- 18 Ağustos 2022
- 3.083
- 10.523
- 138
- Konu Sahibi Elifts2309
-
Kotu nasıl çektirdiniz ya ben kilo verince kotlarımın hepsi bollaştı diye hepsini 90 derecede yıkayıp ekstra dolap kuruluğunda kuruttum gram çekmediEşim hem bize hem de anneme aldı rahatlık olsun diye.Evet evde toz azaldı robot tan bile belli oluyor.Ama renkliler i mahvetti.Kotlar çekildi renkleri soldu.Sadece beyazları atıyorum artık iyi oluyor.Sürekli nevresim değiştiğim için yetiştiremiyordum.Renkli atmııyorum askıda kurutuyorum
Msj tekrarı sorryMerhaba camasir makinesi ile ayni marka olmali deniyor. Bilgin varmi neye gore seçim yapmistin
Benimki de beko.camasır makınam 10 kg . Rahat rahat kırışmadan kurusun die 9 yeter denmesine rağmen 12 kg aldım.
Çok şaşırdım senınkine ya Bosch falan pahalı kaliteli marka yani nasıl öyle etti sana
Dolap kuruluğu olunca esiminki de çektiKotu nasıl çektirdiniz ya ben kilo verince kotlarımın hepsi bollaştı diye hepsini 90 derecede yıkayıp ekstra dolap kuruluğunda kuruttum gram çekmedi
Ben kıyafette koku sevmiyorum artık istersem parfüm sıkıyorum kendimeBen yumuşatıcı yi koku icin kullanıyordum. Artık çamaşırları yıkarken kullandığım bir oda parfümü var kokusu kalıcı ve bitkisel yumuşatıcı gözüne 1 -2 fiş sıkıyorum
Unuttuysan kurummaya attığımda sıkıyorum mis gibi çıkıyor
Beyaz eşyada yeni evliyken kullandığım tim bekolardan memnun olmadığım için şimdikiler hep arcelik aldım memnunum. Kesinlikle beyaz eşya şans işiBenimki de bekoharika alet yapmış adamlar çok memnunum
Ben kökten bekocuyum kurutma konusunda Bosch marka çok övüldü pahalı olunca gidip almadım iyiki almamışım Beko’dan şaşmamışım .Benimki de bekoharika alet yapmış adamlar çok memnunum
Arçelik Beko grundıng aynı bayiden cıkıyorBeyaz eşyada yeni evliyken kullandığım tim bekolardan memnun olmadığım için şimdikiler hep arcelik aldım memnunum. Kesinlikle beyaz eşya şans iş
Kullanma avantajı hariç haznesindeki susicacik oluyor ..onunla banyo balkon temizligi yapıyorum her turlu ekonomikKizlar cok tesekkurler benim de cok erteleyip artik almam gereken bir cihaz
Bu bilgilendirme cok iyi oldu
Kullanma avantajı hariç haznesindeki susicacik oluyor ..onunla banyo balkon temizligi yapıyorum her turlu ekonomik
Vallah bende aklım çok boschta kalmıştım pahalı olunca yanaşamamıştım doğruyu söylemek gerekirse param olsa alıcaktım .
Hijyenik kurutmaya atıyorum
pamuklu öneriliyor aslında renkliler içinde zarar vermeyınce ben atıyorum
Dolap kuruluğu olunca esiminki de çekti
Beyaz eşyada yeni evliyken kullandığım tim bekolardan memnun olmadığım için şimdikiler hep arcelik aldım memnunum. Kesinlikle beyaz eşya şans işi
Çok şaşırdım minik benim bütün beyaz eşyalarım beko ve hepsinden aşırı aşırı aşırı memnunum. En başta kurutma makinem ve fırınımdanBen kökten bekocuyum kurutma konusunda Bosch marka çok övüldü pahalı olunca gidip almadım iyiki almamışım Beko’dan şaşmamışım .
Zeval gelmesin makınacıklarımızaÇok şaşırdım minik benim bütün beyaz eşyalarım beko ve hepsinden aşırı aşırı aşırı memnunum. En başta kurutma makinem ve fırınımdan
Kotu nasıl çektirdiniz ya ben kilo verince kotlarımın hepsi bollaştı diye hepsini 90 derecede yıkayıp ekstra dolap kuruluğunda kuruttum gram çekmedi
Kurutma suyunu ben de değerlendireceğim yeni evde, araba yıkamak için biriktirmeyi düşünüyorum çünkü araba yıkatırken fıslattığım suya çoook üzülüyorum. Teras yıkamak ve mop yapmak için de kullanıcam çok faydalı bir aletKullanma avantajı hariç haznesindeki susicacik oluyor ..onunla banyo balkon temizligi yapıyorum her turlu ekonomik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?