Kurutma makinesi gerekli mi

Bulaşık çamaşır makinesi de zararlı onları kullanıyoruz işte. Onlardan farkı yok. Dışarı kıyafet çırpılmaz alt komşuya gider. Kışın kurumuyor koku siniyor. Tercih meselesi tabii

Bulaşık çamaşır makinesi de zararlı onları kullanıyoruz işte. Onlardan farkı yok. Dışarı kıyafet çırpılmaz alt komşuya gider. Kışın kurumuyor koku siniyor. Tercih meselesi tabii
Üstelik hep zehir çamaşır makinası yumoslar deterjanlar bulaşığı yıkadığımız sabunlar bile zehir

Üstelik hep zehir çamaşır makinası yumoslar deterjanlar bulaşığı yıkadığımız sabunlar bile zehir
Valla kurutmanın Ekstra zararı ne anlamadım hala. Irmağa gidip mi yıkayalım ben ekolojik sözde doğal 3 marka denedim hele bulaşık makinesi için yokkk hepsi çok kötü. Son aldığımın köpüğü bile arınmıyor makinede

Valla marketten paketli gıda hazır yoğurt hazır salça tursu yiyen kimse bana şu zararlı bu zararlı diyemez

Valla marketten paketli gıda hazır yoğurt hazır salça tursu yiyen kimse bana şu zararlı bu zararlı diyemez
Ben denedim yapamıyorum valla mümkün değil hamileyim diye dikkat edeyim bir yerden başlayayım dedim deterjanları vs değiştirdim yok en son yengem doğal beslenmeye takıp her şeyini organik almaya başladı Brucella kaptı aldığı peynirden. Organik sebze diye online satışı olan bir yerde de pestisit çıktı. Allaha emanet ettim artık

toz ve küf düşmanı aşkım kurutucu kışın olmazsa olmaz yazın arada sırada( ama büyük şeyleri yine kurutuyorum kısa programda tozunu alıp iki havalandırsam bile kuruyor yazın.)

Ben kurutma makinesi aldım. Bence büyük rahatlık ama sanırım işi biraz cıvıttım. Apartmanımızda herkese 500-700 arası gelen elektrik faturası bize 1200-1300 geliypr

Ben kurutma makinesi aldım. Bence büyük rahatlık ama sanırım işi biraz cıvıttım. Apartmanımızda herkese 500-700 arası gelen elektrik faturası bize 1200-1300 geliypr
Yok artık o kadar olmaz benimki de hiç durmadan çalışıyor. Markası ne

Bizim evde doğal gaz yok henüz oturduğumuz yere gelmedi Onun etkisi de vardır muhtemelen arçelik bizimki

Bizim evde doğal gaz yok henüz oturduğumuz yere gelmedi Onun etkisi de vardır muhtemelen arçelik bizimki
Doğalgazla bağlantısını anlayamadım, bizimki faturayı biraz yükseltti öyle çok yükseltmedi haldır haldır bütün gün bütün makineler çalışıyor. En büyük korkum susuz kalmak kuraklık arttıkça da üzülüyorum

Allah Allah kurutma makinasını devamlı kullanıyorum. Işıklarda gece çocuklardan dolayı açık, bulaşık makinası hergün kullanıyorum / gün aşırı günde 2 kere, çamaşır makinası hergün açılıyor, fırını hergün kullanıyorum. Bu ay 380 tl geldi.

Dediğim gibi bizim doğal gaz yok. Su ısıtıcı da en yüksekte çalışıyor onun etkisi vardır muhtemelen. Yoksa onun dışında pek bir şey yapmıyoruz. Dikey süpürge falan sürekli şarjda ama onun da çok etkileyeceğini düşünmüyorum

Evi terk etsem çamaşır kurutucumu alır çıkarım öyle söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…