- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Bilseniz bile yuva atılırmı günah. Ilaclama şirketleriyle konuşun bence
Ya evi sardi resmen ama katladigim çamaşırların içinden çikti hemdeBilseniz bile yuva atılırmı günah. Ilaclama şirketleriyle konuşun bence
Yarın tekrar ilaçliycak etkili kokusuda igrenç evde olmamak lazim olmadı daha etkili bi ilaç yok dedi aldığımız yer tekrar görürsem ilaçlama şirketi cagiricam artikya tekrar ilaçlayın ya da profesyonel destek alın derim
hiç internetten araştırma yaptınız mı? belki başka bir yöntemi vardır.Yarın tekrar ilaçliycak etkili kokusuda igrenç evde olmamak lazim olmadı daha etkili bi ilaç yok dedi aldığımız yer tekrar görürsem ilaçlama şirketi cagiricam artik
Yok baya arastirdim ama bulamadim veteriner de dedi tehlikeliymis insan için insanlardan besleniyorumş çok da zor bitiyomus kimisi 1 sene ugraşmishiç internetten araştırma yaptınız mı? belki başka bir yöntemi vardır.
3 yere sordum beklemesi gerekiyoe dediler etki etmesi için ıslak temizlik yapmayim derilerIlaclama yaptiktan sonra her seyi yikamaniz lazim. Yumurtalarindan tekrar cogaliyorlarmis yikamazsaniz
Allah kolaylık versinYok baya arastirdim ama bulamadim veteriner de dedi tehlikeliymis insan için insanlardan besleniyorumş çok da zor bitiyomus kimisi 1 sene ugraşmis
AminAllah kolaylık versin
Video ya çekmiştim video yükleniyomu acaba deniyim birResim koymaniz mumkun mu neye benziyor? Bizim de camasirlara dadanan nokta kadar ama boyle seffaf benekli bi bocek var.Merak ettim ayni sey mi diye.
Ya geçmiş olsun sizede balkon degildi aslinda fransız balkon önüne halı koymustum kirlenmisti tek halo için yikamaci gelip almıyordu koydum dedim arabayla çikınca kendim goturim kaldı oyle ce orda haliyla direk çöpe attik halinin uzero kayniyordu resmen dediginiz ilaci alalim inş geçer bizimki deK othrine ilacin adi arkadasim. Yaklasik 2 aydir ugrasiyorum bitti sanirim. Bizim de balkondaydi aralardan cocugun odasina girmis duvarlar perde felakatti. Erken mi farkettim bilmiyorum ama herseyi yikadim. Camasir suyuyla sildim once. Raid gibi ilaclar etki eder dediler once onla ilacladik olmustu ilk gun ama sonra veteriner arkadastan bu ilaci aldik 15 gun arayla tum evi ilacladik hic suyla temizlik yapmadim hersyi elektrik supurgesiyle cektim. Camlarin silikonlari eskimis aralardan girmisti onlari yeniledik. Ankara icin fiyat da almistim 250 liraya 15 gun arayla ilacliyorlar. Sukur bitti ins cikmaz simdilik balkona cam balkon ya da file yapmani tavsiye ederim. Bir de o yere alisiyorlarmis surekli gelirlermis oyle bisey oldugunda gorunce at yumurtayi cunku apartmani saranlari duydum
K othrine ilacin adi arkadasim. Yaklasik 2 aydir ugrasiyorum bitti sanirim. Bizim de balkondaydi aralardan cocugun odasina girmis duvarlar perde felakatti. Erken mi farkettim bilmiyorum ama herseyi yikadim. Camasir suyuyla sildim once. Raid gibi ilaclar etki eder dediler once onla ilacladik olmustu ilk gun ama sonra veteriner arkadastan bu ilaci aldik 15 gun arayla tum evi ilacladik hic suyla temizlik yapmadim hersyi elektrik supurgesiyle cektim. Camlarin silikonlari eskimis aralardan girmisti onlari yeniledik. Ankara icin fiyat da almistim 250 liraya 15 gun arayla ilacliyorlar. Sukur bitti ins cikmaz simdilik balkona cam balkon ya da file yapmani tavsiye ederim. Bir de o yere alisiyorlarmis surekli gelirlermis oyle bisey oldugunda gorunce at yumurtayi cunku apartmani saranlari duydum
Evet bu. Ustunde nasil kullanilacagi yaziyor. 15 gun sonra tekrar uygulamaniz gerekirBu ilaçmiydı aldığınız
Tamam çok teşekkür ederim inş biterEvet bu. Ustunde nasil kullanilacagi yaziyor. 15 gun sonra tekrar uygulamaniz gerekir
Fotoğraf ekliyorum videodan aldim ekran görüntüsü bakım istersenizResim koymaniz mumkun mu neye benziyor? Bizim de camasirlara dadanan nokta kadar ama boyle seffaf benekli bi bocek var.Merak ettim ayni sey mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?