Canım sana karşı birşeyler mi hissediyor acaba ne bileyim çok saçma senden para istemesi anlattığından ibaretse eğer. Başka kims3yi bulamamismi? Bence eşin aramasın ama birdaha borç isterse biraz tersle bence.
Yalan söylemek zorunda değilsin bence. Ama yok direk vermem diyemem diyorsan,yanimda para taşımıyorum dersinÇok saçma değil mi?
Hayır sanmıyorum öyle bir şey olduğunu. Hiç öyle bir hava sezmedim. Sosyal medyadan baktım evli çocukları var zaten.
Ne diye bilirim, bu ay sıkışığız, kartım da eşimde falan mı desem?
Arkadaş çevresi geniştir ama para verecek kimseyi bulamamıştır. Sizi de ablası gibi görüp mecburen istemiştir. Ne var ki sanki sizi taciz etmiş gibi kara kara düşünüp olayı eşe intikal ettirmeye? Vermeseydiniz madem. Borcunu öder bir daha isterse vermezsiniz olur biter. Tamam para istemesini garip karşılamış olabilirsiniz de tutup derin derin düşünmeye gerek bir şey yok. Üstelik esiniz olaya müdahil olursa çocuğun çok kotu gururu kırılır benden söylemesi. Üstelik işinden de olabilir.
durumdan rahatsız olduğunuzu açıkça söyleyin..
iş yerine durumu anlatıp, zarar vermeyin, yazık belliki ihtiyacı var.
Ben olayın nasıl hallolacagini yazdım. Borcu getirdikten sonra bir daha isterse hayır deyin olur biter. Hayır anlamadığım sorun bunun neresinde? Bu kadar kara kara dusunecekseniz hic vermeyebilirdiniz ve konu kapanirdi. Ama vermissiniz ben simdi napicam diye dert ediniyorsunuz kendinize. Bana karşı ilgisi olduğunu da sanmıyorum evli barkli adam yazmissiniz bir yorumda. O zaman neden sorun ediyorsunuz anlamadım hakikaten.Çocuk değil koskoca adam benden büyüktür muhtemelen.
Zaten gururunu kırmadan güzellikle nasıl hallederim diye sordum yoksa tersler geçerdim yani...
Eşimden bir şey saklama huyum yoktur. Ne yapabilirim diye fikir sordum bu kadar tepki vereceğini bilmiyordum. Benim karımdan nasıl para istere getirdi.
Canım sana karşı birşeyler mi hissediyor acaba ne bileyim çok saçma senden para istemesi anlattığından ibaretse eğer. Başka kims3yi bulamamismi? Bence eşin aramasın ama birdaha borç isterse biraz tersle bence.
Kargocuyla nasil samimi olunuyor yav? Hayret dogrusu. Imzalarim kagidi gider. O kadar.
Ben olayın nasıl hallolacagini yazdım. Borcu getirdikten sonra bir daha isterse hayır deyin olur biter. Hayır anlamadığım sorun bunun neresinde? Bu kadar kara kara dusunecekseniz hic vermeyebilirdiniz ve konu kapanirdi. Ama vermissiniz ben simdi napicam diye dert ediniyorsunuz kendinize. Bana karşı ilgisi olduğunu da sanmıyorum evli barkli adam yazmissiniz bir yorumda. O zaman neden sorun ediyorsunuz anlamadım hakikaten.