Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kuş Yuvası Kurabiyesi-Buono Badem Şekeri Sponsorluğunda

Çok teşekkür ederim gerçekten yiyen herkes bayıldı aman yuva bozmayalım diyenlerde oldu hatta

ben dondurdum hiçbişeyde olmadı demeyebilirsin istersen
Pistikten sonra dondurucuya mi koydun cikariinca nasil oldu peki tadi yumusakligi vs

Zepraammm harikaa . Ellerine emeğine sağlık başarılar diliyorummmm

Daha oncede gormustum sanki yumurtalar catliyaxakmis gibi duruyor geran ellerine saglik canim hamurusıkmak zor olmuyor mu sarmisak ezicide delikleri cok kucuk cunku

Daha oncede gormustum sanki yumurtalar catliyaxakmis gibi duruyor geran ellerine saglik canim hamurusıkmak zor olmuyor mu sarmisak ezicide delikleri cok kucuk cunku
Cokkk teşekkür ederimmmm
Hamuru sıkmaktan çok şekli vermesi biraz daha zordu :/ ama hamur yumuşak olunca bu sorun ortadan kalkıyo çünkü benim başta sertti sonra yumuşattım

Ellerine sağlık canım.Daha önceki yarışmadan 1.olan ,beğenilen bir tarif.Yemesek te sunumunu çok sevdiğimiz bir kurabiye.Sen de güzel yapmışsın.Başarılar diliyorum.

Ellerine sağlık canım.Daha önceki yarışmadan 1.olan ,beğenilen bir tarif.Yemesek te sunumunu çok sevdiğimiz bir kurabiye.Sen de güzel yapmışsın.Başarılar diliyorum.
Çok teşekkür ederim insallah geçen sene gibi bana da ugur getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…