• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuş muyum kafeste miyim bilemedim yada beceriksiz aptal serseri bi anne mi?

Ne münasebet müdahale ediyor? Herkes haddini bilsin. Anneden daha cok kim düşünebilir evladını.

Ankara gibi iğrenç bir Şehirde sürekli Disardayiz biz. Harcayamayin bu güzellikleri

Seni haziran annelerinden hatirliyorum karemine. Benim oglum da 11 aylik oldu. Aynen dedigin gibi sokak delisi oldu. Bayiliyor disari cikmaya. Benim kv ve kp var bizde kaliyorlar Demir e bakmak icin. Her gun cikariyor dedesi. Ben de isten gelince cikariyorum. Sen de esini ikna etmelisin. Guvenmemesi cok anlamsiz gercekten.
hallettik cnm sorunu:) bebişi öp bnm yerime cnm.

Benim eşim uzakta çalışıyor ve ben bebeğimi yaz kış mutlaka dışarı çıkardım. Bebeğimi park beşiğine koyup pusetini indiriyorum sonra bebeğimi..İnsan istedikten sonra çözüm çok. Daha bebeğim 2,5 aylıkken 800 km yola gittim uçakla, ordan bir 400 km de araçla devam ettim memlekete. Sen güçlü olduğunu kendine ispat edemeden eşine nasıl edeceksin. Puseti bile kendim indiremem diyorsun. Valla ben bebeğimle pazar, banka, alışveriş vs vs hepsini kendim hallediyorum. Eşler birbirinden izin aldığı sürece malesef böyle. Ben hep haber veririm gidiyorum diye. Hatta bazen unuturum geldikten sonra şurdaydım derim. Tabi eşim de gez eve kapanma çocukla, ye iç der. Aynı şekilde bende ona derim. Önce her yönden güvenmek için, insanın her yönden kendine güvenmesi gerek.

cnm bebekten önce hep çıkardım zaten spora da gidiyordum.öyle günah çıkma diyen geri kafalı biri değil eşim:)konuştuk anlaştık.biraz diretmem gerekiyomuş galiba.dün dedi işim gücüm arasında sizi eylemeye geldim diye bende dedim illa gelmek zorunda değilsin ben yalnız da çıkabilirim diye sonra devam etti tartışma.dedi beni yanlış anlamışsın tamm çık puseti de kilitlicez bahçeye oyle olcak işte :)

Ha tmm cnm sevindm o zaman cokzor oluo bu donemler bilirim cunku xaten gebelikten bunaliyorsun bir de ustune skiliyor insa ozgurlesim artik diyorsn cok srvndm esinin anlsyis gostermesine cnm bnm

canım yurtdışı ingilteredeyim. zaten buradaki son aylarımız. muhteşem bi yer insanın içi gidiyo hava pırıl pırıl ve ben istediğimde çıkamıyorum:KK61:
Ohhh o İngiltere'nin kcaman parklarında, oturucan çimenlerin üstüne, yiyeceksin sandiviçini miss miss.. Kaçar mı bu fırsat? Ben olsam dinlemezdim eşimi trip atarsa atsın kendi bilir, esirmisin? Bir de bebek arabasıyla otobüse bile binebileceğin bir ülkedesin Türkiye'de olsan camdan da baktırmayacak heralde?

Hay Allah, senin kocan hangi asirdan kalmaymis? Benim esim ben bekarken ara ara kizlarla ciktigimizda haftasonlari, gecenin bi vakti eve dondugum icin kiziyordu ve izin vermemeye basladi bi sure sonra evlendikten sonra (ben saatleri hep abarttigim icin). Onu bile zor kabullendim ben, gunduz bebeginle cikmana neden izin vermiyor yahu? Sende hangi akilla izin vermesini gerektirecek bir pozisyona giriyosun?

Benim eşimde öyleydi. Birlikte gidicez heryere! Yok gitme demezdi ama ben geleyim beraber gidelim, bugün dur yarın gidelim birlikte... Sonra burdaki arkadaşları dinledim çıktım gitmek istediğim her yere gittim sonra gerçekten gözü alıştıkça normal karşılamaya başladı. İlk çocuk bazı erkeklerde aşırı koruma duyguları çıkarıyo. Son aylarmış valla ömür boyu özlersin. Tadını çıkar.kanguru al puseti indiremiyosan

eşim bahsettiğiniz gibi merhametsiz biri değil.spora başlamasını ben istedim bebğim yokken bende gidiyordum .kendince sebepleri varmıs konuştuk sorunumuz halletttik bundan sonra çıkıcam. evet biraz kastı kısıtladı bebk olunca ama önceki mesajlarımı okuduysaız sebebi varmış.ben tartışmayı uzatmayınca konu kapanıyormuş hep.arkadaşlar sayesinde konuştum ayrıntılı.
Pardon ben sadece ilk mesajını okudum seni kısıtlıyor sandım halletmenize sevindim canım..

Benim eşimde Birlikte gidicez heryere! Yok gitme demezdi ama ben geleyim beraber gidelim, bugün dur yarın gidelim birlikte... Sonra burdaki arkadaşları dinledim çıktım gitmek istediğim her yere gittim sonra gerçekten gözü alıştıkça normal karşılamaya başladı. İlk çocuk bazı erkeklerde aşırı koruma duyguları çıkarıyo. Son aylarmış valla ömür boyu özlersin. Tadını çıkar.kanguru al puseti indiremiyosan
Puseti indirdim cnm :) esim indiremezsin diyordu.ama cikarmak baya zor onu da bahceye koycam yada disari kilitlcem :)bizde astik gibi olayi bakalim.

Ohhh o İngiltere'nin kcaman parklarında, oturucan çimenlerin üstüne, yiyeceksin sandiviçini miss miss.. Kaçar mı bu fırsat? Ben olsam dinlemezdim eşimi trip atarsa atsın kendi bilir, esirmisin? Bir de bebek arabasıyla otobüse bile binebileceğin bir ülkedesin Türkiye'de olsan camdan da baktırmayacak heralde?
Cnm amac yurumek de asil hava almak da bebek arabasiyla turkiyede binilmiyo mu otobuse.eyvah eyvah.ulkemi ozluyorum da burayi da simdiden ozluycem eminim.

Size guvenmedigine emin misiniz cunku esimde beni yalniz disari cikmami istemiyor okulada ara verdigimden beri bu boyle ,karnin burnundayken ne disarisi hadi bi sey oldu fenalastin filan diyor surekliki 20 haftamdayim henuz..Belki sizi ve bebeginizi cok sakiniyordur .:KK51:

kızlar merhaba mesajı yazdığım sırada eşim aradı hadi hazırlanın geliyorum çıkalım diye apar topar kapattım .eve gelince sizlerin yazdığı mesajlardan da cesaret alarak tekrardan tartıştım.neredeyse içimdekileri anlattım döktüm. normalde bu tartışınca terslesin bi laf desin kızsın uzatmıyordum fazla.nefret ediyorum tartışmaktan çünkü.bu sefer öyle yapmadım söyledim herşeyi. o da bana laf attı derken biz dışarı çıktık yürürken bana dedi ki sen beni yanlış anlamışsın sen onun annesisin elbette sana güvenirim dedi.bende ama bana bikaç kere güvenmediğini belli eden şeyler dedin dedim.o da yanlış anlamışşın ben asıl puseti nereye koycaz ondan istemiyordum dedi.bende ona aşagıya kilitleyeceğimiz söyledim yine o da tamm deneyelim bakalım dedi.ama 1 saat dolaş gel dedi bende hiç yoktan iyidir kabul ediyorum dedim.ama dedi nereye gittiğini hep yaz aramalarıma hep cevap ver dedi.galiba ttalıya bağlandı mesele umarım hayal kırıklığı yaşamam.dolaştık biraz o işine gitti beni de bıraktı biraz dolaşıp eve geldim:21:hepinize bana cesaret verdiğiniz için teşekkür ederim.galiba ben çok itaatkar sus pusum bilemiyorum:KK53:[/QUOTE]
sevindim arkadaşım..
özgürlüğünü kısıtlatma :KK60:

Cnm amac yurumek de asil hava almak da bebek arabasiyla turkiyede binilmiyo mu otobuse.eyvah eyvah.ulkemi ozluyorum da burayi da simdiden ozluycem eminim.
Yok şekerim ne mümkün binsen ters ters bakarlar, bakmasalar duramazsın içerde kalabalıktan, onu da geçtin otobüs basamaklarından arabayı kaldırmak hiç mümkün değil illaki yardım lazım onu da eden bulursan.Orada bir seneden fazla kaldım ve ne kadar rahat ulaşımı olduğunu, insanların sabrını filan bilirim ve hayranımdır. O yüzden burda özlenecek pek birşey yok emin ol, kaldırım bile yok yürümek istesen:( sen bulunduğun yerin kıymetini bil ona göre gez toz bence..

Benim eşim uzakta çalışıyor ve ben bebeğimi yaz kış mutlaka dışarı çıkardım. Bebeğimi park beşiğine koyup pusetini indiriyorum sonra bebeğimi..İnsan istedikten sonra çözüm çok. Daha bebeğim 2,5 aylıkken 800 km yola gittim uçakla, ordan bir 400 km de araçla devam ettim memlekete. Sen güçlü olduğunu kendine ispat edemeden eşine nasıl edeceksin. Puseti bile kendim indiremem diyorsun. Valla ben bebeğimle pazar, banka, alışveriş vs vs hepsini kendim hallediyorum. Eşler birbirinden izin aldığı sürece malesef böyle. Ben hep haber veririm gidiyorum diye. Hatta bazen unuturum geldikten sonra şurdaydım derim. Tabi eşim de gez eve kapanma çocukla, ye iç der. Aynı şekilde bende ona derim. Önce her yönden güvenmek için, insanın her yönden kendine güvenmesi gerek.
Cnm oyle derken esim derdi imdiremezsin agor diye ama denedim hic de oyle dgilmis.evde kos kos oturmaksa yorulsam da bi isler yapmayi yorulmayi seviyorum .jamileyken bile hic durmazdim poset bile tasirdim.oyle bi durumdan bu duruma gelmek beni baya bunaltti.ama esimle konustim kararli oldugumu anladi ve sorun cozuldu.mesela dun bi elimde agir poset bir elomde bebekim zorlaniyosun aama inanilmaz keyifli.hareketsizlikten nefret ederim :) yapcak bisiler olsun mutlaka

Yok şekerim ne mümkün binsen ters ters bakarlar, bakmasalar duramazsın içerde kalabalıktan, onu da geçtin otobüs basamaklarından arabayı kaldırmak hiç mümkün değil illaki yardım lazım onu da eden bulursan.Orada bir seneden fazla kaldım ve ne kadar rahat ulaşımı olduğunu, insanların sabrını filan bilirim ve hayranımdır. O yüzden burda özlenecek pek birşey yok emin ol, kaldırım bile yok yürümek istesen:KK43: sen bulunduğun yerin kıymetini bil ona göre gez toz bence..
Cnm bunlari dusununce icim aciyo biliyo musun.guzel memeleketimin insamlari da biraz saygili anlayisli olsaydi keske:( burada otobisler ozel bi sistemle bebek arabalarina tekerlekli sandalyelere iniyo.otobusten inerken her sofor tesekkur ediyo dusun.ve ozellikle hamileysen bebekliysen apayri bir saygi goruyosun.yapyasli insanlar bile bebekliysen kapi aciyo yol veriyo.herkes guler yuzlu tesekkur eder ozur diler.bebegine gulumserr sever ama asla bizdeki gibi vicik vicik bebek opmek yok daha ne anlatiyim.bu saygi sevgi hosgoru ortami bizdede olurmu ne yazik ki umudum yok :((

Cnm bunlari dusununce icim aciyo biliyo musun.guzel memeleketimin insamlari da biraz saygili anlayisli olsaydi keske:KK43: burada otobisler ozel bi sistemle bebek arabalarina tekerlekli sandalyelere iniyo.otobusten inerken her sofor tesekkur ediyo dusun.ve ozellikle hamileysen bebekliysen apayri bir saygi goruyosun.yapyasli insanlar bile bebekliysen kapi aciyo yol veriyo.herkes guler yuzlu tesekkur eder ozur diler.bebegine gulumserr sever ama asla bizdeki gibi vicik vicik bebek opmek yok daha ne anlatiyim.bu saygi sevgi hosgoru ortami bizdede olurmu ne yazik ki umudum yok :KK43:(
Evet evet hepsine bizzat şahit oldum ondan diyorum kıymetini bil..

Yok şekerim ne mümkün binsen ters ters bakarlar, bakmasalar duramazsın içerde kalabalıktan, onu da geçtin otobüs basamaklarından arabayı kaldırmak hiç mümkün değil illaki yardım lazım onu da eden bulursan.Orada bir seneden fazla kaldım ve ne kadar rahat ulaşımı olduğunu, insanların sabrını filan bilirim ve hayranımdır. O yüzden burda özlenecek pek birşey yok emin ol, kaldırım bile yok yürümek istesen:KK43: sen bulunduğun yerin kıymetini bil ona göre gez toz bence..
Cnm bu arada ingilterenin hangi sehrindeydin

Back
X