• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Sonki 3 arkadaşı da yeni listeye yani Şubata ekler misin Melikecim?

cagla2525
ilimonn
nurlum

Ben 10 tl daha attım şu olmadığım günlerde kızlar... Sayacağım merakla bakalım ne kadar olmuş toplamı.

Toplamları melikea123 adlı birikimcimize bildiriyoruz kızlar:21:

İyi olduğuna sevindim julia, görüşürüz hadi canım...

Sonki 3 arkadaşı da yeni listeye yani Şubata ekler misin Melikecim?

cagla2525
ilimonn
nurlum

Ben 10 tl daha attım şu olmadığım günlerde kızlar... Sayacağım merakla bakalım ne kadar olmuş toplamı.

Toplamları melikea123 adlı birikimcimize bildiriyoruz kızlar:21:

İyi olduğuna sevindim julia, görüşürüz hadi canım...

zaten bildirim mesajı atanlara göre iyice şekillenir tablomuz vay be 1 ayıda atlattık hadi hayırlısı:16:

bugün bi yerden alıcam vardı 50 tl o geldi ben o parayı yok saymıştım 2 ay önce gelmesi gerekiodu gelmeyince unutmuştum o geldi
bende dedimki madem yoklugu beni sarsmıodu o zman hala olmasın kumbaraya hızlı bi düşüş yaptı:))))))
bugünki hasılat 50 tl:)))))

son dakka golü: 50 tl:D kızlar toplam 135 tl kadar param oldu:D güne girmiştim gün param çıktı:D

melikeee listeleri yap bana yollaa olur mu cnmm güncelleyemezsin sen ilk sayfayı düzeltme yetkisi bende sdece :ssz::ssz:

Günaydın kızlarrrr :)) Melike arkadaşımıza ilk bildirimimi yaptım.80 tl çıktı kumbişten.Bugün üstünü tamamlayıp 1 gr altın alacağım..Az çıktı kumbişten ama olsun..Geçen ay o da yoktu :))))

ben bildirimimi yaptımmmmmmmmmmmmm :46::46::46::46:
ama ben çok geç başladığım için param az oldu yaaaaaaaa:19::19::19:

haklısın
damlaya damlaya göl olması niyetimiz zaten

ben birde paramı harcadım bile düşün artık kuzenim gelmişti antepden kız kaç yıldır geliyor kimse gezdirmiyordu aldım bunu çengelköye sultan ahmete eminönüne falan götürdüm ister istemez o paradanda gitti :)

Günaydın kızlar ne güzel bir topik bu böyle bayıldım
bende para biriktirmek istiyorum tabi dayanamayıp harcamazsam :))
pazartesinden itibaren bende sizle birikim yapmaya başlasam olur mu

Daha çok biriktirirdm ama kavitasyona verdim bu ay paraaaa :31: Allah bereket versin napalim buna da şükür 100 tl :16:

Back