Ay miniğim insallah ya o yüzden bu kurabiyeyi sectim ama biliyoruz ki kk nın işi belli olmaz :/Benim kusdan koymuş zaten malzemeleri yazarkenJenna16
Ellerine emeğine sağlık başarılar diliyorum geçen senenin birincisiydi bu kurabjye inşallah seni de birinci yapar
Bende çok beğendim ve inanır mısın kurabiyeyi hiç sevmeyen eşim bile beğendiYavrummmm naptın seeeen cok beğeniyorum bunu ya bide o aparattan bulursam alcam☺ ellerine sağlık baliiim başarılar
Ooo enişte beğendi ise olay bitmiştirBende çok beğendim ve inanır mısın kurabiyeyi hiç sevmeyen eşim bile beğendi
sarımsak öğütücü diye satılıyocanım bende o şekilde buldum aldım nette de var :) herkese başarılar canım insallah❤
yok yok ben midemi kurabiyeye buladım bari o bulayıpta Kilo almasın@Zipzip- mi kaptanınÇok severim kendisini
Gelsin kurabiye ikram edelim sen de yemişsin bir tanede o yesin
menü topiğine sayısına varana dek yazdımYa
Yalan tabii söyleme ,yalan söylememek için hıc bir sey söyleme
Beğendi valla bende acaba bu sefer ne kusur bulacak diye bekliyodum yani düşünOoo enişte beğendi ise olay bitmiştir☺,
Tahmin edebiliyorumBeğendi valla bende acaba bu sefer ne kusur bulacak diye bekliyodum yani düşün
Aferin çekirgeyok yok ben midemi kurabiyeye buladım bari o bulayıpta Kilo almasın
menü topiğine sayısına varana dek yazdım
Direkt aklıma sen ve bu geldiBenim kusdan koymuş zaten malzemeleri yazarkenJenna16
Ellerine emeğine sağlık başarılar diliyorum geçen senenin birincisiydi bu kurabjye inşallah seni de birinci yapar
Kızım olsaydı tane tane hey sabah minit tuş diyooosun hey sabah minit tuş diyooosunHer yerde ,her yerde minik kuş
Çocuğun da beynini bulandirma kuş kuşKızım olsaydı tane tane hey sabah minit tuş diyooosun hey sabah minit tuş diyooosun
Sana bişey gönderdimÇocuğun da beynini bulandirma kuş kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?