Kurutma makinesi gerekli mi

bebekloiding sana akıl vereyım Beko arcelık grundıng de çalışan tanıdık varsa onlara personel indirimi oluyor kendılerıne alır gibi alıp getırsın kursunlar :)

Paraya bakma performans önemli Bosch da iyi marka tabi

Bacım benım elektrık hep aynı gelirdi kurutma alınca 30 tl arttı derin dondurucu alınca 20 tl arttı . Yanı 360-380 o civar öderim hep

Kesinlikle böyle bir konfor olduğunu bilseydim çok çok önce alırdım. Evde 3 kedimiz var kıyafetlerimiz hep tüy oluyordu çok sinirim bozuluyordu. Şimdi toz tüy hiç problemimiz yok. Ben herşeyi atıyorum ne bir renk solması ne bir çekme yaşamadım. Ama kıyafetlerin yıkama talimatına bakmadan atmamak gerekiyor tabii. Biz vestel almıştık bu kadar memnun kalacağımızı düşünmemiştim evdeki tüm beyaz eşyalar bosch marka ama vestelle bosch arasında 2.5 kat fiyat farkı vardı iyi ki bosch almamışız dedik. Tam fp ürünü çıktı.

Valla evet bazi kumaslar cekiyor, inceliyor falan ama temizligine deger.. hamileyken ruloyla her gun 2-3 saat kedi tuyu temizlemekten o camasirlardan doguracaktim neredeyse artik belim tutmuyordu. Sonra bebegimiz olacak diye olsunda nasil olursa olsun diyip cok uyguna hoover marka 10 kg lik bi kurutma makinesi aldik durumumuza gore ancak onu alabiliyorduk cok uygundu ama baslarim kiyafetine gercekten hayatim degisti. Ne rulo kaldi, ne toz, ne tuy, camadir zaten cok cikar bizim evde as topla ayri dertti oda bitti kurumadi derdi yok. Camasir isi tamamen bitti oyle rahat ki. Aldigim en ise yarar seylerden birisi. Bulasik makinesi neyse oda o artik benim gozumde. Birde alerjik cocugu olanlara falan kesin lazim, anti alerji programlari falan deterjanin kokusunu bile yok ediyor. Yanina birde hava temizleme cihazi koyduk oturma odasina oda muthis toz cekiyor. Bitmeyen toz bitti evde.

ben dört aydır beko kullanıyorum. çok çok memnunum, keşke daha erken alsaydım. tüm tozu topluyor, ev çamaşır kokmuyor. yastık bile yıkayıp kurutuyorum müthiş rahatlık

Süpürge etkilemez benim süpürge devamlı dikey değil ama çalışıyor geceleri yasak olmasa o derece…
Geçen eşiminde dikkatini çekti, eşime bağlı aşırı cimri bir çalışan var şirketlerinde. Sineğin gözünden yağ çıkaracaklar o derece onlara bizden daha yüksek geliyor.

Ben diyelim fırında 30 dakika da x pişiricem. Sonuna kadar düğmeyi çevirir, yiyecek pişer çıkarır alır kapağı açık bitene kadar çalıştırırım. Çevirip sonlandırmam eşimde alıştı bu huyuma neden bilmiyorum o sıcaklık karşısında durmak beni çok mutlu ediyor.

Sadece ampullerim hepsi tasarruflu olanlardan..

Bana elektrik paranız çok yüksek geldi…

Nasıl yani 0 açılmamış ambalajlı ürün göndermiyorlar mı???
Sıfır gelse bile sorun çıktı dıyelım elektrıklı ürünü açtıktan sonra iade uğraştırıyor stok kalmadı denılıyor üstüne fiyat farkları isteniyor yada ürün açıldı servısle iletişime geçin deniliyor . Her firma aynı değil . Basıma gelmedi ama bınlerce şikayet var sayfasında okudum . Ürünleri almadan önce satıcılarını falan araştırırım ona göre alışveriş yaparım. Kargo şirketleri urunlerı alıp alıp atıyor . Satıcıya ne diycen kullanıcıya ne diycen satıcıya kargodan fiyat zararı ,alıcıya o koca beyaz eşyayı geri iade etme zorluğu cabası

Evde yeriniz varsa mutlaka alın. Ben iki tane kocaman balkonum olmasına rağmen aldım. Alerjik rinitim vardı 3 yıldır her sabah hapşırarak uyanırdım tüm gün gözlerimden burnumdan yaşlar akardı herkes hastaymisim kovidmisim gibi bakardı. İnanır mısınız kurutmayi aldiktan 1 ay sonra hepsi geçti. Ben makinemde antialerji programını kullanıyorum ve kazaklar kotlar battaniye nevresim ne ararsanız hepsini atıyorum bide karışık atıyorum bugüne kadar hicbi solma çekme vs olmadı makinemde öyle 30 40 binlik makinelerden değil 14.500 e almıştım hala da fiyatları aynı.

Direkt başlığa cevap veriyorum, bence gerekli ya. İnanılmaz bir kolaylık. Ben neredeyse her şeyi makinede kurutuyorum. Hem çamaşır işim birkaç saatte bitiyor hem tozla uğraşmıyorum. Eğer aklınızda varsa bence almalısınız

Hayır ambalajı açılmış iade ürünü nasıl gönderiyorlar.

Diğer konular ayrı…

Strece sarıp (orjinal köpük koruma, karton ve jelatini olmadan ürünü) kargo almaz ki…

Hayır ambalajı açılmış iade ürünü nasıl gönderiyorlar.

Diğer konular ayrı…

Strece sarıp (orjinal köpük koruma, karton ve jelatini olmadan ürünü) kargo almaz ki…
Bilmiyorum başıma gelmedi dedim ya . Şikayet var ve Trendyol beyaz eşya yorumlarında çok kes okudum çizilmiş kullanılmış ürün geldi yada ne bileyim makınanın ıcınde nem vardı gibisinden

Neden böyle geliyor o zaman? Ben evde çok yemek de yapmıyorum. Yani fırını hiç kullanmıyorum diyebilirim. Kurutmadan önce 700-900 arasıydı. Yazın mesela tüm gün klima açık 1000 geliyordı. Şimdi baya fazla biz de şaşırıyoruz

Valla keşke bilsem çok enteresan…
İki okuma arasındaki sayaç kaç onu takip edin, bu ay ki fatura da kaçmış gelecek gelecek olanda kaç.
Atıyorum 400 kw harcadınız acaba fazla mı yazıyorlar…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…