- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi Turunculamba
-
hallettik cnm sorunu:) bebişi öp bnm yerime cnm.Seni haziran annelerinden hatirliyorum karemine. Benim oglum da 11 aylik oldu. Aynen dedigin gibi sokak delisi oldu. Bayiliyor disari cikmaya. Benim kv ve kp var bizde kaliyorlar Demir e bakmak icin. Her gun cikariyor dedesi. Ben de isten gelince cikariyorum. Sen de esini ikna etmelisin. Guvenmemesi cok anlamsiz gercekten.
cnm bebekten önce hep çıkardım zaten spora da gidiyordum.öyle günah çıkma diyen geri kafalı biri değil eşim:)konuştuk anlaştık.biraz diretmem gerekiyomuş galiba.dün dedi işim gücüm arasında sizi eylemeye geldim diye bende dedim illa gelmek zorunda değilsin ben yalnız da çıkabilirim diye sonra devam etti tartışma.dedi beni yanlış anlamışsın tamm çık puseti de kilitlicez bahçeye oyle olcak işte :)
Ohhh o İngiltere'nin kcaman parklarında, oturucan çimenlerin üstüne, yiyeceksin sandiviçini miss miss.. Kaçar mı bu fırsat? Ben olsam dinlemezdim eşimi trip atarsa atsın kendi bilir, esirmisin? Bir de bebek arabasıyla otobüse bile binebileceğin bir ülkedesin Türkiye'de olsan camdan da baktırmayacak heralde?canım yurtdışı ingilteredeyim. zaten buradaki son aylarımız. muhteşem bi yer insanın içi gidiyo hava pırıl pırıl ve ben istediğimde çıkamıyorum
Pardon ben sadece ilk mesajını okudum seni kısıtlıyor sandım halletmenize sevindim canım..eşim bahsettiğiniz gibi merhametsiz biri değil.spora başlamasını ben istedim bebğim yokken bende gidiyordum .kendince sebepleri varmıs konuştuk sorunumuz halletttik bundan sonra çıkıcam. evet biraz kastı kısıtladı bebk olunca ama önceki mesajlarımı okuduysaız sebebi varmış.ben tartışmayı uzatmayınca konu kapanıyormuş hep.arkadaşlar sayesinde konuştum ayrıntılı.
Puseti indirdim cnm :) esim indiremezsin diyordu.ama cikarmak baya zor onu da bahceye koycam yada disari kilitlcem :)bizde astik gibi olayi bakalim.Benim eşimde Birlikte gidicez heryere! Yok gitme demezdi ama ben geleyim beraber gidelim, bugün dur yarın gidelim birlikte... Sonra burdaki arkadaşları dinledim çıktım gitmek istediğim her yere gittim sonra gerçekten gözü alıştıkça normal karşılamaya başladı. İlk çocuk bazı erkeklerde aşırı koruma duyguları çıkarıyo. Son aylarmış valla ömür boyu özlersin. Tadını çıkar.kanguru al puseti indiremiyosan
Cnm amac yurumek de asil hava almak da bebek arabasiyla turkiyede binilmiyo mu otobuse.eyvah eyvah.ulkemi ozluyorum da burayi da simdiden ozluycem eminim.Ohhh o İngiltere'nin kcaman parklarında, oturucan çimenlerin üstüne, yiyeceksin sandiviçini miss miss.. Kaçar mı bu fırsat? Ben olsam dinlemezdim eşimi trip atarsa atsın kendi bilir, esirmisin? Bir de bebek arabasıyla otobüse bile binebileceğin bir ülkedesin Türkiye'de olsan camdan da baktırmayacak heralde?
Harikasın:) bak çok kısa sürede kısıtladığı bütün konularda rahatlayacak. Çok sevindim yaaPuseti indirdim cnm :) esim indiremezsin diyordu.ama cikarmak baya zor onu da bahceye koycam yada disari kilitlcem :)bizde astik gibi olayi bakalim.
Size guvenmedigine emin misiniz cunku esimde beni yalniz disari cikmami istemiyor okulada ara verdigimden beri bu boyle ,karnin burnundayken ne disarisi hadi bi sey oldu fenalastin filan diyor surekliki 20 haftamdayim henuz..Belki sizi ve bebeginizi cok sakiniyordur .
Yok şekerim ne mümkün binsen ters ters bakarlar, bakmasalar duramazsın içerde kalabalıktan, onu da geçtin otobüs basamaklarından arabayı kaldırmak hiç mümkün değil illaki yardım lazım onu da eden bulursan.Orada bir seneden fazla kaldım ve ne kadar rahat ulaşımı olduğunu, insanların sabrını filan bilirim ve hayranımdır. O yüzden burda özlenecek pek birşey yok emin ol, kaldırım bile yok yürümek istesenCnm amac yurumek de asil hava almak da bebek arabasiyla turkiyede binilmiyo mu otobuse.eyvah eyvah.ulkemi ozluyorum da burayi da simdiden ozluycem eminim.
In saallah canim :) demekki konusmak gerekiyomus.yada kararli olmak :)Harikasın:) bak çok kısa sürede kısıtladığı bütün konularda rahatlayacak. Çok sevindim yaa
Cnm oyle derken esim derdi imdiremezsin agor diye ama denedim hic de oyle dgilmis.evde kos kos oturmaksa yorulsam da bi isler yapmayi yorulmayi seviyorum .jamileyken bile hic durmazdim poset bile tasirdim.oyle bi durumdan bu duruma gelmek beni baya bunaltti.ama esimle konustim kararli oldugumu anladi ve sorun cozuldu.mesela dun bi elimde agir poset bir elomde bebekim zorlaniyosun aama inanilmaz keyifli.hareketsizlikten nefret ederim :) yapcak bisiler olsun mutlakaBenim eşim uzakta çalışıyor ve ben bebeğimi yaz kış mutlaka dışarı çıkardım. Bebeğimi park beşiğine koyup pusetini indiriyorum sonra bebeğimi..İnsan istedikten sonra çözüm çok. Daha bebeğim 2,5 aylıkken 800 km yola gittim uçakla, ordan bir 400 km de araçla devam ettim memlekete. Sen güçlü olduğunu kendine ispat edemeden eşine nasıl edeceksin. Puseti bile kendim indiremem diyorsun. Valla ben bebeğimle pazar, banka, alışveriş vs vs hepsini kendim hallediyorum. Eşler birbirinden izin aldığı sürece malesef böyle. Ben hep haber veririm gidiyorum diye. Hatta bazen unuturum geldikten sonra şurdaydım derim. Tabi eşim de gez eve kapanma çocukla, ye iç der. Aynı şekilde bende ona derim. Önce her yönden güvenmek için, insanın her yönden kendine güvenmesi gerek.
Cnm bunlari dusununce icim aciyo biliyo musun.guzel memeleketimin insamlari da biraz saygili anlayisli olsaydi keskeYok şekerim ne mümkün binsen ters ters bakarlar, bakmasalar duramazsın içerde kalabalıktan, onu da geçtin otobüs basamaklarından arabayı kaldırmak hiç mümkün değil illaki yardım lazım onu da eden bulursan.Orada bir seneden fazla kaldım ve ne kadar rahat ulaşımı olduğunu, insanların sabrını filan bilirim ve hayranımdır. O yüzden burda özlenecek pek birşey yok emin ol, kaldırım bile yok yürümek istesensen bulunduğun yerin kıymetini bil ona göre gez toz bence..
Evet evet hepsine bizzat şahit oldum ondan diyorum kıymetini bil..Cnm bunlari dusununce icim aciyo biliyo musun.guzel memeleketimin insamlari da biraz saygili anlayisli olsaydi keskeburada otobisler ozel bi sistemle bebek arabalarina tekerlekli sandalyelere iniyo.otobusten inerken her sofor tesekkur ediyo dusun.ve ozellikle hamileysen bebekliysen apayri bir saygi goruyosun.yapyasli insanlar bile bebekliysen kapi aciyo yol veriyo.herkes guler yuzlu tesekkur eder ozur diler.bebegine gulumserr sever ama asla bizdeki gibi vicik vicik bebek opmek yok daha ne anlatiyim.bu saygi sevgi hosgoru ortami bizdede olurmu ne yazik ki umudum yok (
Cnm bu arada ingilterenin hangi sehrindeydinYok şekerim ne mümkün binsen ters ters bakarlar, bakmasalar duramazsın içerde kalabalıktan, onu da geçtin otobüs basamaklarından arabayı kaldırmak hiç mümkün değil illaki yardım lazım onu da eden bulursan.Orada bir seneden fazla kaldım ve ne kadar rahat ulaşımı olduğunu, insanların sabrını filan bilirim ve hayranımdır. O yüzden burda özlenecek pek birşey yok emin ol, kaldırım bile yok yürümek istesensen bulunduğun yerin kıymetini bil ona göre gez toz bence..
Az kaldi gitmemize cnm yaEvet evet hepsine bizzat şahit oldum ondan diyorum kıymetini bil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?