• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küs kayınvalide

Yeni evlide ondan... Biraz zaman geçsin o duygu nefrete dönüşür. Tıpkı seninki gibi...

Üslubunuzu "canım" ve "tatlım" gibi kelimelerle biraz süsleyin... Erkek olduğunuz çok anlaşılıyor böyle...
Tamam bu üslub da espriler için mükemmel, katılıyorum... Üstelik kişileri ve konuları bazen alaya alıyor olmanız da olaya bambaşka bir bakış açısı getirebiliyor...
İçinizde ki "anne" aşkını da anlayabiliyorum, hepimizin erkek kardeşleri var, kimimizin oğulları... Sevimli şeyler yani...
Ama ne yazık ki "annenizi" buraya başkalarına yazdığınız tepki sözcükleri ile seçtiğiniz eş adayından koruyamayacaksınız... Hele bir de birini incitip duasını alırsanız.. =)
Annenize hürmetler,

Üslubunuzu "canım" ve "tatlım" gibi kelimelerle biraz süsleyin... Erkek olduğunuz çok anlaşılıyor böyle...
Tamam bu üslub da espriler için mükemmel, katılıyorum... Üstelik kişileri ve konuları bazen alaya alıyor olmanız da olaya bambaşka bir bakış açısı getirebiliyor...
İçinizde ki "anne" aşkını da anlayabiliyorum, hepimizin erkek kardeşleri var, kimimizin oğulları... Sevimli şeyler yani...
Ama ne yazık ki "annenizi" buraya başkalarına yazdığınız tepki sözcükleri ile seçtiğiniz eş adayından koruyamayacaksınız... Hele bir de birini incitip duasını alırsanız.. =)
Annenize hürmetler,

:) söyleyecek başka söz bırakmamışsın. Her kelimesine katılıyorum.

takmayacaksın.... eğer kendine dert edersen yarın birgün yine başlarlar ve bu sefer önlerine geçemezsin........
onları aldırış etmeyecesin... tabi bu aldrırış etmediğini eşinin yanında belli etmeyeceksin!!!! eşini doldurmaları için koz vermiş olursun çünkü onlara...
babasının yanında da sakın ters davranma çok iyi ol......
ama para konusunda artık taviz vermeyin.........

kv ye gidince, borçlu olduğunuzdan felan dert yan hep :1:
hani görümceniz aç susuz ya, babası onu bakamıyor, kardeşinin parasına muhtaç ya(!!),,,(sinir oluyorum para koparmaya çalışan insanlara)

bence kafan rahat olsun, eşinle konuştuktan sonra, gerçiği anlayıp para vermemiş artık,
dediğim gibi idare edemediğinizden dert yan, yanaşmaz uzaklaşır belki :1:

Back
X