Eyvahhhhh ben nerelere gidemmmm
Yalan tabii söyleme ,yalan söylememek için hıc bir sey söylemeNapim artık mideye giden gitti yalan mi söyleyeyim
Corc ile tanıştırayım seniAbla bu emojide neydi yaevde tek başıma kahkaha atıyorum ya
kaptanımı hiç söyler miyim ben
Valla oylamada görcez bakalım kiminki daha güzel olmuş sen gezdirmeye bile çıkarmışsın yani benim saç kavurma gibi olmuşBu kadar güzel yapmasaydın o zaman
Gezdirmeyle olmuyorValla oylamada görcez bakalım kiminki daha güzel olmuş sen gezdirmeye bile çıkarmışsın yani benim saç kavurma gibi olmuş
Potumu kırmış bulunmaktayım...vurun vurun beni öldürünAbla bu emojide neydi yaevde tek başıma kahkaha atıyorum ya
kaptanımı hiç söyler miyim ben
Allah iyiliğini versinValla oylamada görcez bakalım kiminki daha güzel olmuş sen gezdirmeye bile çıkarmışsın yani benim saç kavurma gibi olmuş
Seninkiler kadar olmasa da ahahahCanımsın
Ellerine sağlık bitanem,çok güzel olmuşlar.başarılar diliyorum ❤
Vurma kafanı öyle,iz kalcakPotumu kırmış bulunmaktayım...vurun vurun beni öldürün
Akşam eşim de öyle dedi diyo koy gelir elbet bi kuş dur bak yarın deneyeyim yakalarsam efso olurBalkona koysaydin kuşun biri sahiplenirdi minikleri
Bülbül de sayılmam ama şu dilimi bir tutamıyorum elacim ya. Nolcek benim bu halim....Vurma kafanı öyle,iz kalcak
İnanamıyorummmm abla bunu bana yapmamalıydınnnn kendi kafama sıktım resmen
Evet olmamış elalisinde olmayacak demek oluyo buGezdirmeyle olmuyor
Abla bana nasıl kıydııınnnnPotumu kırmış bulunmaktayım...vurun vurun beni öldürün
Sen git ben arkandan gelicemGelin arkadaşlarım,gidelim bu konudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?