• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

aaa julimin ne guzel konusu varmis da haberimiz yok
insan davet eder hih! :4:
ben de biriktiriyorum kurus kurus ama sonra birinin minik elleri ordan biseyler kaciriyo :))

Aaaaaa Cnm gelmek isteyeceğini bilemedimm :16:

gelmek isterdim amaa ben okul acikken nerdeyse hic giremiyorum kk ya
sizin de duzeninizi bozmiim :) arada konuk olarak gelir bakar giderim
kendi kumbaramda biriktirmeye devam. melisa hep tirtikliyo ama :( seker ve cikolata almak icin :9:
herkese iyi ve bol birikimler

Ben bildirimimi aksam yapıcam kociş gelsin belki bozukluk para getırır bekleyım sonra sayarım bıldırırm sıze umut kapısı işte:27:

Ben bildirimimi aksam yapıcam kociş gelsin belki bozukluk para getırır bekleyım sonra sayarım bıldırırm sıze umut kapısı işte:27:

tamam canım akşam 6 ya kadar yapablir misin yoksa ben akşam 10 da falan anca birdaha girebilirim zaten o zamana kadar herkes anca bildirim yapmış olur sonrada ben tabloyu juliamaa mesaj atarım :16:

tamam canım akşam 6 ya kadar yapablir misin yoksa ben akşam 10 da falan anca birdaha girebilirim zaten o zamana kadar herkes anca bildirim yapmış olur sonrada ben tabloyu juliamaa mesaj atarım :16:

heyecanla tabloyu bekliorum bundan sora sağ kolumsun melikemmmm ikimiz yapcaz bu işi tmm mı :52::52:

şuana kadar 9 kişi yaptı canım ama saat daha 12,00 yaparlar heralde :44:
vallaaa bildirim yapmayanlar liste dışı kalcakkkkk ona göreeee burdaaa hepimiz emek verioruzzz ciddiye alalım demi işi :16:
gelmek isterdim amaa ben okul acikken nerdeyse hic giremiyorum kk ya
sizin de duzeninizi bozmiim :) arada konuk olarak gelir bakar giderim
kendi kumbaramda biriktirmeye devam. melisa hep tirtikliyo ama :( seker ve cikolata almak icin :9:
herkese iyi ve bol birikimler
melisacıkkk tırtıklıo heee :60: olsun cnm sendeee listeye girmesende geldikçe uğraaaa cnm :16:

tmmdır cnm sendeeen büyük ümitlerim var ayın birincisineeee de kupa var sayfanın en başında kocaman harflerleeeeee :32::32:

Back