• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

ben biyerden para tırtıklayıp atamıyorum ya :( :( :(

kuruş kuruş :(

50 krş atıyorum bugünde...

ben biyerden para tırtıklayıp atamıyorum ya :( :( :(

kuruş kuruş :(

50 krş atıyorum bugünde...

ben kalan kuruşları bile biriktiremiyorum
ay sonunda lazım oluyor
ama çok şükür halimize
ekmek parası, ilaç parası olmayan insanlar var
Allah kimseyi muhtaç etmesin

selam kızlar günaydınn
o kadar hastayım ki dün hiç yerimden kalkamadım, para filan görmedi gözüm
bugün 2 günlük atıcam inş

Geçmiş olsun kkontescim...

Benim de yeğenimin doğumgünü geldi, dün onunla birikim konusunda uzuuun bir konuşma yaptım:1: Daha 3.sınıf ama maşallah çok zekiler hemen herşeyi anlıyorlar. Dedim bak, kıyafetini istediğin şeyleri annen baban hep alıyor ama sen de tasarruf etmelisin, fazla gelen paraları hediyeleri bankada veya evde kumbaranda biriktirmelisin dedim. Böyle biriktir biriktir, sonra istersen araba alırsın beraber gezeriz dedim. Hemen gidip annesine yarın kasa almaya gidelim diye tutturmuş, halbuki ben hiç kasa lafı filan etmedim sadece kumbarana at demiştim. Şu çocuklar çok akıllı valla:9:

Ben de dün 3 tl attım:8:

Geçmiş olsun kkontescim...

Benim de yeğenimin doğumgünü geldi, dün onunla birikim konusunda uzuuun bir konuşma yaptım:1: Daha 3.sınıf ama maşallah çok zekiler hemen herşeyi anlıyorlar. Dedim bak, kıyafetini istediğin şeyleri annen baban hep alıyor ama sen de tasarruf etmelisin, fazla gelen paraları hediyeleri bankada veya evde kumbaranda biriktirmelisin dedim. Böyle biriktir biriktir, sonra istersen araba alırsın beraber gezeriz dedim. Hemen gidip annesine yarın kasa almaya gidelim diye tutturmuş, halbuki ben hiç kasa lafı filan etmedim sadece kumbarana at demiştim. Şu çocuklar çok akıllı valla:9:

Ben de dün 3 tl attım:8:
sağolasın canım :16:
kasa mı hahaha çok şirin :1:

hani kimse neden günlük attığını yazmıyor ya:26:
paylaşımlar çok az ama:19::19::19::19:

bugün kumbarama destek kaynımdan geldi
9 lira 15 krş
Allah bereket versin

Bugün bozuk para avına çıktım yerden, antreden ve arabadan bir sürü ufak tefek bozuk para çıktı. Toplam 6,90 tl atabildim böylece:31:

Julia sen nerelerdesin canım birkaç gündür yoksun, hasta filan değilsin inşallah..

Son düzenleme:
ben kalan kuruşları bile biriktiremiyorum
ay sonunda lazım oluyor
ama çok şükür halimize
ekmek parası, ilaç parası olmayan insanlar var
Allah kimseyi muhtaç etmesin

canımmmm şükürler olsun tabiki ben o anlamda demedim , yeri geliyor 5 kuruş olmazsa ekmek alamıyoruz. Rabbim muhtaçlık vermesin.
ben çalışmıyorum kocam da yok :D para tırtıklayacak kimsem yok o bakımdan demiştim :)
annem de babamdan tırtıklayınca bana kalmıyor :D

bugün yine atamadım :)

Kızlar ben de ailemin yanından geldim şimdi eve 1 haftadan fazladır atamamıştım kumbaraya para.

Bugün 120 Tl attım :))

5 tl de benden:D bugün sanırım tam bir ay oldu. 84 tl var kumbaramda.benim için çooook iyi para:D

Bugun bendende 2.20 tl kumbarama :16:2 gun sonra sayıcam paraları kıme bıldırım yapıcaz:31:

ayy bilemedimki bendemi sizle biriktirmeyemi başlasam cantamda cok bozuk para oluo harcayamıom cogu zaman bunları ne yapsam die ortada dönüom bundan sonra elimde oldukca bende biriktiricem yeri gelecek 1 lira yeri gelecek 10 lira:)

Back