Kuş muyum kafeste miyim bilemedim yada beceriksiz aptal serseri bi anne mi?

kızlar merhaba mesajı yazdığım sırada eşim aradı hadi hazırlanın geliyorum çıkalım diye apar topar kapattım .eve gelince sizlerin yazdığı mesajlardan da cesaret alarak tekrardan tartıştım.neredeyse içimdekileri anlattım döktüm. normalde bu tartışınca terslesin bi laf desin kızsın uzatmıyordum fazla.nefret ediyorum tartışmaktan çünkü.bu sefer öyle yapmadım söyledim herşeyi. o da bana laf attı derken biz dışarı çıktık yürürken bana dedi ki sen beni yanlış anlamışsın sen onun annesisin elbette sana güvenirim dedi.bende ama bana bikaç kere güvenmediğini belli eden şeyler dedin dedim.o da yanlış anlamışşın ben asıl puseti nereye koycaz ondan istemiyordum dedi.bende ona aşagıya kilitleyeceğimiz söyledim yine o da tamm deneyelim bakalım dedi.ama 1 saat dolaş gel dedi bende hiç yoktan iyidir kabul ediyorum dedim.ama dedi nereye gittiğini hep yaz aramalarıma hep cevap ver dedi.galiba ttalıya bağlandı mesele umarım hayal kırıklığı yaşamam.dolaştık biraz o işine gitti beni de bıraktı biraz dolaşıp eve geldimhepinize bana cesaret verdiğiniz için teşekkür ederim.galiba ben çok itaatkar sus pusum bilemiyorum

Puseti alt kata bir yere bisiklet kilidi ile sabitleseniz? Her defasında çıkarıp indirme derdiniz olmaz.

Ya da sling denen taşıma yöntemleri ile taşısanız?

Kocan sanirim ozguvensiz biri. Yazik yani gunesli havalarda bebekte sende evde tikilip kaliyorsunuz. Cik gez dinleme onu diyemeyecegim cunku sonunda ne yapar belli olmaz..sakin sakin konusmayi dene

Bu adam sizi eve kapatmis resmen, ne demek o yokken disari cikmamak, esir misiniz?

Yetiskin bir insansiniz, bebegin de annesisiniz, ne zaman isterseniz cikin disari, bu adama niye soracaksiniz, gardiyaniniz mi, bekciniz mi, bakiciniz mi??

yarın öbürgün bebeğiniz büyüdüğünde dışarı oda çıkmak isteyecek.
anne beni şuraya götür, buraya götür diyecek.
çocuğudamı eve hapsedecek eşiniz.

ay bu ne ya saçmalık eşinizin yaptığı

bence bebeğinizi bahane ediyor gibi..

boşver yarım ağızla git demiş işte..sende uzatma git..

Puseti indiremiyorsanız kucağınıza alıp kısa mesafede gezinin bir kaç ay sonra yürütecek o zaman arabasında da durmak istemeyecek ki

ilk olarak çok ağladı de çık dışarı al telefonu eline ara eşini.. Çok ağladı durduramadım çıktım dışarı de..böyle böyle alıştır..O da alışacak emin ol

Oh o spor salonuna falan gitsin siz evde hapis..

Ne kadar ağır olabilir ki benimki ikiz arabası bi görseniz afedersin ama öküz ölüsü gibi ağır yani

Size guvenmedigine emin misiniz cunku esimde beni yalniz disari cikmami istemiyor okulada ara verdigimden beri bu boyle ,karnin burnundayken ne disarisi hadi bi sey oldu fenalastin filan diyor surekliki 20 haftamdayim henuz..Belki sizi ve bebeginizi cok sakiniyordur .[/QUOTE]

kızlar merhaba mesajı yazdığım sırada eşim aradı hadi hazırlanın geliyorum çıkalım diye apar topar kapattım .eve gelince sizlerin yazdığı mesajlardan da cesaret alarak tekrardan tartıştım.neredeyse içimdekileri anlattım döktüm. normalde bu tartışınca terslesin bi laf desin kızsın uzatmıyordum fazla.nefret ediyorum tartışmaktan çünkü.bu sefer öyle yapmadım söyledim herşeyi. o da bana laf attı derken biz dışarı çıktık yürürken bana dedi ki sen beni yanlış anlamışsın sen onun annesisin elbette sana güvenirim dedi.bende ama bana bikaç kere güvenmediğini belli eden şeyler dedin dedim.o da yanlış anlamışşın ben asıl puseti nereye koycaz ondan istemiyordum dedi.bende ona aşagıya kilitleyeceğimiz söyledim yine o da tamm deneyelim bakalım dedi.ama 1 saat dolaş gel dedi bende hiç yoktan iyidir kabul ediyorum dedim.ama dedi nereye gittiğini hep yaz aramalarıma hep cevap ver dedi.galiba ttalıya bağlandı mesele umarım hayal kırıklığı yaşamam.dolaştık biraz o işine gitti beni de bıraktı biraz dolaşıp eve geldimhepinize bana cesaret verdiğiniz için teşekkür ederim.galiba ben çok itaatkar sus pusum bilemiyorum

Kocan sanirim ozguvensiz biri. Yazik yani gunesli havalarda bebekte sende evde tikilip kaliyorsunuz. Cik gez dinleme onu diyemeyecegim cunku sonunda ne yapar belli olmaz..sakin sakin konusmayi dene

olay burda başlıyor işte. izin vermek yada almak evlilikte olmamalı..sadece haber vermek olmalı yapacağınız.
sizin vasiniz değil o. çocuğuda değilsiniz..
olay baştan yanlış başlamış

bebeğin yokken nasıldı eşin?

hıh hıh işte işte bende dedim defalarca dedim hemde aşağı bahçenin arka kapısındaki merdivene kilitleyelim dedim geç yyaaaa olur mu öyle saçmalama olamaz zırt pırt dedi bahane yani bahane tersleyiveriyo

heryere herkese izin veren bi tip değildi.çarsıda dolaşırdım bişey demezdi.zaten bende aman aman gezme tozma mereklısıda değilim de.tek isteğim günlük bi iki saat dolaşmak bebeğimle dışarıda.

Bu adam sizi eve kapatmis resmen, ne demek o yokken disari cikmamak, esir misiniz?

Yetiskin bir insansiniz, bebegin de annesisiniz, ne zaman isterseniz cikin disari, bu adama niye soracaksiniz, gardiyaniniz mi, bekciniz mi, bakiciniz mi??

yarın öbürgün bebeğiniz büyüdüğünde dışarı oda çıkmak isteyecek.
anne beni şuraya götür, buraya götür diyecek.
çocuğudamı eve hapsedecek eşiniz.

ay bu ne ya saçmalık eşinizin yaptığı

bence bebeğinizi bahane ediyor gibi..

boşver yarım ağızla git demiş işte..sende uzatma git..

Puseti indiremiyorsanız kucağınıza alıp kısa mesafede gezinin bir kaç ay sonra yürütecek o zaman arabasında da durmak istemeyecek ki

ilk olarak çok ağladı de çık dışarı al telefonu eline ara eşini.. Çok ağladı durduramadım çıktım dışarı de..böyle böyle alıştır..O da alışacak emin ol

Oh o spor salonuna falan gitsin siz evde hapis..

yurt dışı oldugu için tedirgin olabilir.dil sorunu da varsa normal gibi

Size guvenmedigine emin misiniz cunku esimde beni yalniz disari cikmami istemiyor okulada ara verdigimden beri bu boyle ,karnin burnundayken ne disarisi hadi bi sey oldu fenalastin filan diyor surekliki 20 haftamdayim henuz..Belki sizi ve bebeginizi cok sakiniyordur .[/QUOTE]

demekki biraz dişini gösterecekmişsin. sevindim

Helal en guzel cevap

Arkadasim guzel arkadasim cok uzuldum ama kendileri her luksu yasiyor iste calisiyorum erkegim ayagina ama kadjna gelince cikma yapma etme gunah kole misin sen ben hic bilmem karanlik haric adam bana desin niye gidiyon bizzat ister cik gunes al kemiklerin iisinsin psikolojine iyi gelir diye, adamnki kurukafa kiskanclik cocuk bahane guven olmasa evde de tek birakamaz bir de bie daha cocuk yapmasin guvenemkyorsa senden ne bu hakaret gibi

kızlar merhaba mesajı yazdığım sırada eşim aradı hadi hazırlanın geliyorum çıkalım diye apar topar kapattım .eve gelince sizlerin yazdığı mesajlardan da cesaret alarak tekrardan tartıştım.neredeyse içimdekileri anlattım döktüm. normalde bu tartışınca terslesin bi laf desin kızsın uzatmıyordum fazla.nefret ediyorum tartışmaktan çünkü.bu sefer öyle yapmadım söyledim herşeyi. o da bana laf attı derken biz dışarı çıktık yürürken bana dedi ki sen beni yanlış anlamışsın sen onun annesisin elbette sana güvenirim dedi.bende ama bana bikaç kere güvenmediğini belli eden şeyler dedin dedim.o da yanlış anlamışşın ben asıl puseti nereye koycaz ondan istemiyordum dedi.bende ona aşagıya kilitleyeceğimiz söyledim yine o da tamm deneyelim bakalım dedi.ama 1 saat dolaş gel dedi bende hiç yoktan iyidir kabul ediyorum dedim.ama dedi nereye gittiğini hep yaz aramalarıma hep cevap ver dedi.galiba ttalıya bağlandı mesele umarım hayal kırıklığı yaşamam.dolaştık biraz o işine gitti beni de bıraktı biraz dolaşıp eve geldimhepinize bana cesaret verdiğiniz için teşekkür ederim.galiba ben çok itaatkar sus pusum bilemiyorum[/QUOTE]

İyi bari esin o kadar sabk degilmis bubda bi baslangic kirmadan dokmeden elestiri ve onerileri rahatsizliklari dile getirin ki esit insan oldugunuzu hatirlatin erkekler cbuk unutur cjnku sevimdim canmm

Ben de buna benzer bi konu acacaktim vazgeçtim. . Ben neyim diye soruyorum kendime çoğu zaman iki evladına yetemeyen bi zavallı gibi görüyorum kendimi.. sizin konunuza gelince dediginiz gibi bi yerde yasayacam hava güzel olacak ve ben sadece kocam izin vermiyor diye bekleyecem öyle mi ? Mümkün değil böyle yaptıkça siz de ona her seferinde boyun egdikce düzelmez kesinlikle.. ona kendinizi ne kadar iyi bir anne olduğunuzu ispatlayin. . Ilk önce gideceginizi söyleyin gerekirse takip etmesini bebeginize nasıl göz kulak olduğunuzu görmesini söyleyin. . Sonra da onsuz da herseyi başarabilecek güçte bir anne olduğunuzu gösterin esinize.. lütfen guveninizi kirmayin. . Anne oldugunuz gün garip bi şekilde gucleniyorsunuz zaten buna inanin.. Allah kolaylık versin ..
Edit: olay tatlıya bağlanmış sevindim :) siz de bana dua edin ben de çocuklarıma eşit zaman ayirabilen sosyal bi anne olabileyim inş

O ne ya öyle...
Prangaya da vursaymış!
Bebeğinizle hava almaya dahi çıkamıyorsanız, sizin acaba nasıl bir çocuğu büyütebileceğinize inanıyor?
Yanınızda olmazsa ne yapacağınızı mı şaşıracakmışsınız yoksa size bir şey mi olurmuş?
Bu güvensizlik, bu hükümdarlık niye?
Ben olsam asla dinlemem.

Ben doğduğundan beri bunları hep tek başıma hallediyorum
Bebeği portbebeyle alırdım, şimdi 7 aylık oldu
hem arabayı hem oğlumu tek başıma indiriyorum çıkarıyorum
ve her gün çıkıyorum (çok yağmur çamur yoksa)
ya da aşağıda bi yerde bırakın arabayı ama çocuğu her gün çıkarın
trip de atsa küsse de
izin kağıdımın çıkması gerek diye ona da söylüyorsanız tabi imkan vermez
aksine havaya girer
ok dediği anda kapın çocuğu çıkın
bir daha bugünler geri gelmeyecek

canım yurtdışı ingilteredeyim. zaten buradaki son aylarımız. muhteşem bi yer insanın içi gidiyo hava pırıl pırıl ve ben istediğimde çıkamıyorum
Sokak için izin almak mı evlilik mi mahkumiyet mi bu adam keyfinde sporunda sen eve tıkıl aptal hissetmekte haklısın zaten eşin de böyle hissetmeni istiyor ben olsam trip de atsa çıkarım bebişimle ohh mis gibi gez dolaş 4duvar nedir yani takma eşini alıştırma boşansan sudan çıkmış balığa dönersin bi gün bi kadın yalnız da güçlü olmalı..

Sevgili karemine bence haline şükret.böyle dediğim için bana kızacak yorumcular olabilir ancak kendi yaşadıklarıma bakınca senin durumunun şükürlük olduğunu düşünüyorum.benim de iki aylık bir oğlum var ve eşimden evimden uZaktayım.güya rahat etmem için bana ev tuttu memlekette ve annem ve kaynanamı da yardım etmeleri için yanıma getirdi.ancak işler değişti benim için tutulan evi kaynanamlar benimsedi ve kayınpeder falan gelip yanıma yerleşti tabi anneme de gitmek zorunda kaldı.şimdi ben bir yere gitmek için önce eşimden sonra onlardan izin almak zorundayım.eşim zaten görümcem yanımda olmadan hiçbir yere gitmeme izin vermiyor.sadece göörümceme ve bir arkadaşıma gidebilirim ki onlara da aynı sitede oturduğumuz için izin veriyor.annemler dolmuşla on dakikalık mesafede bırak yatıya oturmaya bile gidemiyorum.bu anlattıklarım kafeste hissettiğin kısımlarla ilgiliydi.bir de güvensizlik meselesi vardı sanırım canını sıkan onada şöyle bir örnek vereyim kaynanam hala benimle yatıyor çocuğa bakacakmış şimdi bile ben odamda çocuğu sallıyorum o da karşımda oturuyor gölgem gibi takip ediyor beni.şimdi sen karar ver halin şükürlük mü değil mi.ama sakın yanlış anlama seninki dert değil falan demiyorum asla tabi ki dert sadece bi yerlerde senden daha zor durumda olan birilerinin olduğunu bilmek belki içini rahatlatır diye yazdım tüm bunları çünkü ben kendimi ancak bu şekilde düşünerek rahatlatabiliyorum .

İngilterenin hangi hapishanesi bu ???
Ya ben bazen hemcinslerimi anlamiyorum nasil olurda buna goz yumarsiniz boyun egip tamam dersiniz nasil disari cikmak icin izin istersiniz pardonda siz kolemisiniz
Burda hatali olan esiniz degil ona bu primi bu rahatligi veren sizsiniz kusura bakmayin o kim oluyorda beni evladimla sokaga cikarmiyor trip atiyormus atsin asil sizin trip atmaniz lazim hatalisin arkadasim guclu olmadigin icin karsisinda saglam durmafigin icin boyle ezilmeye mahkumsun ...

Seni haziran annelerinden hatirliyorum karemine. Benim oglum da 11 aylik oldu. Aynen dedigin gibi sokak delisi oldu. Bayiliyor disari cikmaya. Benim kv ve kp var bizde kaliyorlar Demir e bakmak icin. Her gun cikariyor dedesi. Ben de isten gelince cikariyorum. Sen de esini ikna etmelisin. Guvenmemesi cok anlamsiz gercekten.

Teşp atarsa atsın. O spor salonuna gitmesine siz çokmu hoş bakıyosunuz? Madem tek başına biyere gidince gönlü raxı olmuyo. O zaman kendisi gexmeyğ bırakıp sizi gezdirecek.
Kaldı ki ona bile gerek yok. Niye izin alıyosunuz eşinizden. Benimde 10 aylık bebeğim var ben dışardayım haberin olsun telefonu duymayabilirim diyorum ve öıkıyorum.
Eşimde der beraber çıkarıx diye seninlede çıkarız derim. Eşinizin size bişey yaptığı yok. Siz kendinize yapıyosunuz.

eşim bahsettiğiniz gibi merhametsiz biri değil.spora başlamasını ben istedim bebğim yokken bende gidiyordum .kendince sebepleri varmıs konuştuk sorunumuz halletttik bundan sonra çıkıcam. evet biraz kastı kısıtladı bebk olunca ama önceki mesajlarımı okuduysaız sebebi varmış.ben tartışmayı uzatmayınca konu kapanıyormuş hep.arkadaşlar sayesinde konuştum ayrıntılı.

canım evet biraz saçma sebeplerden kısıtladı ama konuşmak gerekiyomuş galiba düz uzunca tartıştım o da anladı hatasını hak verdi bana :) artık bu konuda özgürüm.bebek yokken hep çıkardım zaten

cnm bebekten önce hep çıkardım zaten spora da gidiyordum.öyle günah çıkma diyen geri kafalı biri değil eşim:)konuştuk anlaştık.biraz diretmem gerekiyomuş galiba.dün dedi işim gücüm arasında sizi eylemeye geldim diye bende dedim illa gelmek zorunda değilsin ben yalnız da çıkabilirim diye sonra devam etti tartışma.dedi beni yanlış anlamışsın tamm çık puseti de kilitlicez bahçeye oyle olcak işte :)

cnm çıkıcam artık hallettik sorunu da telimi cevaplıcan mutlaka dedi her yere gittiğini yaz dedi öyle olcak atrık bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…