- 11 Şubat 2018
- 17
- 11
- 88
- 30
- Konu Sahibi Elifts2309
-
Çekme,küçülme,solma vb. Sorun yaşamadınız değil mii. İnanın artık şey bile düşünür oldum dışarıda kurutur sonra kurutmaya atar tozu alma modu vs varsa onu kullanırım diye. O kadar bunaldım tozdan
İşte fiyata bakınca en uygunu 10 bin tl civarında öyle havaya atılacak bir para da değil. Çamaşırı çırpıyorum ama yok yani olmuyor birde bu ara dogum izininde olunca evde kaşa kaşa kafayı iyice toza taktım sanırım önceden bu kadar dert etmiyordumBana göre çok değil. Benim evim küçücüktü ama almamıştık. Zararlıymış zaten. Toz için çözümüm benim şuydu, (toza tahammülü olmayan bir annem var ondan öğrendim) kıyafetler yıkandıktan sonra asmadan önce çırpın bi kaç kez. Toplamadan da önce çırpın. Evde değil tabiki. Ve konudan çok bağımsız olarak kendi gözlemim üzerine tuz lambalarının odadaki tozları da topladığını farketmiştim. Eviniz ne güzel bir şehirde bence gerekli değil ama kişisel tercih.
Marka model nedir acaba sizinkininBen pahalı kıyafet koymuyorum. Eşimin gömleklerini koymuyorum kumaş pantolon yün kazak vs koymuyorum. Onun dışında tüm ev kıyafetleri pamuklu tüm giysiler nevresim yorgan yastık çocuğun kıyafetleri her şeyi atıyorum. Çekme vs olmadı. Toz sorunum da çözüldü. Ben de inat ettim alma konusunda ama bebek olunca başedemedim kurumuyordu çamaşır balkonum yok evde koku oluyor ev küçük falan derken mecbur aldık. Bayağı değişti ev tozlanmıyor artık
Marka model nedir acaba sizinkinin
Bu çocuklar için odada toz toplayan makineler var sanırım, onlara bakın isterseniz. Alerjisi olanlar evde onları kullanıyormuş bi kaç kişide görmüştüm. Tabi ne kadar etkili o tartışılır. İlerleyen zamanlarda kullanmayacağınızı düşünüyorsanız eğer bu bir süreç daha basit çözümlere bakabilirsiniz. O dediğim makinelerin de doğal olanı tuz lambası oluyor zaten, daha iyi uyku vs vs faydaları çok. Şimdiden sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğiniziİşte fiyata bakınca en uygunu 10 bin tl civarında öyle havaya atılacak bir para da değil. Çamaşırı çırpıyorum ama yok yani olmuyor birde bu ara dogum izininde olunca evde kaşa kaşa kafayı iyice toza taktım sanırım önceden bu kadar dert etmiyordum
Merhaba arkadaşlar. Benim çamaşırlarımda makineden çıkar çıkmaz inanılmaz bir toz oluyor. Kuruyup katlamaya başladıgım zaman ev de tozlar uçuşuyor artık çıldırma noktasına geldim. Yaşadığım yer yılın nerdeyse 300 gününden fazla güneşli. Mersin de yaşıyorum yazın 30 dk da balkonda çamaşırlarım kuruyor. Çevrem dogalgaz kışın bile kömür kokusu vs olmadan balkonda çamaşır kurutabiliyorum. Çook yagmurlu günlerde evin içinde de 12-14 saatte çamaşırlarım kuruyor. Ama ben bu toza katlanamıyorum artık. Çorap giyecegim mesela çoraptan çıkan tozu gördükçe sinirlerim alt üst oluyor. 6 yaşında kızım var 1 ay sonra da doğumum olacak. Kurutma makinesi elzem bir yerde yaşamıyorum ama bu toza tek çare kurutma makinesi deniyor. Sizin fikirleriniz nelerdir. Almalı mıyım yoksa toza bir çaresi olan var mıdr.
Çoğu markalarda yaşayanlar varmış ben yaşamadım şükür . Çevrendekiler de hep aynından aldılar memnunlar. Yarım saatlik programa atıp aldırabılırsınız toz tüyüÇekme,küçülme,solma vb. Sorun yaşamadınız değil mii. İnanın artık şey bile düşünür oldum dışarıda kurutur sonra kurutmaya atar tozu alma modu vs varsa onu kullanırım diye. O kadar bunaldım tozdan
Biz yakında kendımızı de atcaz valla hiç ayırmıyorumBen pahalı kıyafet koymuyorum. Eşimin gömleklerini koymuyorum kumaş pantolon yün kazak vs koymuyorum. Onun dışında tüm ev kıyafetleri pamuklu tüm giysiler nevresim yorgan yastık çocuğun kıyafetleri her şeyi atıyorum. Çekme vs olmadı. Toz sorunum da çözüldü. Ben de inat ettim alma konusunda ama bebek olunca başedemedim kurumuyordu çamaşır balkonum yok evde koku oluyor ev küçük falan derken mecbur aldık. Bayağı değişti ev tozlanmıyor artık
Ne zararı varmış?Bana göre çok değil. Benim evim küçücüktü ama almamıştık. Zararlıymış zaten. Toz için çözümüm benim şuydu, (toza tahammülü olmayan bir annem var ondan öğrendim) kıyafetler yıkandıktan sonra asmadan önce çırpın bi kaç kez. Toplamadan da önce çırpın. Evde değil tabiki. Ve konudan çok bağımsız olarak kendi gözlemim üzerine tuz lambalarının odadaki tozları da topladığını farketmiştim. Eviniz ne güzel bir şehirde bence gerekli değil ama kişisel tercih.
Şimdi kurutma makinasına çamaşır atıcam.Merhaba arkadaşlar. Benim çamaşırlarımda makineden çıkar çıkmaz inanılmaz bir toz oluyor. Kuruyup katlamaya başladıgım zaman ev de tozlar uçuşuyor artık çıldırma noktasına geldim. Yaşadığım yer yılın nerdeyse 300 gününden fazla güneşli. Mersin de yaşıyorum yazın 30 dk da balkonda çamaşırlarım kuruyor. Çevrem dogalgaz kışın bile kömür kokusu vs olmadan balkonda çamaşır kurutabiliyorum. Çook yagmurlu günlerde evin içinde de 12-14 saatte çamaşırlarım kuruyor. Ama ben bu toza katlanamıyorum artık. Çorap giyecegim mesela çoraptan çıkan tozu gördükçe sinirlerim alt üst oluyor. 6 yaşında kızım var 1 ay sonra da doğumum olacak. Kurutma makinesi elzem bir yerde yaşamıyorum ama bu toza tek çare kurutma makinesi deniyor. Sizin fikirleriniz nelerdir. Almalı mıyım yoksa toza bir çaresi olan var mıdr.
Markası neymıs kuzucum . Valla ben kot gömlek kumaş yün örgü ne bulduysam attım en ufak sorun yaşamadımEşim hem bize hem de anneme aldı rahatlık olsun diye.Evet evde toz azaldı robot tan bile belli oluyor.Ama renkliler i mahvetti.Kotlar çekildi renkleri soldu.Sadece beyazları atıyorum artık iyi oluyor.Sürekli nevresim değiştiğim için yetiştiremiyordum.Renkli atmııyorum askıda kurutuyorum
Markası neymıs kuzucum . Valla ben kot gömlek kumaş yün örgü ne bulduysam attım en ufak sorun yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?