5 senedir evliyiz 5 senedir doğru düzgün çalışmıyor gittiği isler birkaç günlük ara işleri . Birkaç defa internette sahte hesaplarını yakaladım . Millete cinsellik hakkında mesajlar attığını gördüm .. affettim... 3 4 defa küs gittim her seferinde geri geldim . En sonki olaya geleyim kaynımin düğünü olacak diye bana elbise alacaktık 1 haftadır burnumdan getiriyor hiç almak istemiyor her girdiğimiz mağazada bana konuştuğu laflarla rezil olduk.. bugün eve boşanıp gidecem vs. sırf onu mağazada gezdirdim diye. 1 haftadır bana daha kötü davranıyor sürekli beni azarliyor her kavgada ağzında boşanmak kelimesi var.. en son dün gece eve geç geldi ben uyumaya çalışıyordum uyku sersemiydim bu geldi kafamda sesler yapıyor rahatsız oldum bende ses yapma ışığı kapat gel artık dedim uyku sersemi halimle. Bana gelecem zaten gerizekalı mal diye hakaret etti bende uyku sersemi nerden bileyim diye söyledim bu bana hakaret azarlama felan derken kavga ettik benim damarıma Basti cinnet geçirdim agladim bayağı .. bana yine soğudum senden seni yabancı gibi goruyom artık bekarlığa ozenmeye basladim felan dedi.. bugünde yine tartıştık seni babangile bırakıyim kafanı dinle gel dedi beni o kadar kırdın kalbimi kırdın gönlümü bile almiyosun kendi kendime gidip sakinlesceksem senin ne gereğin var ben oyuncak değilim gelip gidemem sürekli dedim. Almayacam gönlünü istemiyom dedi. Bu arada babamgilin evinin önüne geldik. Bana kaba bı şekilde eve gidek dedi bende tamam babamgile kadar gelmişiz gorupte gidelim eve dedim. Yok ben oturmam çıkmam yukarıya dedi. Geliyosan eve gidek ben gidiyom dedi döndü gitti.. bende babamgile girdim.. daha çok şey varda hepsini anlatmaya gücüm yetmez işin kısası ben son zamanlarda sevildiğimi değer gördüğümü hissetmiyorum bana yaptıklarından dolayı çok kızgınım kırgınım boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ararsa geri gitsemmi gitmesemmi bilmiyorum bı evim düzenim var onuda bozmak istemiyorum bir yandan bu adam beni sevmiyor diyorum ne yapacağım bilmiyorum...