• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

kızlar naptınız. ne kadar biriktirdiniz. ben kuruş kuruş biriktiremiorum :( o kuruşlara da ihtiyacım oluyor çünkü. sadece ek işlerden aldığım paraları attım kumbarama.

150 tl oldu şimdi sadece.

mayısa kadar bi 1000 tl olsaydı iyiydi.

Son iki gün sayılsın paralar bügünden başlayalım saymaya
Bakalım ne kadar biriktirmişiz

Ben kagıt para atmadım hiç hep bozuklukları attım zaten heray 150 tl benım 230 tl de esmın bıreysel emeklılıgını yatırıyoruz 50 lırada her ay gune verıyorum 10 kısıyız sıra bana gelecek az kaldı:31:250 tl diş teli taksidim var baya bana para gidiyor:27:kumbaradan çıkan paralarımla dolar alacagım ben:82:

Bugün bozuk para avına çıktım yerden, antreden ve arabadan bir sürü ufak tefek bozuk para çıktı. Toplam 6,90 tl atabildim böylece:31:

Julia sen nerelerdesin canım birkaç gündür yoksun, hasta filan değilsin inşallah..

bi kaç gündür keyfim yok kuzummmm yaa :31::31:

imm cnm listeler sende bu ay haberin olsunn :9::9::9:

tamam olsun tabi perşembe veya cuma günü mesaj atarlarsa arkadaşlar çok iyi olur diğer günler dershanedeyim sabah 8 de çıkıp akşam 9da 10 da geliyorum o yüzden zor olur birde bir şey sorcam canım ben şimdi kumbaramdaki paraları harcamak zorunda kaldım o harcadığım kısmınıda toplam birikimime yazımmi biriktirmiştim sonuçra:1:

kızlar naptınız. ne kadar biriktirdiniz. ben kuruş kuruş biriktiremiorum :( o kuruşlara da ihtiyacım oluyor çünkü. sadece ek işlerden aldığım paraları attım kumbarama.

150 tl oldu şimdi sadece.

mayısa kadar bi 1000 tl olsaydı iyiydi.

canım maşallah biriktirmişsin işte daha ne olsun
önemli olan bozuklukların uçup gitmeden birikip bir işe yaraması

ayy bilemedimki bendemi sizle biriktirmeyemi başlasam cantamda cok bozuk para oluo harcayamıom cogu zaman bunları ne yapsam die ortada dönüom bundan sonra elimde oldukca bende biriktiricem yeri gelecek 1 lira yeri gelecek 10 lira:)

tabi canım sende biriktir
madem bozuklukların oluyor işe yarasınlar bari değilmi

bende ıkı üç kuruş bırıktıreyım dıyorum . ne zamankı 50 ,60 tl yapıuyorum kı aptal kafam esıme soyluyorum hemen oda bırıktırdıgım yerden 1,lira 2 lira alıyo ve bıtırıyo :D:D bı turlu adam gıbı bıseler bırıktıtemedım zaten elde avucta durmuyo amannn nolcak bılmemm. zaten bıdaha soylemem esıme :D işte çok dürüstüm kahretsın:36:

Şimdi carsıya cıkıcam ordanda pazara ugrayacagım bakalım kaç tl artırıp kumbarama getırıcem :27:

bende ıkı üç kuruş bırıktıreyım dıyorum . ne zamankı 50 ,60 tl yapıuyorum kı aptal kafam esıme soyluyorum hemen oda bırıktırdıgım yerden 1,lira 2 lira alıyo ve bıtırıyo :D:D bı turlu adam gıbı bıseler bırıktıtemedım zaten elde avucta durmuyo amannn nolcak bılmemm. zaten bıdaha soylemem esıme :D işte çok dürüstüm kahretsın:36:

Valla benim kocada kumbaramı tırtıklıyordu bende sakladım kumbaramı:52:

ben de biriktiriyorum. hatta eşime de söyledim o da katkıda bulunuyo. ama sadece gün sonunda cebimizde kalan bozuklarla para biriktiriyoruz. mesela 90 TL'yse gram altın, 90 TL toplanınca 1 gram altın yapmayı düşünüyoruz. hergün 1'er ikişer TL atıyoruz. :46:

Back