Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay miniğim insallah ya o yüzden bu kurabiyeyi sectim ama biliyoruz ki kk nın işi belli olmaz :/Benim kusdan koymuş zaten malzemeleri yazarken![]()
Jenna16
Ellerine emeğine sağlık başarılar diliyorum geçen senenin birincisiydi bu kurabjye inşallah seni de birinci yapar![]()
Bende çok beğendim ve inanır mısın kurabiyeyi hiç sevmeyen eşim bile beğendiYavrummmm naptın seeeen cok beğeniyorum bunu ya bide o aparattan bulursam alcam☺ ellerine sağlık baliiim başarılar![]()
Ooo enişte beğendi ise olay bitmiştirBende çok beğendim ve inanır mısın kurabiyeyi hiç sevmeyen eşim bile beğendi
sarımsak öğütücü diye satılıyocanım bende o şekilde buldum aldım nette de var :) herkese başarılar canım insallah❤
yok yok ben midemi kurabiyeye buladım bari o bulayıpta Kilo almasın@Zipzip- mi kaptanınÇok severim kendisini
Gelsin kurabiye ikram edelim sen de yemişsin bir tanede o yesin![]()
menü topiğine sayısına varana dek yazdımYa
Yalan tabii söyleme ,yalan söylememek için hıc bir sey söyleme![]()
Beğendi valla bende acaba bu sefer ne kusur bulacak diye bekliyodum yani düşünOoo enişte beğendi ise olay bitmiştir☺,
![]()
Tahmin edebiliyorumBeğendi valla bende acaba bu sefer ne kusur bulacak diye bekliyodum yani düşün![]()
Aferin çekirgeyok yok ben midemi kurabiyeye buladım bari o bulayıpta Kilo almasın![]()
menü topiğine sayısına varana dek yazdım![]()
Direkt aklıma sen ve bu geldiBenim kusdan koymuş zaten malzemeleri yazarken![]()
Jenna16
Ellerine emeğine sağlık başarılar diliyorum geçen senenin birincisiydi bu kurabjye inşallah seni de birinci yapar![]()
Kızım olsaydı tane tane hey sabah minit tuş diyooosun hey sabah minit tuş diyooosunHer yerde ,her yerde minik kuş![]()
Çocuğun da beynini bulandirma kuş kuşKızım olsaydı tane tane hey sabah minit tuş diyooosun hey sabah minit tuş diyooosun![]()
Sana bişey gönderdimÇocuğun da beynini bulandirma kuş kuş![]()