Ama biz daha sevgiliyiz hak ediyor bnm antonyom
tmm o zmn hakedıosa sorun yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama biz daha sevgiliyiz hak ediyor bnm antonyom
tmm o zmn hakedıosa sorun yok
aaa julimin ne guzel konusu varmis da haberimiz yok
insan davet eder hih!
ben de biriktiriyorum kurus kurus ama sonra birinin minik elleri ordan biseyler kaciriyo :))
evet kızlar yokmu para bildirimi yapacak olanlar
evet kızlar yokmu para bildirimi yapacak olanlar
Yapmıyorlar mı bildirim Cnm
Aaaaaa Cnm gelmek isteyeceğini bilemedimm
Ben bildirimimi aksam yapıcam kociş gelsin belki bozukluk para getırır bekleyım sonra sayarım bıldırırm sıze umut kapısı işte
tamam canım akşam 6 ya kadar yapablir misin yoksa ben akşam 10 da falan anca birdaha girebilirim zaten o zamana kadar herkes anca bildirim yapmış olur sonrada ben tabloyu juliamaa mesaj atarım
akşam olsun artık çok merak ettiö kimin kaç parası olmuş
tamaaammm belki bundan 10 yıl sonra biriktirdiği paralrla hayalimdeki çengelköyde tek katlı bahçesi olan evi alabilirimheyecanla tabloyu bekliorum bundan sora sağ kolumsun melikemmmm ikimiz yapcaz bu işi tmm mı
bnmmm 100 tl oldu kavitasyon yedi bitirdi beni
vallaaa bildirim yapmayanlar liste dışı kalcakkkkk ona göreeee burdaaa hepimiz emek verioruzzz ciddiye alalım demi işişuana kadar 9 kişi yaptı canım ama saat daha 12,00 yaparlar heralde :44:
melisacıkkk tırtıklıo heee olsun cnm sendeee listeye girmesende geldikçe uğraaaa cnmgelmek isterdim amaa ben okul acikken nerdeyse hic giremiyorum kk ya
sizin de duzeninizi bozmiim :) arada konuk olarak gelir bakar giderim
kendi kumbaramda biriktirmeye devam. melisa hep tirtikliyo ama seker ve cikolata almak icin
herkese iyi ve bol birikimler
Ben bildirimimi aksam yapıcam kociş gelsin belki bozukluk para getırır bekleyım sonra sayarım bıldırırm sıze umut kapısı işte
tamaaammm belki bundan 10 yıl sonra biriktirdiği paralrla hayalimdeki çengelköyde tek katlı bahçesi olan evi alabilirim
Bende hemen paralarımı sayıyorum ve msj atıyorum kime atıyorum