• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuş muyum kafeste miyim bilemedim yada beceriksiz aptal serseri bi anne mi?

yok cnm sopa falan yok öyle değil de işte asıl mesele ben bebğime bi iş getirirsem çarşıda dışarıda onu takıntı yapıyo.bir çok anne görüyorum ikiz bebeğiyle bile geziyolar.eminim şu şehirde kocasız çıkamayan tek anne benim :KK43:

Tamam ama böyle devam edersiniz kendi kafesinizi kendiniz kurmuş oluyorsunuz, küçük adımlarla başlayın o zaman. En başta oturduğunuz yerin etrafını turlayın geri dönün madem, başına bir iş gelse evde de gelir ayrıca. Gecinden versin eşinize bir şey olsa ne yapacaksınız? bebeği bir hastaneye bile götüremeyecek misiniz? Kocasız çıkamayan tek anne misiniz bilemem ama bu kadar çekingen davranıp camdan dışarı bakmak zorunda kalan siz olabilirsiniz evet.

yarın öbürgün bebeğiniz büyüdüğünde dışarı oda çıkmak isteyecek.
anne beni şuraya götür, buraya götür diyecek.
çocuğudamı eve hapsedecek eşiniz.

Merhaba bayanlar
Ben masal şehir gibi bir yerde yaşıyorum. Yani ne çok büyük ne çok küçük. Yemyeşil on onbeş dakika yürümeyle çarşıda olabileceğim, kocaman deresi olan çarşısı sadece otobüslerin trafiğine açık olan bir yer. Hal böyle olunca havalarda hep güzel insanın içi kıpır kıpır dışarı çıkmak istiyo. En azından bir iki saat. Pencereden bakıyorum bilmem kaç anne ellerinde pusetleri bebekleriyle yürüyüşte. Bebeğim onbir aylık oda çok seviyo dışarıyı. Ben fark ediyorum pencereden bakınca susuyo, bi eksiği olmadığı halde nasıl ağlıyo bunalıyo evde ben gibi. Sağolsun eşim haftada 2-3 kez çıkarır bizi. Ama ben istiyorum ki en az günlük bir saattte olsun bebeğimle çıkayım dışarı. İllki eşimle mi çıkmam gerekiyo. Hafta içi çıksak en az 2buçuk 3e kadar beklememiz gerekiyo. Ondada hafta içime dokunma diyo eşim. Kendinin de çalışması sekteye uğruyo. Bebeğim dışarı çıkamayınca sürekli ağlıyo kucak istiyo hiç bişey yapamıyorum evde çoğu zaman. Ama bi hava alsak ikimize de çok iyi gelcek. Ama eşim izin vermiyo beni bebeğimle başbaşa bırakmaya dışarı. İllaki birlikte olcaz. Ben bekarken iki erkek kardeşimin yarı annesiydim. Onları yedirdim de gezdirdim de bişey de getirmedim başlarına. Hatta bi kaç kere söylediklerinden anladım ki bana güvenmiyo bebeğimin dışarda başına bi iş getirmemden korkuyo bana, yani annesine güvenmiyor. Allah aşkına ben onun annesiyim gözüm gibi bakıyorum. Gecemi gündüzümü veriyorum ona, dışarda olduğumda pusetten elimi asla çekmem bile. Ortalamanın üzerinde boyu kilosu iyi bakıyorum bi şekilde, ama kocam asla güvenmiyo ve beni bebeğimle yalnız bırakmıyo bi yere. On bir aydan beri sadece bir kere bi arkadaşla bi kaç saatliğine görüştüm onda da çarşıda bi cafede bekledi beni. Ne diyosunuz kızlar ne yapayım ben allah aşkına. Az biraz konuşmaya çalıştım iyi tamam git diye trip attı sonrası yok. Akşam konuştum az çok iyi git dedi. Ama öyle olmuyo tabii şimdi spor salonunda 12 gibi gelecek de bizi gezdirecek saat 2 gibi tekrar gitmesi gerek işi var. Çok mu denetliyo çok mu napıyo ben anlamadım. Hayır böyle yapınca da kendime güvenimde sarsıyo çoğu zaman aptal gibi hissediyorum kendimi:KK61::KK43:
ay bu ne ya saçmalık eşinizin yaptığı

Ben anlamiyorum gercekten, bu durumu nasil kabulleniyorsunuz?
bebeginizle disariya cikmaniza izin vermemek nasil bir zihniyet acaba?
Asil daha korkunc olani sizin bunu kafanizda mesrulastirmis olmaniz. itaatkar bir yapiniz mi var ya da neden bunun absurdlugunu ve kabul edilemez oldugunu kocaniza yansitmadiniz.
boyle birseyi soyleyecek cesareti nasil buluyor?

Cocugunuz hasta olsa birsey olsa disari cikmayacak misiniz?
Boyle devam ederseniz cocugunuz sizi ozguvensiz gorecek, gun gelip o da kocaniz gibi davranirsa sasirmayin.

Bu tur erkeklere prim vermemek taraftariyim. Cikmak istiyorsan cik. Hic tahammul edemedigim sey bi erkek tarafindan kisitlanmak.
Bebeginle cok guzel zamanlar gecirebilirsin acik havada, mis gibi tertemiz oksijen solusun yavrucak. Yanaklari al al olsun.:KK46::nazar:

Niye izin vermiyor esin?
Ne var ki bunda anlamadım?
Yaşadığın yerde cok güzelmiş.
Ben doguda soguguyla meshur bir ildeyim ve 13 aylık bebegimle istedigim zaman çıkıyorum, geziyoruz,eğleniyoruz.
Eşiniz niye istemiyor anlamadım.
Tek bildigim tavrınız belli olsun.siz kedi degilsiniz o da sahibiniz degil.siz buna boyun egdikce daha farkli kurallari olacak.
Tedbirinizi alın.

eşiniz doğru yapıyor. tabi ki bir yavru anacığıyla yalnız bırakılmamalı. aklı başında, kendini bilen, errrkek lazım başlarına, baba lazım.
bu sözler mantıklı geliyor mu size? bir yavruya annesinden daha iyi, daha şefkatli kim bakabilir? size güvenmiyorsa, sizden çocuk sahibi olmasaydı. ya dışarı çıkamamak ne demek? haftada 2-3 saat bilmem ne. canınız ister her gün çıkarsınız, canınız ister bir hafta çıkmazsınız. temiz hava sizden çok o yavruya şart.
normalleştirmeye çabalayamayacağım. anormal bir durum çünkü

Nasıl saçma birşeydir bu ya. Hava güzel herkes dışarda ama sen evde camdan izleyeceksin nasıl bi saçmalık anlamadım. O çocuğum güneş alması lazım açık havad gezmesi lazım. Anlattığınız gibi bir yerse dinlemez çıkardım.

Nasil sabrettiniz bu zamana kadar ben anlamadim
Adam sizi sessiz itaatkar gordukce kendi kurallari dahilindde yasamaya mahkum Etmis
Ustelik ingilteredesiniz
Surekli bulutlu ve kasvteli havanin sonrasinda artik havalar duzelince ben bile evde durasim gelmiyor ne kalmis minicik bebege
Hele de burda o kadar guzel parklara varken
Bir cocuklu kadinin basina ne gelebilir ki ingilterede bakin baska bir yer olsaydi belki ama burda siz de goruyorsunuz ikiz bebeklerini alip tek basina sokkate markette hatta en kalabalik merkezde bile tek basina gezdiren islerini goren anneler var

heryere herkese izin veren bi tip değildi.çarsıda dolaşırdım bişey demezdi.zaten bende aman aman gezme tozma mereklısıda değilim de.tek isteğim günlük bi iki saat dolaşmak bebeğimle dışarıda.

ilk olarak çok ağladı de çık dışarı al telefonu eline ara eşini.. Çok ağladı durduramadım çıktım dışarı de..böyle böyle alıştır..O da alışacak emin ol

Merhaba bayanlar
Ben masal şehir gibi bir yerde yaşıyorum. Yani ne çok büyük ne çok küçük. Yemyeşil on onbeş dakika yürümeyle çarşıda olabileceğim, kocaman deresi olan çarşısı sadece otobüslerin trafiğine açık olan bir yer. Hal böyle olunca havalarda hep güzel insanın içi kıpır kıpır dışarı çıkmak istiyo. En azından bir iki saat. Pencereden bakıyorum bilmem kaç anne ellerinde pusetleri bebekleriyle yürüyüşte. Bebeğim onbir aylık oda çok seviyo dışarıyı. Ben fark ediyorum pencereden bakınca susuyo, bi eksiği olmadığı halde nasıl ağlıyo bunalıyo evde ben gibi. Sağolsun eşim haftada 2-3 kez çıkarır bizi. Ama ben istiyorum ki en az günlük bir saattte olsun bebeğimle çıkayım dışarı. İllki eşimle mi çıkmam gerekiyo. Hafta içi çıksak en az 2buçuk 3e kadar beklememiz gerekiyo. Ondada hafta içime dokunma diyo eşim. Kendinin de çalışması sekteye uğruyo. Bebeğim dışarı çıkamayınca sürekli ağlıyo kucak istiyo hiç bişey yapamıyorum evde çoğu zaman. Ama bi hava alsak ikimize de çok iyi gelcek. Ama eşim izin vermiyo beni bebeğimle başbaşa bırakmaya dışarı. İllaki birlikte olcaz. Ben bekarken iki erkek kardeşimin yarı annesiydim. Onları yedirdim de gezdirdim de bişey de getirmedim başlarına. Hatta bi kaç kere söylediklerinden anladım ki bana güvenmiyo bebeğimin dışarda başına bi iş getirmemden korkuyo bana, yani annesine güvenmiyor. Allah aşkına ben onun annesiyim gözüm gibi bakıyorum. Gecemi gündüzümü veriyorum ona, dışarda olduğumda pusetten elimi asla çekmem bile. Ortalamanın üzerinde boyu kilosu iyi bakıyorum bi şekilde, ama kocam asla güvenmiyo ve beni bebeğimle yalnız bırakmıyo bi yere. On bir aydan beri sadece bir kere bi arkadaşla bi kaç saatliğine görüştüm onda da çarşıda bi cafede bekledi beni. Ne diyosunuz kızlar ne yapayım ben allah aşkına. Az biraz konuşmaya çalıştım iyi tamam git diye trip attı sonrası yok. Akşam konuştum az çok iyi git dedi. Ama öyle olmuyo tabii şimdi spor salonunda 12 gibi gelecek de bizi gezdirecek saat 2 gibi tekrar gitmesi gerek işi var. Çok mu denetliyo çok mu napıyo ben anlamadım. Hayır böyle yapınca da kendime güvenimde sarsıyo çoğu zaman aptal gibi hissediyorum kendimi:KK61::KK43:
Benim eşimde oyleydi ilk evşendiğimizde annesi ve yengesinden oyle görmüş çıkma yapma ben hallederim falan ki bekarken evin çoğu dışarı işlerini ben yapardım.ama dinlemedim onu. dışarıdayken arıyordum şuraya gittim diye.yada gelince soyluyodum.aliştı karışmaz oldu.rahatladım. Çocuklar oluncada başladı şimdi de aynısını yapıyorum ikizler bide istediğim yere gidiyorum zaten yeterince bunalıyo insan bide kısıtlamalar çekilmiyor doğrusu. Sizde çık n şurdayım geziyorum falan deyin.yada akşam gelince soyleyin.anneden başka kim korur kollar ki onları daha fazla.

oyle de yapamam kocamın puseti aşağı indirmesi gerek bahçeye ben imkansız ne evde bırakırım yalnız bebeğimi nede o arabayı tasıyamam :KK43: mecbur hem izin kağıdım çıkmalı hemd e arabayı indirmeli :KK43: of
Ne kadar ağır olabilir ki benimki ikiz arabası bi görseniz afedersin ama öküz ölüsü gibi ağır yani

Esinizde anksiyete mi vardir nedir? Yahut obsesyon.
Bir hasta varmis drum anlatmisti karisini evde yokken kaciracaklar diye zirt pirt eve gelip duruyormus oyle dusmani filanda yok.yahut domates yersem karimi kacirirlar diye domates yemiyormus.boyle bir takintisi vardir belki.
Yahut kanlisi felan olmasin???
Ayyy cok mu muge anli izliyorum nedir..

TE="karemine, post: 40628724, member: 313476"]Merhaba bayanlar
Ben masal şehir gibi biaum. Yani ne çok büyük ne çok küçük. Yemyeşil on onbeş dakika yürümeyle çarşıda olabileceğim, kocaman deresi olan çarşısı sadece otobüslerin trafiğine açık olan bir yer. Hal böyle olunca havalarda hep güzel insanın içi kıpır kıpır dışarı çıkmak istiyo. En azından bir iki saat. Pencereden bakıyorum bilmem kaç anne ellerinde pusetleri bebekleriyle yürüyüşte. Bebeğim onbir aylık oda çok seviyo dışarıyı. Ben fark ediyorum pencereden bakınca susuyo, bi eksiği olmadığı halde nasıl ağlıyo bunalıyo evde ben gibi. Sağolsun eşim haftada 2-3 kez çıkarır bizi. Ama ben istiyorum ki en az günlük bir saattte olsun bebeğimle çıkayım dışarı. İllki eşimle mi çıkmam gerekiyo. Hafta içi çıksak en az 2buçuk 3e kadar beklememiz gerekiyo. Ondada hafta içime dokunma diyo eşim. Kendinin de çalışması sekteye uğruyo. Bebeğim dışarı çıkamayınca sürekli ağlıyo kucak istiyo hiç bişey yapamıyorum evde çoğu zaman. Ama bi hava alsak ikimize de çok iyi gelcek. Ama eşim izin vermiyo beni bebeğimle başbaşa bırakmaya dışarı. İllaki birlikte olcaz. Ben bekarken iki erkek kardeşimin yarı annesiydim. Onları yedirdim de gezdirdim de bişey de getirmedim başlarına. Hatta bi kaç kere söylediklerinden anladım ki bana güvenmiyo bebeğimin dışarda başına bi iş getirmemden korkuyo bana, yani annesine güvenmiyor. Allah aşkına ben onun annesiyim gözüm gibi bakıyorum. Gecemi gündüzümü veriyorum ona, dışarda olduğumda pusetten elimi asla çekmem bile. Ortalamanın üzerinde boyu kilosu iyi bakıyorum bi şekilde, ama kocam asla güvenmiyo ve beni bebeğimle yalnız bırakmıyo bi yere. On bir aydan beri sadece bir kere bi arkadaşla bi kaç saatliğine görüştüm onda da çarşıda bi cafede bekledi beni. Ne diyosunuz kızlar ne yapayım ben allah aşkına. Az biraz konuşmaya çalıştım iyi tamam git diye trip attı sonrası yok. Akşam konuştum az çok iyi git dedi. Ama öyle olmuyo tabii şimdi spor salonunda 12 gibi gelecek de bizi gezdirecek saat 2 gibi tekrar gitmesi gerek işi var. Çok mu denetliyo çok mu napıyo ben anlamadım. Hayır böyle yapınca da kendime güvenimde sarsıyo çoğu zaman aptal gibi hissediyorum kendimi:KK61::KK43:[/QUOTE]
Size guvenmedigine emin misiniz cunku esimde beni yalniz disari cikmami istemiyor okulada ara verdigimden beri bu boyle ,karnin burnundayken ne disarisi hadi bi sey oldu fenalastin filan diyor surekliki 20 haftamdayim henuz..Belki sizi ve bebeginizi cok sakiniyordur .:KK51:

Back
X