• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

bugün ne benden ne eşimden çıkmadı kumbaraya destek
kısmet yarına artık:43::43::43::43:

Hayırlı kandiller bu özel gecede herşeyi gönlünüzde olsun
Benden 20tl kumbaraya

herkese günaydııııınnnn
güzel çooook güzel bir gün olur umarım herkes için :16::16::16:

Kızlar ben listeyi yapamicam söluyorum yapmak isteyen varsa sölesin :36:

merhaba kızlar nasılsınız ben 2 gundur para atamadım kumarabama :( bozuk param yok cunku gun ıcınde para harcamadıgım ıcın

Merhaba kızlar. Uzuuun araştırmalardan sonra saçımın rengini değiştirmemeye karar verdim. Aslında kendi rengim koyu küllü kumraldı, buna yakın renkte bir tona boyadım ama sadece 2 ton filan koyuldu:1: Dedim her işte bir hayır vardır zaten anladım ki daha renk değiştirmeyi çok da istemiyormuşum. Artık birkaç yıkamaya rengi açılır herhalde, sonraki aylarda da aynı renge devam. Zaten değişiklik sevdam yüzünden 18 yaşından beri her renge girdim diyebilirim, artık 3 aya bir filan boyuyorum:ssz: Şöyle Nisan gibi Neva Color'un extra açıcılı sarı renklerini deniyecem bir tutamda filan, eğer ki açaarsa yaşadım maddi bakımdan... Açmazsa yine Kolestona devam:8:

Bugün kumbişe 25 tl attım. Bugün rejime girdim kızlar, bu yıl yazdan epey evvel başladım bıktım son anda stresle girilen diyetlerden. Hem dışarıdan yeme-getirtme ikilemini bir kırsak, bütçeye de çok faydası dokunacak sağlığa da:46:

Ben de 4-5 gündür atamıyordum bugün toptan attım 15 tl ye yakın bozuk para..
Bu arada kumbara derdi olanlara sesleniyorum. biten deodorantlarınızı atmayın altını bozuk para atacak şekilde bıçakla delin.
Alın size açılmayan kumbara.. Tavsiye ederim:)

Ben de 4-5 gündür atamıyordum bugün toptan attım 15 tl ye yakın bozuk para..
Bu arada kumbara derdi olanlara sesleniyorum. biten deodorantlarınızı atmayın altını bozuk para atacak şekilde bıçakla delin.
Alın size açılmayan kumbara.. Tavsiye ederim:)

Aaaaaaa, nasıl delinir ki sprey şişeleri? Kolay yapılıyorsa iyi fikir ama:1:

Kızlar haftasonu mahmurluğunda mısınız? Haftasonuna dek o kumbaralar dolacak ona göre:68: Boş durmayıp biriktiren arkadaşlara da bravo, bereketli olsun inşallah:46:

Ben bugün 6 tl attım.

Back