak geldim buraya haliyle tanıdıgım yok komşuluk ilişkiside maalesef kusadasında çok zayıf yada benm oturdugum yer böyle bilmiyorum:26:
aynen canım benim de 1 kaybım var o yüzden bende kalbim ağzım da geziyorum hayırlısıyla allahın izniyle bi kucağıma alsam çok rahatlıycam
burası da öyle canım ben 4 seneden sonra bi kaç komşu edindim çok zor bi çevre kurmak tanımadığın yerde kimse kabullanmişyo kolay kolayyine çok şanslıyım aynı apt oturan bi arkadaşım var onunla çok samimiyiz 2 senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor oda bebek için uğraşıyo ee konu aynı olunca
allah inşl. birdaha kayıp yaşatmaz kimse yaşamasın çok zor bir durumaynen buralar farklı komşulk ilişkisi çok zayıf maalesef ben daha 2 yıllık oldugum için sanırım biraz daha beklicem beni gören evli olduguma da inanmıyo 24 yaşında minyom yapım var komşuların geneli benden yaşça büyük haliyle onlar yakınlaşmıyo neyse belkim hamile oldum artık evli gibi kadın görünürümde komşularım artar bilemiyorummm sen sökedeydin değilmi
aynen canım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
aynen canım bende minyon tipliyim bazen beni eşimin kız kardeşi sanıyolarbenim de komşularım bende yaşça büyükler kimi 33 yaşında kimi 45 işte ben 27 yaşındayım daha dengimi bulamadım canım
söke değil canım selçuktayım
aynen canm minyom tipli olmanın dezavantajlarını yasıyoruz sanırım benmde esimle aramzda yas farkı var allahtan esim yasını göstermiyo cok fazlaselcuga cok geliyoruz şirince ve selcuk hava pistine geliyoruz hatta bu hafta yine geleceğiz
bazen avantaj bazen de dezavantaşa dönüşüyo canım sağlık olsunaynen canm minyom tipli olmanın dezavantajlarını yasıyoruz sanırım benmde esimle aramzda yas farkı var allahtan esim yasını göstermiyo cok fazlaselcuga cok geliyoruz şirince ve selcuk hava pistine geliyoruz hatta bu hafta yine geleceğiz
buarada sen suan kaç aylık oldun canm ben 13+1 oldum bugün:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?