• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurutma makinası

Ben herşeyimi kurutma makinesinde kurutuyorum ve nasılki bulaşık makinesi olmadan asla diyosak, cidden onsuz da asla diyorum. Kaç yıldır kullanıyorum, böyle bir rahatlık görmedim. Ben kesinlikle tavsiye ederim, benimki ar.... ile başlayan marka ve yıllardır çamaşırlarım yeni almış gibi çıkıyor, ben sorun yaşamadım....
bende arcelik almak zorundayim sanirim ust uste koydurcam icin kodu ne senjnkinin ben 2782 kt dusunuyorum butceme o uyuyor b sinifi
seninki de mi b sinifi ??
elektrik faturanda bi degisiklik yapiyor mu

En guzeli guneste kurutmak:63:
oyle de iste ev kucukse ve bahce katinda oturuyosan malesef tozdan gecilmiyor silkelemek de yetmiyor evin ici zaten her gun toz.bende faransit var belimde de fitik cikti bende iki gunde bir yikiyorum duramiyorum 2 kisi olsak bile cok terleyen bi insanin cunku.
benim tek cekincem onu atma bunu atma ne aticam..bir de elektrik faturasi a sinifi alamam cunku

Eşim ısrar etmesine rağmen almadım evin bi odasında kurutuyorum balkonlara asmayı sevmiyorum bence su elektrik israfı yazık değil mi ayrıca kullananlardan da aaaa çok iyi al mutlaka gibi memnun bi tavır duymadım
benim de esim gereksiz diyo ama benim belimde fitik cikti ben cok terleyen bi insanim iki gunde bir makina calisiyo bizde evim kucuk ve eski 2 arti 1 bi odaya koyuyorum zaten ama uzun sure kurumuyo ve camasir kokuyo bende peteklere koymak zorunda kaliyorum hemen kurusun diye ayrica camasirlari kuruttugum odam rutubetli evim cok cok eski otuz yillik.ve bahce katindayim asiri toz oluyo camasirlar cok rahatsiz oluyorum sozde yikiyorum ama balkina astigimda kuruyunca sanki kirli gibi cok toz oluyo
almak icin cok nedenim var kisacasi ben gereksiz gormuyorum hatta bence cok gerekli zamandan tasarruf cunku ben calismayi dusunuyorum.ama b sinifi alabilirim elektrik faturasi acisindan vazgecebilirim ama biraz daha bilgi alsam cok ii olcak.

Siyahlarda solma yapıyor ama bazen çok gerekli oluyor hele de çocuk varsa. Çokta kiristirmiyor. Bir arkadaş tam kurutma yapmıyor yazmis ama ayarları var benimki tam kurutuyor. Çamaşır fazla olunca uzun sürüyor kurutmasi. Çekebilecek kıyafetleri , yünlü leri, pantolonlari atmıyorum. Bu arada arçelik benim kurutma.
arcelik hangi model elektrik faturanda degisiklik oluyor mu
yunluleri atip ayarini dusurunce olmuyor mu

hmm arcelik hakkinda bilgin var mi peki

ay yok benim önceki samsungdu ama bozdum sonra bunu çok tavsiye etmişlerdi aldım çok memnunum. öyle tabiki elde ütülemiş gibi olmuyor pantolonlar falan ama kazak vs için harika oluyor direkt giy çık :)

benim makinem hem yıkamalı hem kurutmali. Yalnız yanık kokusu gibi bir koku oluşuyor kurutmadan sonra kıyafetlere siniyor ona çözüm bulamadım o_O kırıtmadan memnunum ancak kokudan degil
sanirim onlar icin koku satiliyor bende bilmiyorum ama bi arastirin derim sizinkinin markasi ne

Narin giysiler atilmaz. Gomlekleri, bluzlari pantolonlari vs. atmayin.
Ama digerleri de cok burus burus cikiyor icinden, ben yildim burusuk nevresim havludan kullanmiyorum artik.
markasi ne sizinkinin ayarini dusurseniz de mi olmuyor
kurutma makinasi almak riskli sanirim kafam iyice karisti
asiri memnun olan var olmayan var
sanirim biraz da paraya kiymak lazim ama bende 2500 a falan alamam b sinifi alabilirim

Ben cok memnunum. Narin giysiler ve yunluler haric her seyi atiyorum. Utulu gibi cikiyor. Carsaflar,bornozlar,bebek kiyafetleri ve esofmanlar icin birebir. Kirisik cikiyor diyen arkadaslar mutlaka yanlis ayarda calistiriyorsunuzdur. Ya da makineniz kotudur.
sizinkinin markasi ne peki
yorumlar cok uclarda
bazi kullanicilar cok memnun utulu gibi diyo sizinki gibi bazilari da tam tersi gereksiz cok kirisik cikiyo kucultuyo diyo kafam cok karisti iyice
ben arcelik 2782 kt dusnuyorum b sinifi senin ki nedir

arkadaslar arcelik 2782 kt almayi dusunuyorum kullanan varsa lutfen yazarsa cok sevinirim
b sinifi

Tamam teşekkür ederim.
Ütülü gibi çıkıyor diyenler lütfen marka belirtiniz yav:KK3:
aynen bende bekliyorum lutfen markasiyla yazin arkadaslar ozellikle arcelik kullanip memnun olan arkadaslar lutfen modekiyle yazin ben de ona gore karar vericem ama A sinifi alamam cok cok pahali

Ben saten yada naylon karsimi giysiler haric herseyi atiyorum kurutma makinasina.yillardir kullaniyorum ve cok memnunum.Ayari var zaten istedigin surede duruyor.Mis gibi kokuyor hem.
Benim camasir makinesi samsung kurutma bosh..
Ayni marka olmak zorunda degilki.
peki szinki de üst üste duruyor.benim anladigim ust uste koyulcaksa ayni marka olmak zorundaymis burda da bayablardan bazilari oyle yazmis zaten.yerim olsa zaten kesin bosh alirdim ama malesef yerim yok.gule gule kullanin

Kurutma makinası büyük 4+1 evi ve balkonu olan biri için bile ihtiyaç olduğunu düşünüyorum..Alınca ne demek istediğimi anlayacaksınız.Ben her zaman atmıyorum ama bazen bı birikim oluyor,tatil dönüşü filan inanın çok faydası oluyor.yada acil kuruması gereken kıyafetler olabiliyor .
bende cok gerekli goruyorum habire yika kurut biktim calismayi dusunuyorum evim kucuk tmm bi odada kurutuyorum ama o odada rutubetli hemen kurumuyo otuz yillik ev olunca malesef.birde zaten bahce katindayim sozde yikiyorum ama balkonda kuruyuo toplayinca silkelesem de o tozlar cikmiyor bi turlu.yunluleri de atsak cok iyi olurmus ya..boyle onu atma bunu atma hiv hoslanmadim aslinda ama belimde de fitik var bende cok terleyem bi insanim 2 kisiyiz ama iki gunde bir makina calisir bende.biktim artik.zaten bence ozellikle calisan bayanlar icin ve cocuklular icin cok iyi ama sanirim yuksek model mi almak lazim..b sinifi alsam sizce cok mu elektrik faturasi gelir..
markasi ne sizin makinaninizin arcelikse modelini de yazarmisiniz

Yaklaşık 6-7 yıldır kurutma makinesi kullanıyoruz arceliğin 500-600 tllik kurutma makinesini almıştık ozamanlar çok memnunduk her konusunu acıldıldığında annem iyiki almışız diyor öyle A sınıfı filan da değildi c sınıfıama hic sorun yaşamadık ne fazla faturayla ilgili nede kıyafet kuculmesiyle ilgili yanlızca babamın gömleklerini atmayız acil olmadıkta o kadar onun dısında çok yünlü kazaklarda belki problem olabilir yıpranması bakımından, carsaf nevresim vs attıgımızda ütülü gibi cıkıyor direk katlayıp koyuyoruz kenara, tek eksisi su haznesi çabuk doluyor 2 günde bir kucuk bir bidonu var cıkarıp suyu bosaltıp takıyosun yapmazsan bunu kurutmuyor. çok basıt bişey zaten bizim makine gecen sene bozuldu yine arcelikten gittik aynı modeli aldık sadece fiyatı 700 tl olmus :) yani fiyata cok takılma 2.000-3.000 tllik makinelerin tabiki ek işlevleri vardır ama kurutsun yeter diyorsan cebini fazla zorlamana gerek yok
kurutsun yeter diyorum evet cnm ama onu atma bunu atma...yarim yamalak istemiyorum.kucultuyo diyenler olmus yipratiyo solduruyo kirisik kirisik cikiyo diyenler olmus kafam karisti acikcasi.
b sinifi alabilirim zaten ancak.2000 3000 veremem cnm
beyaz esya sans isi gercekten
peki sen hangi ayarda calistiriyorsun makinani utulu gibi cikmasini sagliyosun

Ya benim annem takıntılı çok ben kendi evime alicam ama. Annem dioki yok sukadar derece olunca dışarı asılınca sukadar saatde kuruyor yok su havada asinca daha güzel kokuyor. Şu saatde asinca yumuşacık oluyor :KK70: kadın evde kalmaktan kafayı bozdu. Ama ben hem normal makina olarak hemde kurutmak icin beko secicem. Hem diğerlerinden daha uygun. Hem burda bi dergi var samsungla ayni puanı almış. Niye 3 kat fazla para odeyimki dimi :/
Haklisin. Bosver sen begendigini al gule gule de kullan insallah

malsef a sinifi 2000 2500 civari.kurutma makinasina da o kadar butcr ayrimak istemiyorum ayiramam da zaten malesef.b sinifi alsam elektrik faturasi kabarik gelir mi yine zaten vazgecersem elektrik faturasi icin vazgecerim yoksa kesin almayi istiyorum benim de belimde fitik var bi de biz 2 kisiyiz ama ben cok terleyen bi insanim iki gunde bir makina calisir bende.ama bi yandan da diyorum yunluleri gomlekleri pantolonlari atmicaksam kurutmaya hangilerini atcam ki oyle yarim yamalak da hic istemiyorum.bizde zaten kumas pantalon ya da gomlek olmuyo.ama yunlu kiyafetler cok fazla oluyo
valla netten okudugumda olumlu yorumlar cok gormustum de burda okuyunca vazgecicem gibi ya :)
B sinifi olsun ben okudum kullananlarin memnuniyetini ve faturaya o kadar da cok yansimadigini.yunluler kanvas pantolonlar falan atmiyorum kotu yapiyor ama ben kendimin kazaklar harici hersyimi atiyorum bi sey olmuyor.yine de isinizi kolaylastirir.

En kıymetli ev eşyalarımdan biriydi, maaşesef artık yok.

Çok memnundum.

Sadece yünlü kışlıkları atmazdım ben , kendileri kururlardı, yün kurutma aparatı vardı ama denemedim. O aparatta ama pofuduk yelekleri kurutmuştum, iyiydi sonuç gayet.

Bebek eşyaları için gayet iyi oluyor.

Tişörtlerin ğtülenmesine gerek kalmıyor, çok klasik değilse gömlekler bile ütülü gibi oluyor. Çoğu şeyi ütülemeyi bırakmıştım.

Asma toplama derdinden kurtuluyorsun, dahası var mı, ne kadar zaman alan işler.

Üst üste koyacaksan aynı marka olmalı, diğer türlü zaten fark etmez.

Ben herkese öneriyorum, ama fiyat aralığındaki ürünleri bilmiyorum. Bende siemens vardı.
siemens evet ya cok iyi ama malesef benim camasir makina arcelik ah keske yerim oksa bendr sanirim ya bosh ya siemens alirdjm ama malesef arcelik alnak zorundayim sanirim.ne kadara almistiniz peki a sinifimiydi olmazsa olmaz ozellikleri nedir size gore.ne guzel siz yunluleri bile atabiliyormusunuz
bozuldu mu makinaniz oyleyse umarim tekrar alirsiniz

sizinkinin markasi ne peki
yorumlar cok uclarda
bazi kullanicilar cok memnun utulu gibi diyo sizinki gibi bazilari da tam tersi gereksiz cok kirisik cikiyo kucultuyo diyo kafam cok karisti iyice
ben arcelik 2782 kt dusnuyorum b sinifi senin ki nedir
A sinifi beko benimki. Ilk cikanlardan,oldukca eskidi hatta ama super calisti bugune kadar masallahi var. ya yunlu kiyafet atmiyorum ben. Diger kiyafetler neden ceksin nasil ceksin yani ben tekstilciyim zaten ;) polyesterli pamuklu carsafi cektirebilene madalya takmak lazim :KK53: arkadaslar kesin yanlis ayarda calistiriyorlardir. Yetkili servisi arayabilirler durduk yere kiristiriyorsa kesin makinada sorun vardir. Modeline gore degisiyor pek cok ayari var makinenin. Ayrica sirf topladigi tuyler icin bile alinir o derece faydali bence.

Back
X