• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

hully cim sende başla bence para biriktirmeye bebişin doğunca ona ciciler alırsın

teşekkür ederim julia
:43::43:
hersey cok ısterım ama
benım bunyeme aykırı
sabah 50 tl ıle cıkarım aksama da bıtırırım ben o parayı
bıde ben safım
esımden gızlı yapamıorm hemen soluorm olmuo
sız nası becerıosnz azıcık ogretınde yapalım
uzUn vadede yapmak lazım aslında dıelım bı on yıl
ıyı para bırıkır ama :43:

hadı banada ogretın
nası yapıos
ben de bırıktırım madem gaza geldım:52::52:

Önce bı kumbara al ve bu ay birikime başla 3 tl 5 tl sora ay sonu git bır bankaaa hesabı ac bankaya yatırım ve onu unut oradaa ıste bu kadar basit :16:

Önce bı kumbara al ve bu ay birikime başla 3 tl 5 tl sora ay sonu git bır bankaaa hesabı ac bankaya yatırım ve onu unut oradaa ıste bu kadar basit :16:

eslerden habersız bırıktrcez dımı
bıde vadelı acmak ıcın sanırım en az 1000 tl olması gerekodu

bugun ıtıbarı ıle bende bırıktrmeye baslayayım o zaman:52::52::52::52:
bakalım 1 yılın sonunda ne kadar param olcak

eslerden habersız bırıktrcez dımı
bıde vadelı acmak ıcın sanırım en az 1000 tl olması gerekodu

Vadesiz ac şimdilik Cnm birikimde vadeye çevirirsin onlar soruyorlar zaten vadeli hesap istermisinz diye :16: evet tabikisi eşlerden habersiz amac bu zaten kendi paramız olcak :16:

cok sevınırım
e bırıktrdıklerımızı yazcakmıyız burda bıde ne zamanları acıorz kumbarayı

Vadesiz ac şimdilik Cnm birikimde vadeye çevirirsin onlar soruyorlar zaten vadeli hesap istermisinz diye :16: evet tabikisi eşlerden habersiz amac bu zaten kendi paramız olcak :16:

ayy hıc ole akıllı kadın olmayı beceremedım bu gune kadar ama
sızın destegınızle olur ınsallah :52::52::52:

cok sevınırım
e bırıktrdıklerımızı yazcakmıyız burda bıde ne zamanları acıorz kumbarayı

Cnm hergüne sohbet ediyoruz burda kaç tl attık onu yazıyoruz ayın son Günü'de kumbaraları açıp bildirim yapıyoruz toplam tl yi hepsi bu kadar :16:

ya cahilliğime verin sınav parası yatırmak dışında pek bankaya ihtiyaç duymadımda bu vadeli ve vadesiz hesap ne oluyor yani farkı ne :)

Back