Kurutma makinesi gerekli mi

Kotu nasıl çektirdiniz ya ben kilo verince kotlarımın hepsi bollaştı diye hepsini 90 derecede yıkayıp ekstra dolap kuruluğunda kuruttum gram çekmedi

Kotu nasıl çektirdiniz ya ben kilo verince kotlarımın hepsi bollaştı diye hepsini 90 derecede yıkayıp ekstra dolap kuruluğunda kuruttum gram çekmedi
Dolap kuruluğu olunca esiminki de çekti

Ben kıyafette koku sevmiyorum artık istersem parfüm sıkıyorum kendime

Benimki de beko harika alet yapmış adamlar çok memnunum
Beyaz eşyada yeni evliyken kullandığım tim bekolardan memnun olmadığım için şimdikiler hep arcelik aldım memnunum. Kesinlikle beyaz eşya şans işi

Kizlar cok tesekkurler benim de cok erteleyip artik almam gereken bir cihaz
Bu bilgilendirme cok iyi oldu
Kullanma avantajı hariç haznesindeki susicacik oluyor ..onunla banyo balkon temizligi yapıyorum her turlu ekonomik

Beyaz eşyada yeni evliyken kullandığım tim bekolardan memnun olmadığım için şimdikiler hep arcelik aldım memnunum. Kesinlikle beyaz eşya şans işi

Ben kökten bekocuyum kurutma konusunda Bosch marka çok övüldü pahalı olunca gidip almadım iyiki almamışım Beko’dan şaşmamışım .
Çok şaşırdım minik benim bütün beyaz eşyalarım beko ve hepsinden aşırı aşırı aşırı memnunum. En başta kurutma makinem ve fırınımdan

Ben değil makina çektirdi.Renklilerin kurutma ayarında kuruttum.Elimle falan kurutmadım yani

Kullanma avantajı hariç haznesindeki susicacik oluyor ..onunla banyo balkon temizligi yapıyorum her turlu ekonomik
Kurutma suyunu ben de değerlendireceğim yeni evde, araba yıkamak için biriktirmeyi düşünüyorum çünkü araba yıkatırken fıslattığım suya çoook üzülüyorum. Teras yıkamak ve mop yapmak için de kullanıcam çok faydalı bir alet

Kurutma makinesi candır. Ben çamaşır asmayı da hiç sevmiyorum. O yüzden yaz kış demeden kullanıyorum. Bazı kıyafetlere kıyamıyorum ama günlükte kullandığımız çoğu kıyafeti atıyorum. Evde çocuk varsa en çok onlarınki kirleniyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…