• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

merhaba arkadaslar bende sıze katılmak ıstıyorum ama gun ıcınde ıste oldugumdan ve cok para harcayamadıgımdan cok bısey atamayabılırım ama bende yarın kumbaramı ıse getırıcem burda masamda dursun dıye 1 tanede eve koyucam eşim atsın dıye :)

hadı bakalım hayırlı bırıkımler

kızlar listeleri ben yapamayacağım yapmak isteyen gönüllü kim var :16::16:

kızlar listeleri ben yapamayacağım yapmak isteyen gönüllü kim var :16::16:

calısmasaydım ben yardımcı olurdum ama iş yerinden gırıyorum ve cagrı merkezınde oldugumdan uzun uzun ugrasamıyroum maalesef canım:31:

kuruş kurus para biriktirmek bence çok daha iyi çünkü büyük rakamlar zaten harcanmıyor ama küçük paraların nereye gittiği belli olmuyor. sonucta bakkallar hep küçük paralarla birikim bahibi oyluyorlar. bizim önemsemediğimiz aman alıversin çocuk nolcak dediğimiz paralarla

Ben bugün 35 kuruş atabildim kızlar:17:

Artı herkese iyi haftalar, bol birikimler:16:

Son düzenleme:
kuruş kurus para biriktirmek bence çok daha iyi çünkü büyük rakamlar zaten harcanmıyor ama küçük paraların nereye gittiği belli olmuyor. sonucta bakkallar hep küçük paralarla birikim bahibi oyluyorlar. bizim önemsemediğimiz aman alıversin çocuk nolcak dediğimiz paralarla

selamm cnm haklıısın vallaaaa :13:

İyilik juliacım, sen nasılsın? Ben Pazartesi sendromundayım hala:37: Bir yandan çalışıp bir yandan kk.da geziyorum sıkıldıkça, saç rengimi değiştireyim mi diye karar vermeye çalışıyorum. 1 yıl önce yavaş yavaş kahverengiden önce kumrala sonra sarıya döndüm. Şimdi biraz koyultup yine altın kumrala mı veya kahve köpüğüne filan mı dönsem diye düşünüyorum. Kahve köpüğü hiç yapmadım ama yapanlar çok acaba çok koyu oluverir mi diye korkuyorum 2-3 boyamadan sonra:18: Sürekli değiştirmek istemiyorum, şöyle hoşuma giden bir renk bulup uzunca bir süre sabit gideyim istiyorum da. Bu arada tasarrufu burada da devam ettiriyorum bak. Daha önce kuaförde olsun kendim boyarken olsun hep Koleston profesyonel seri ile market serisinden kullanmıştım. Şimdi Neva color deniyeceğim, bazıları çok memnun inşallah ben de öyle olurum da tavsiye ederim herkese. Düşünsene bir tüpü 3 tl, oksidanı 1 tl toplamı 4 tl:52:

ılk gunum yanımda hıc bozuk para yok o nedenle cantamdan cıkan 10 krsu ayırdım :D yarın kumbarama atıcam ıs yerımde kalemlıge koydum :D

İyilik juliacım, sen nasılsın? Ben Pazartesi sendromundayım hala:37: Bir yandan çalışıp bir yandan kk.da geziyorum sıkıldıkça, saç rengimi değiştireyim mi diye karar vermeye çalışıyorum. 1 yıl önce yavaş yavaş kahverengiden önce kumrala sonra sarıya döndüm. Şimdi biraz koyultup yine altın kumrala mı veya kahve köpüğüne filan mı dönsem diye düşünüyorum. Kahve köpüğü hiç yapmadım ama yapanlar çok acaba çok koyu oluverir mi diye korkuyorum 2-3 boyamadan sonra:18: Sürekli değiştirmek istemiyorum, şöyle hoşuma giden bir renk bulup uzunca bir süre sabit gideyim istiyorum da. Bu arada tasarrufu burada da devam ettiriyorum bak. Daha önce kuaförde olsun kendim boyarken olsun hep Koleston profesyonel seri ile market serisinden kullanmıştım. Şimdi Neva color deniyeceğim, bazıları çok memnun inşallah ben de öyle olurum da tavsiye ederim herkese. Düşünsene bir tüpü 3 tl, oksidanı 1 tl toplamı 4 tl:52:

nevaaa çok döküyor saçları cnmmm :18::18::18:

nevaaa çok döküyor saçları cnmmm :18::18::18:

Sen de mi beğenmeyen gruptasın canım yaa:18: Zaten bu boya da aynı koleston gibi, bir çokk kuruttu çok döktü diyen grup var bir kolestonu tek geçerim diyen grup. MEsela Loreal'de bu kadar kutuplaşma yok işin ilginci. Loreal kalitesiz bir boya değil ama rengi %1 filan tutturabiliyor o da beni çok kasıyor işte. Üstüste boya yapmayı hiç sevmiyorum çünkü. Ben şahsen Kolestoncuyum çünkü ilk seferde 1 ton filan koyu yapsa da yıkadıkça daha oturuyor ama gel gör ki çok kurutuyor gerçekten. Şimdi sen de Neva için döküyor dedin pek çokları gibi, kuruttuğuna göre demek ki uzun vadede döküyordur aynı Koleston gibi. Şu sonuca ulaştık yani: katalogdaki rengi tutturan boya saçı da kurutuyor:1:

Bende dünn 5 tl ile açılışı yapmıştım ..:46::46:
bugün sadece 1.5 atabildim bozuk param yoktuu..ama akşam biraz daha atabilirimm:1::1:
buda benim kumbaramm (para sandığım ) evde vardıı öncedenn :34::46::46::46::46:
$21012013229.jpg

Back