• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurutma makinası

A sinifi beko benimki. Ilk cikanlardan,oldukca eskidi hatta ama super calisti bugune kadar masallahi var. ya yunlu kiyafet atmiyorum ben. Diger kiyafetler neden ceksin nasil ceksin yani ben tekstilciyim zaten :KK66: polyesterli pamuklu carsafi cektirebilene madalya takmak lazim :KK53: arkadaslar kesin yanlis ayarda calistiriyorlardir. Yetkili servisi arayabilirler durduk yere kiristiriyorsa kesin makinada sorun vardir. Modeline gore degisiyor pek cok ayari var makinenin. Ayrica sirf topladigi tuyler icin bile alinir o derece faydali bence.
aynen o tuyleri toplamasi benim icin cok onemli ve tabi ki resmen zamandan tasarruf ozellikle cocuklu ve calisan bayanlar icin
a sinifi arcelik cok pahali ya 2000 2500 falan kurutma makinasina da o kada roara vermek istemiyorum zaten veremem de :(
illa a sinifi mi olmali b sinifi kotu mu oluyo ki :(

Ben gecen kis esimin kazaklarini atmistim hepsi kuculmustu:dondurma: yazliklarda problem olmadi ama kisliklar bi degisik oluyor yaw.Hepsini giydi tek tek hayatim bunlara nolmus dedi? Kilo almissin sanirim yok yok bayaaa almissin sen kuculmus bunlar sana demistim.Hadi yaa yok artik sen bisi yapmissin diye sonradan cakmisti kofteyi:halay::halay:
:) benim esim zaten gereksiz diyip duruyo bi de alip giyselrinin kuculdugunu gorurse temelli basimin etini yer :)
yetkili servisi arayip sordunuz mu neden kuculuyomus ayarini mi dusurseniz
ya da belki sizin makina yunluleri yikamanizi istemiyor olabilir mi
ya kisin da hersey yunlu oluyo zaten yani koyu renkliler offf onu atma bunu atma olayina sinir oldum :(

B sinifi olsun ben okudum kullananlarin memnuniyetini ve faturaya o kadar da cok yansimadigini.yunluler kanvas pantolonlar falan atmiyorum kotu yapiyor ama ben kendimin kazaklar harici hersyimi atiyorum bi sey olmuyor.yine de isinizi kolaylastirir.
kot pantalonlari da mi atmiyorsun ters cevirip falana atsak olmuyo mu ?
kisinda yunlu kiyafet cok oluyo aslinda ama ben sanirim biraz daha dusuncem trsekkur ederim

ben okurken kız öğrenci evinde kalıyordum.orada vardı kurutma makinesi ve artık oradaki kadın nasıl çalıştırıyorsa.ya kıyafetler düdük gibi kalıyordu yada eşofman neyim attıysan efoşman eşofmanlıktan çıkıyordu.

kot pantalonlari da mi atmiyorsun ters cevirip falana atsak olmuyo mu ?
kisinda yunlu kiyafet cok oluyo aslinda ama ben sanirim biraz daha dusuncem trsekkur ederim
Kotlari atabilirsin hic bir sorun olmaz.ama soyle bi sey var ben cocuklar olmasa cok da ihtiyac duymazdim.kendi kiyafetlerimizi yikadigimda zaten sekiz on parca bir sey oluyor asmasi da zahmetli degil.bir makina cocuklarin kiyafeti o kadar fazla ki onlari asarken cok zoruma gidiyordu.boyun fitigi duzlesme daralma var bende kitlenip kaliyordum egilip kalkarken.esas alma sebebim bu oldu.

aynen o tuyleri toplamasi benim icin cok onemli ve tabi ki resmen zamandan tasarruf ozellikle cocuklu ve calisan bayanlar icin
a sinifi arcelik cok pahali ya 2000 2500 falan kurutma makinasina da o kada roara vermek istemiyorum zaten veremem de :KK43:
illa a sinifi mi olmali b sinifi kotu mu oluyo ki :KK43:
B sinifi da kotu olmaz. Cok fark etmiyor inanin. Calisana cocukluya bulunmaz firsat. Elektrik faturasini 5 lira fazla odeseniz de birsey degismez sizin icin. Kis gunu evin icine assaniz camasiri bir haftada kurumaz,nem yapar kuf rutubet olur evde bir sure sonra. Disariya assaniz milletin pisligi uzerine siner soba kokusu hali silkeleyen vs. mis gibi kurutma makinesi varken ugrasilir mi onca isle?

evet ya bende faransit var aslinda cok istiyorum ama genelde herkes sikayetci olunca tirstim. zaten ust uate koydururum alirsam yerim yok cunku o yuzden arcelik almak zorundayim
Arçelik beko aynı zaten klasman olarak. Valla banada çamaşırlar çekiyo falan bisürü şey dediler ama hiç problem yaşamadım bi tek siyahlarda soldurma yapıyo ama çıkan tüyleri görünce oda gözüne batmıyo. Benimde alerjim var çok iyi geldi bana oyüzden

peki szinki de üst üste duruyor.benim anladigim ust uste koyulcaksa ayni marka olmak zorundaymis burda da bayablardan bazilari oyle yazmis zaten.yerim olsa zaten kesin bosh alirdim ama malesef yerim yok.gule gule kullanin
Yok yanyana duruyor.ust uste koymadim hic..
Sagolun

Makinam kurutmalı büyük nimet herşeyi atıyorum solma çekme olmadı. Alerjik kızım var o çıkan tozları gördükçe iyiki almışım diyorum
bende cok gerekli goruyorum habire yika kurut biktim calismayi dusunuyorum evim kucuk tmm bi odada kurutuyorum ama o odada rutubetli hemen kurumuyo otuz yillik ev olunca malesef.birde zaten bahce katindayim sozde yikiyorum ama balkonda kuruyuo toplayinca silkelesem de o tozlar cikmiyor bi turlu.yunluleri de atsak cok iyi olurmus ya..boyle onu atma bunu atma hiv hoslanmadim aslinda ama belimde de fitik var bende cok terleyem bi insanim 2 kisiyiz ama iki gunde bir makina calisir bende.biktim artik.zaten bence ozellikle calisan bayanlar icin ve cocuklular icin cok iyi ama sanirim yuksek model mi almak lazim..b sinifi alsam sizce cok mu elektrik faturasi gelir..
markasi ne sizin makinaninizin arcelikse modelini de yazarmisiniz
Aynen katılıyorum..Benimki b sınıfı ewet farurada biraz tuzlu geliyor.arcelik 2772 KT. Ben biraz durumum olsaydı a sınıfı alırdım.Kurutma makinasını sewiuorum ama bikac sıkıntım olduğu için bu modeli tavsiye etmem.

markasi ne sizinkinin ayarini dusurseniz de mi olmuyor
kurutma makinasi almak riskli sanirim kafam iyice karisti
asiri memnun olan var olmayan var
sanirim biraz da paraya kiymak lazim ama bende 2500 a falan alamam b sinifi alabilirim
Benimki hoover marka, camasir makinesi+kurutma makinesi bir arada. Baya pahaliya almistim 2 sene once,kaliteli bir makine aslinda.
Farkli ayarlari var ama ayarini dusurunce de tam kurutmuyor. Ben cok sik kullanmiyorum acikcasi.

benim de esim gereksiz diyo ama benim belimde fitik cikti ben cok terleyen bi insanim iki gunde bir makina calisiyo bizde evim kucuk ve eski 2 arti 1 bi odaya koyuyorum zaten ama uzun sure kurumuyo ve camasir kokuyo bende peteklere koymak zorunda kaliyorum hemen kurusun diye ayrica camasirlari kuruttugum odam rutubetli evim cok cok eski otuz yillik.ve bahce katindayim asiri toz oluyo camasirlar cok rahatsiz oluyorum sozde yikiyorum ama balkina astigimda kuruyunca sanki kirli gibi cok toz oluyo
almak icin cok nedenim var kisacasi ben gereksiz gormuyorum hatta bence cok gerekli zamandan tasarruf cunku ben calismayi dusunuyorum.ama b sinifi alabilirim elektrik faturasi acisindan vazgecebilirim ama biraz daha bilgi alsam cok ii olcak.
Haklısınız o zaman sizin durumunuz farklı biz 2 kişiyiz çok az çalıştırıyorum makineyi mesela pembeleri yıkıcaksam birikmesi uzun sürüyo.

Kotlari atabilirsin hic bir sorun olmaz.ama soyle bi sey var ben cocuklar olmasa cok da ihtiyac duymazdim.kendi kiyafetlerimizi yikadigimda zaten sekiz on parca bir sey oluyor asmasi da zahmetli degil.bir makina cocuklarin kiyafeti o kadar fazla ki onlari asarken cok zoruma gidiyordu.boyun fitigi duzlesme daralma var bende kitlenip kaliyordum egilip kalkarken.esas alma sebebim bu oldu.
cnm yukarilarda belittigim gibi terleme sorunum var ben 2 kisi oldugum halde benim 2 gunde bir bi suru camasirim cikiyo.zaten her hafta nevresim degistiririm onkar da cok yer kapliyo haliyle ve evim bahce kati cok toz oluyo bende de bel fitigi cikti istiyorum ama emin degilim zaten burdaki yorumlari okuyunca belki biraz daha erteleyebilirim
tesekkurler

Haklısınız o zaman sizin durumunuz farklı biz 2 kişiyiz çok az çalıştırıyorum makineyi mesela pembeleri yıkıcaksam birikmesi uzun sürüyo.
bizde 2 kisiyiz ama malesef cok cikiyo benim camasirim ozellikle terlem durumunda dolayi
zaten kisa sureli vazgecebilirim
elektrik faturasi konusunda cekincelerim var
bi de memnun olan kadar olmayan da var galiba oarami riske atmicam onun yerine mutfaga ve banyoya dolap yaptirmayi dusunuyorum artik.cunku onlara da ihtiyacim var 1.siralamamda kurutma makinasi varsi saglik acisindan daha onemli gordugum icin ama sanirim 2.siraya almam gerekcek
tesekkurler

Benimki hoover marka, camasir makinesi+kurutma makinesi bir arada. Baya pahaliya almistim 2 sene once,kaliteli bir makine aslinda.
Farkli ayarlari var ama ayarini dusurunce de tam kurutmuyor. Ben cok sik kullanmiyorum acikcasi.
zzaten kesinlikle hem yikama hem kuruma yapan camasir makinalarindan kimse memnun degil anladigim kadariyla

Aynen katılıyorum..Benimki b sınıfı ewet farurada biraz tuzlu geliyor.arcelik 2772 KT. Ben biraz durumum olsaydı a sınıfı alırdım.Kurutma makinasını sewiuorum ama bikac sıkıntım olduğu için bu modeli tavsiye etmem.
ben arcelik 2782 kt modelini dusunuyordum siz neden memnun degilsiniz bu modeli nette gordum bi kac bayan memnun oldugunu yazmisti hay Allah :KK43: onu da dusunuyordum cunku cok uygun diye 880 civariydi cunku
ama zaten ertelicem galiba kurutma makinasi almayi malsef yorumlardan tirstim :(

B sinifi da kotu olmaz. Cok fark etmiyor inanin. Calisana cocukluya bulunmaz firsat. Elektrik faturasini 5 lira fazla odeseniz de birsey degismez sizin icin. Kis gunu evin icine assaniz camasiri bir haftada kurumaz,nem yapar kuf rutubet olur evde bir sure sonra. Disariya assaniz milletin pisligi uzerine siner soba kokusu hali silkeleyen vs. mis gibi kurutma makinesi varken ugrasilir mi onca isle?
aynen zaten oda rutubetli camasirdan o mis gibi koku gidiveriyo iki gune nemli gibi kokuyo bende peteklere asiyorum malesef.
cok haklisiniz da tirsmaya basladim bi cok kisi de memnun degil elekteik faturasi 5 lira fazla gelse keske bazilari cok geliyo demis valla cok istekliydim kesin gibiydi alcaktim ama burayi okuyunca o kadar insan demekki var bi sorun bu makinelerde bende biraz ertelicem biraz daha sonra daha iyi bi model alirim insallah

bende arcelik almak zorundayim sanirim ust uste koydurcam icin kodu ne senjnkinin ben 2782 kt dusunuyorum butceme o uyuyor b sinifi
seninki de mi b sinifi ??
elektrik faturanda bi degisiklik yapiyor mu
Benimki baktım şimdi 2772 KT ama ben yeni çıktıkları zmaan aldım A sınıfı. bi sürü programı da var daha bir gün bile şikayetim olmadı aksine hep çok memnun kaldım. Çamaşırın rengini solduruyo, zarar veren diyenlerin bence makinesi sorunlu çünkü onların şikayetinin aksine koyu renkler kusursuz çıkıyor bende hem de öyle canlı ki renkleri, daha aynı gün satın almışım gibi hepsi.

Arçelik beko aynı zaten klasman olarak. Valla banada çamaşırlar çekiyo falan bisürü şey dediler ama hiç problem yaşamadım bi tek siyahlarda soldurma yapıyo ama çıkan tüyleri görünce oda gözüne batmıyo. Benimde alerjim var çok iyi geldi bana oyüzden
bilemiyorum ki cnm bi cok kisi memnun olmayinca biraz daha ertelicem daha iyi bi model alcam
U donusu yaotim dolap yaptircam :))
aslinda sagkik acisindan kesin alcam k.makinasi almayi ama yorjmlari okuyunca vazgectim kisa sureligine
tesekkur ederim

Back
X