- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Pistikten sonra dondurucuya mi koydun cikariinca nasil oldu peki tadi yumusakligi vsÇok teşekkür ederim gerçekten yiyen herkes bayıldı aman yuva bozmayalım diyenlerde oldu hatta
ben dondurdum hiçbişeyde olmadı demeyebilirsin istersen
Evet öyle yaptımPistikten sonra dondurucuya mi koydun cikariinca nasil oldu peki tadi yumusakligi vs
Zepraammm harikaaMerhaba
Bugün size görünüşüyle kalplerinizi ısıtacak çok güzel bi tarifle geldim
Eki Görüntüle 2602821
şimdi geçelim tarifimize
malzemeler
1 adet yumurta
125 gr tereyağ yada margarin
1 su br pudra şekeri
yarım su br nişasta
1 tane şekerli vanilin
3 yk kakao
2.5-3 su br un
sade pişmaniye
badem şekeri
Eki Görüntüle 2602767
un hariç bütün malzemelerimizi bi kapta pürüzsüz olana kadar yoğuruyoruz. Daha sonra unu azar azar ekleyerek ele yapışmayan yumuşak kıvamlı bi hamur elde ediyoruz.
Eki Görüntüle 2602777
sarımsak öğütücümüzün içine ful dolacak şekilde hamurumuzdan koyup kapağını kapatıyoruz.
Eki Görüntüle 2602780
Eki Görüntüle 2602781
daire şeklinde hamurumuzu yağlı kağıt sarılı tepsimize sıkıp ortasına yuvarlak bi kapak yardımıyla şekil veriyoruz.
Eki Görüntüle 2602789
Eki Görüntüle 2602790
Eki Görüntüle 2602787
bütün hamurumuzu bu şekilde bitiriyoruz.
ben daha büyük gözüksün diye iki kat sıktım hamurdan.
eğer ki hamurunuz sert olursa öğütücüden çıkarken çok kopma yaşayabilirsiniz eğer hamurunuz katı olursa tereyağ eritip yumuşatabilirsiniz buda dipnot olsun ❤
hamurumuzu önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 15 dk pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 2602793
benim bu şekil toplam 18 tane kurabiyem çıktı
Şimdi sunum sırası
Pişen kurabiyelerimizin ortasına pişmaniye koyup ortasına da badem şekerlerimizi yerleştiriyoruz vee bittiii
Eki Görüntüle 2602821 Eki Görüntüle 2602805 Eki Görüntüle 2602809 Eki Görüntüle 2602812
Eki Görüntüle 2602813 Eki Görüntüle 2602814 Eki Görüntüle 2602815 Eki Görüntüle 2602816 Eki Görüntüle 2602817 Eki Görüntüle 2602818 Eki Görüntüle 2602819 Eki Görüntüle 2602820 Eki Görüntüle 2602822
Yapacak olan herkese şimdiden afiyet olsun ❤ Yuvalarımızda kuş yuvaları gibi sapasağlam olsun❤
Teşekkür ederim gülümmmmZepraammm harikaa. Ellerine emeğine sağlık başarılar diliyorummmm
Cokkk teşekkür ederimmmmDaha oncede gormustum sanki yumurtalar catliyaxakmis gibi duruyor geran ellerine saglik canimhamurusıkmak zor olmuyor mu sarmisak ezicide delikleri cok kucuk cunku
BravoCokkk teşekkür ederimmmm❤❤
Hamuru sıkmaktan çok şekli vermesi biraz daha zordu :/ ama hamur yumuşak olunca bu sorun ortadan kalkıyo çünkü benim başta sertti sonra yumuşattım
Bence elde etme şansın Cook buyukTeşekkür ederim gülümmmmgerçekten harika olmustu insallah bu sefer bi sonuç elde edebilirim
Olmasam da bu yorumlar bile benim için yeterli oluyo nihalimBence elde etme şansın Cook buyuk
Birazı bize doğru göç edebilir ev sıcakSagol canım
geldi geldi hepsi midemize göç etti
Çok teşekkür ederim insallah geçen sene gibi bana da ugur getirirEllerine sağlık canım.Daha önceki yarışmadan 1.olan ,beğenilen bir tarif.Yemesek te sunumunu çok sevdiğimiz bir kurabiye.Sen de güzel yapmışsın.Başarılar diliyorum.
Adres ver ayaklarına koyup yollayayımBirazı bize doğru göç edebilir ev sıcak
Enaaaamm hemide güvercinlermisAdres ver ayaklarına koyup yollayayım
bu kadar büyük yumurta bi tek onlara bide deve kuşlarına ait olabilirdiEnaaaamm hemide güvercinlermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?