Börekler Kuş Yuvası Böreği -Dost Süt Sponsorluğunda

Ellerine saglik canim nefis gorunuyor
Adin mi değişti yav kafam.karıştı asliii miydi

Ellerinize sağlık,görüntü olarak aynı ama malzemeleri Farklı bildiğim bir tarife çok benzettim görüntü olarak
Yarışmada başarılar

Teşekkür ederim canım öyle mi sende katılacaktın onu mu yapacaksın yoksa :)
Yok canım :)) Benim yapacağım tarif yapılmış @Sidelya95 yapmış Ama bir tarifim daha var,ikisi arasında gidip geliyordum. Demekki nasip digeriymiş
Seni tarifine benzer yaptıgım tarifi önceden çok yapardım. Gerçekten çok beğenilirdi. Hatta geçen kızım anne onu yapmıyorsun Ne zamandır yapsana demişti. Ama ben diyette olduğum içim pek yapmak istemiyorum Yarın tarifimi yaparım Allah nasip ederse,yermiyim bilmyirum ama

Aynı tarifleri bi kaç kişi yaptı canım yasak değilmiş yani ama oylar dağılıyor sadece bi yerde okumuştum diyette olunca da börek yenilebilir diye ama içi sağlıklı bol malzemeli hamur az olmalıymış az da olsa yenilebilir bence böyle daha çok eziyet gibi olmuyor mu kızçenin de canı çekmiş

Yapılabilir tabi,ama yapılmamış tarifler de olsunki birçok kişinin tarif defterine Yen’i tarif eklensin
Benim diyetimde börek Yok. Günde bir dilim ekmek hakkım var bu haftaki listemde,onuda kahvaltıda yiyorum :)) Ekmek günlük listede atıyorum iki üç dilim varsa yenilemeyip yerine börek yenilebilir. Yada en iyisi kaçamak yapmak Yarın yapayım bakalım,kim yiyecek kim yemeyecek :))

Tbki doğru söylüyorsun canım yeni tarifler olması daha güzel haftada bir gün kaçamak günü ilan etmeli Bi tane yiyecek için Bi parçacık bşy olmaz ekmek yerine geçer zaten böyle de olunca daha zor olur benim rüyalarıma girer zorlasam yemesem filan az da olsa bekliyorum tarifini merakla

Bayıldım, bayıldım Ellerine emeğine sağlık Başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…