• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Heh aynen bende öğrenciyim canım, minik kuruşları topluyorum 5- 10 ları bile. Onlar bile ohoo 3-4 lira ediyor bir günde.. :)
Annenle yaptığınız çok ama çok güzel bir şey, inşallah biriktirirsin de hediye alırsın annene.. :)

Evet canım heleki şuan Final haftamdayım Fotokopidir vs doluyor 10 kuruşlar :)
Saolasın canım inşallah güzel birikimler yaparız.
Gerçekten iyi oluyor. Sen nerde okuyorsun cnm

Evet canım heleki şuan Final haftamdayım Fotokopidir vs doluyor 10 kuruşlar :)
Saolasın canım inşallah güzel birikimler yaparız.
Gerçekten iyi oluyor. Sen nerde okuyorsun cnm

Açıköğretim okuyorum canım. :)
Evimdeyim yani.. :)
Örgün okurken daha çok para verirlerdi e tabi daha çok ayırabilirdim kenara, ama şu an azla idare etmek zorundayım.. :)
O 10 kuruşları ben adam yerine koymazdım ama şimdi fellik fellik topluyorum vallahi. :52::52:
Sen ne okuyorsun ? :7:

kızlar ben geyik topiğime kaçıorum görüşürz :10::10:

Anla işte kısmetsizliği.. :26:

Şaka bir yana, biraz değerlendirmek lazım, bir de altın 200e vuracakmış mayıs sonunda o da aklımızda olsun.. :)

geçen ay 1 tane küçük altın almıştım buyursun vursun :60:

Açıköğretim okuyorum canım. :)
Evimdeyim yani.. :)
Örgün okurken daha çok para verirlerdi e tabi daha çok ayırabilirdim kenara, ama şu an azla idare etmek zorundayım.. :)
O 10 kuruşları ben adam yerine koymazdım ama şimdi fellik fellik topluyorum vallahi. :52::52:
Sen ne okuyorsun ? :7:

Anladım Canım. Olsun sonuçta okuyorsun. Derslere girmeden sınavlara girmekte hiç kolay değildir.
Hepimiz bir şekilde idareciyim cnm buna inanıyorum.
Bende burda ilk okuyup karar verdiğim gece evde nasıl 10 kuruş aradım görsen halimi gülmekten ölürdün :))
o on kuruşlar günde 2 Lira yaptı en az...
Ben Büro Yönetimi okyuorum cnm

dolar yükselişte sanırım bu ara dolar yapsak karımıza olur sanırım :23::23:

Yapmakta fayda var sanki :)

Anladım Canım. Olsun sonuçta okuyorsun. Derslere girmeden sınavlara girmekte hiç kolay değildir.
Hepimiz bir şekilde idareciyim cnm buna inanıyorum.
Bende burda ilk okuyup karar verdiğim gece evde nasıl 10 kuruş aradım görsen halimi gülmekten ölürdün :))
o on kuruşlar günde 2 Lira yaptı en az...
Ben Büro Yönetimi okyuorum cnm

Aynen öyle benimde en az 2-3 lira ediyor o kuruşlar.. :) :)

Ben çıkıyorum Şuan Canım topiğine gelicem inanki aklımda Şu finallerden çok kalamıyorum bir bitsin haftaya hep burdayım gelirim bol bol alırsın benide topiğine :)

Öpüyorum Kızlar Kendinize dikkat edin Görüşmek Üzere:16::16:
Sınavlara bakmam gerek:68:

Amin Canım Hepimizin İnşallah. Bende Öğrenciyim...
Ben şöyle söyledim 50 Kuruşluklarınızı 25 Kuruşlarınızı artık istiyorum dedim..
Biz annemle hep her ay kenarımıza 5 10 koya koya evin bir ihtiyacını alırız ...
Birikim güzel oluyor. Ama bende nedense diğer aya kalmıyor :)
Şimdi ufak bir hedefim var 2 haftaya biriktirirsem anneme hediye almak istiyorum istediği birşey.

Çok iyi yapıyorsun canım. Annelere alınan hediyeler kadar onları mutlu eden ve de sana kat be kat geri dönen birşey yoktur şu dünyada...:16:

Back