- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
Merhaba hanımlar yaklaşık 3 aydır bi kuş camın önünde yuva yapmıştı 2 tane yavrusu oldu ilk 1 hafta önce falan kuşun oldugu odanin perdesinde minnacık zor görünüyor böcek gordum cam açik diye düşündüm sonra ertesi gün telefonumda bacağimda bi kac gun sonra da elimim uzerinde gördüm bu lanet böceği videoya çektim o arada kac kere görünce cuma günu yavrular gittiler ben de o gün netten veteriner bulup videoyu attim
Kuş biti dedi çabuk urereler evinizi ilaclatın dedi eşim yaptı ilaclamayi makinesi var cuma akşamı cumartesi tekrar zinon diye bi pire bit bocek icin almış onunlada yaptı ama bi kac kere daha gördüm bugun yine elimdengordüm ne yapabilirim çok sinirlerim bozuldu valla günah diye ellemedim yuvayi bilsem atardim
Konu kapanmasim lütfen bir süre
Kuş biti dedi çabuk urereler evinizi ilaclatın dedi eşim yaptı ilaclamayi makinesi var cuma akşamı cumartesi tekrar zinon diye bi pire bit bocek icin almış onunlada yaptı ama bi kac kere daha gördüm bugun yine elimdengordüm ne yapabilirim çok sinirlerim bozuldu valla günah diye ellemedim yuvayi bilsem atardim
Konu kapanmasim lütfen bir süre