- Konu Sahibi Turunculamba
kızlar merhaba mesajı yazdığım sırada eşim aradı hadi hazırlanın geliyorum çıkalım diye apar topar kapattım .eve gelince sizlerin yazdığı mesajlardan da cesaret alarak tekrardan tartıştım.neredeyse içimdekileri anlattım döktüm. normalde bu tartışınca terslesin bi laf desin kızsın uzatmıyordum fazla.nefret ediyorum tartışmaktan çünkü.bu sefer öyle yapmadım söyledim herşeyi. o da bana laf attı derken biz dışarı çıktık yürürken bana dedi ki sen beni yanlış anlamışsın sen onun annesisin elbette sana güvenirim dedi.bende ama bana bikaç kere güvenmediğini belli eden şeyler dedin dedim.o da yanlış anlamışşın ben asıl puseti nereye koycaz ondan istemiyordum dedi.bende ona aşagıya kilitleyeceğimiz söyledim yine o da tamm deneyelim bakalım dedi.ama 1 saat dolaş gel dedi bende hiç yoktan iyidir kabul ediyorum dedim.ama dedi nereye gittiğini hep yaz aramalarıma hep cevap ver dedi.galiba ttalıya bağlandı mesele umarım hayal kırıklığı yaşamam.dolaştık biraz o işine gitti beni de bıraktı biraz dolaşıp eve geldimhepinize bana cesaret verdiğiniz için teşekkür ederim.galiba ben çok itaatkar sus pusum bilemiyorum