slm kızlar
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
ben kuşadasında değil selçukta oturuyorum ama her dr yakınen çok iyi biliyorum ilk evlendiğim zaman hamile kaldığım da çoşkan beye gidiyodum faka bebeğim dış gebelikmiş ve maalesef dr bunu anlamadı ben ölümlerden döndüm acilen bebek ameliyatla alındı ve sağ tüpüm de gitti çoşkan bey sayesin de....anlasaydı tek bi iğneyle düşürülebilirdi :26:
sonrasın da bebek aramaya devam ederken üniversalı keşfettik üzeyir beyi buldum geçen sene aralıkta bana laparoskopi ve histerskopi yaptı ve sonrasın aşılmalara başladık ve son 3. aşımalaya geldiğimiz de randevu için aradığım da kendisinin kimseye haber vermeden bakuya gittiğini öğrendim ve yıkıldım ortada kalmıştım çok üzüldüm nasıl bi sorumsuzluktu bu
![KK36 :36: :36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
ama her işte bi hayr varmış demek ki şimdi ki tüp bebek dr buldum ilk denemem de çok şükür hamile kaldım şimdi gittiğine seviyorum bile
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
ben takiplerimi aydın medline yaptıyorum cen tan var harika süper bi dr biz sormadan kendisi açıklama yapıyo şimdilik çok memnunum kısmetse inş doğumumu da orda yapacağım
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)