- 11 Şubat 2024
- 170
- 146
-
- Konu Sahibi strongwoman0687
Ben çok memmunum da hangi model olduğu aklımda değil. Benimki de Arçelik. Mis gibi valla ütü derdi minimumda toz derdi yok , asma derdi yok. Çamaşır çırpma derdi yok. Alın aldırınArkadaşlar merhaba
Bugün yarın kurutma makinası alacağım bir çok marka var ve kafam karıştı Arçelik 940 kmi çok önerilmiş kullanan memnun olanlar yazabilir mi benim için önemli olan ütüye çok gerek kalmaması şimdiden teşekkürler
Çekmiyor mu ya çamaşırlarınız? Ben sadece havlularımı kurulabiliyorum. Kıyafet asla atamıyorumBen çok memmunum da hangi model olduğu aklımda değil. Benimki de Arçelik. Mis gibi valla ütü derdi minimumda toz derdi yok , asma derdi yok. Çamaşır çırpma derdi yok. Alın aldırın
Gule gule kullanin. 2010 lu yillarda yurtta vardi kullaniyorduk ama sanki biraz yipratip, inceltiyordu. O tarz problemler var mi?Ben çok memmunum da hangi model olduğu aklımda değil. Benimki de Arçelik. Mis gibi valla ütü derdi minimumda toz derdi yok , asma derdi yok. Çamaşır çırpma derdi yok. Alın aldırın
Yoo ben hiç çekme sorunu yaşamadım, yıpranma illa vardır ama çamaşır ser topla sevmiyorum, ben beş kez az giyerim yeterki sermeyeyimÇekmiyor mu ya çamaşırlarınız? Ben sadece havlularımı kurulabiliyorum. Kıyafet asla atamıyorum
Az önce sordum modellere baktım Arçelik bayisinin biri 940 yerine 930 yeni çıktı onu daha çok övdü bence aradaki tek fark wifi bağlantısı ve 3000 tl
Altus hangi model kaç kg lık acaba ben de altus bakıyordum bütçeme o uygun çünkü.kıyafetlerde çekme yapıyor mu acabaO kadar seçenek var ki şimdi de komşun Altus almış hem uygun fiyatlı hem de çok memnun kararsız kaldım öyle teknoloji ile de çok aram yok wifi benim için bir tercih sebebi değil açıkçası
Ütülü gibi çıkarıyor mu sizinki deBen bosch serie 6 kullanıyorum cok memnunum bir sıkıntı yasamadım çekmeceli su deposu var
EvetÜtülü gibi çıkarıyor mu sizinki de
Bende 930 yeni aldım ama kırışık çıkıyor tam kurutmuyor ve pamuklu programı 4 saat sürüyor iade etmeyi düşünüyorumBen çok memmunum da hangi model olduğu aklımda değil. Benimki de Arçelik. Mis gibi valla ütü derdi minimumda toz derdi yok , asma derdi yok. Çamaşır çırpma derdi yok. Alın aldırınUnus
İçine çok karışık ve dolu atma, bitince de çıkar içinden sıcakken bekleyince de kırışıyor.Bende 930 yeni aldım ama kırışık çıkıyor tam kurutmuyor ve pamuklu programı 4 saat sürüyor iade etmeyi düşünüyorum
Pamuklu programda kurutursanız hem cok kırışık olur ,hemde çekme yapar. Pamukluyu kullanmayınBende 930 yeni aldım ama kırışık çıkıyor tam kurutmuyor ve pamuklu programı 4 saat sürüyor iade etmeyi düşünüyorum
Siz baya profesyonel olmuşsunuzİçine çok karışık ve dolu atma, bitince de çıkar içinden sıcakken bekleyince de kırışıyor.
Mesela havluları çamaşır ile birleştirme ayrı at.. içi çok dolu olunca ısısını yükselt, kapasitesinin üstünde atarsan nemli olur.. Ben genelde dolap kuruluğunda kurutuyorum.
Bebek kıyafetlerini hijyende kurutuyorum .
Mont yorgan gibi şeyleri kendi ayarında gibi gibi
Sorarsanız başka sıkıntısı varsa yardımcı olurumgenelde acemilikten düzgün değil zannediyoruz. Ben çok uzun zamandır kullandığım için huyunu suyunu öğrendim kurutma makinalarının
Şöyle söyleyim ütü yapmaya üşenip kırışık gömlek ile içine üç beş buz parçası atıp çalıştırdığında ütülü gibi çıkıyor. Ben de hazırlanıp kahvaltı yapıp giyip çıkıyorum
Ve bu ürüne 27 bin tl verdim..Siz baya profesyonel olmuşsunuzama dolap kuruluğu programında kurutuyorum yani en üst seviye yine nemli çıktı çok az çamaşır koydum karma programı seçtim dile kolay 2.30 saat sürdü.. ki bence çok uzun başkalarının karması 1.30 saat sürüyormuş ve kupkuru çıkarıyormuş. Fakat yine nemli çıktılar