• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuş biti yardım

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Merhaba hanımlar yaklaşık 3 aydır bi kuş camın önünde yuva yapmıştı 2 tane yavrusu oldu ilk 1 hafta önce falan kuşun oldugu odanin perdesinde minnacık zor görünüyor böcek gordum cam açik diye düşündüm sonra ertesi gün telefonumda bacağimda bi kac gun sonra da elimim uzerinde gördüm bu lanet böceği videoya çektim o arada kac kere görünce cuma günu yavrular gittiler ben de o gün netten veteriner bulup videoyu attim

Kuş biti dedi çabuk urereler evinizi ilaclatın dedi eşim yaptı ilaclamayi makinesi var cuma akşamı cumartesi tekrar zinon diye bi pire bit bocek icin almış onunlada yaptı ama bi kac kere daha gördüm bugun yine elimdengordüm ne yapabilirim çok sinirlerim bozuldu valla günah diye ellemedim yuvayi bilsem atardim

Konu kapanmasim lütfen bir süre

K othrine ilacin adi arkadasim. Yaklasik 2 aydir ugrasiyorum bitti sanirim. Bizim de balkondaydi aralardan cocugun odasina girmis duvarlar perde felakatti. Erken mi farkettim bilmiyorum ama herseyi yikadim. Camasir suyuyla sildim once. Raid gibi ilaclar etki eder dediler once onla ilacladik olmustu ilk gun ama sonra veteriner arkadastan bu ilaci aldik 15 gun arayla tum evi ilacladik hic suyla temizlik yapmadim hersyi elektrik supurgesiyle cektim. Camlarin silikonlari eskimis aralardan girmisti onlari yeniledik. Ankara icin fiyat da almistim 250 liraya 15 gun arayla ilacliyorlar. Sukur bitti ins cikmaz simdilik balkona cam balkon ya da file yapmani tavsiye ederim. Bir de o yere alisiyorlarmis surekli gelirlermis oyle bisey oldugunda gorunce at yumurtayi cunku apartmani saranlari duydum

K othrine ilacin adi arkadasim. Yaklasik 2 aydir ugrasiyorum bitti sanirim. Bizim de balkondaydi aralardan cocugun odasina girmis duvarlar perde felakatti. Erken mi farkettim bilmiyorum ama herseyi yikadim. Camasir suyuyla sildim once. Raid gibi ilaclar etki eder dediler once onla ilacladik olmustu ilk gun ama sonra veteriner arkadastan bu ilaci aldik 15 gun arayla tum evi ilacladik hic suyla temizlik yapmadim hersyi elektrik supurgesiyle cektim. Camlarin silikonlari eskimis aralardan girmisti onlari yeniledik. Ankara icin fiyat da almistim 250 liraya 15 gun arayla ilacliyorlar. Sukur bitti ins cikmaz simdilik balkona cam balkon ya da file yapmani tavsiye ederim. Bir de o yere alisiyorlarmis surekli gelirlermis oyle bisey oldugunda gorunce at yumurtayi cunku apartmani saranlari duydum
Ya geçmiş olsun sizede balkon degildi aslinda fransız balkon önüne halı koymustum kirlenmisti tek halo için yikamaci gelip almıyordu koydum dedim arabayla çikınca kendim goturim kaldı oyle ce orda haliyla direk çöpe attik halinin uzero kayniyordu resmen dediginiz ilaci alalim inş geçer bizimki de

Screenshot_20200907-201214.png

Back
X