• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

hadi breketli olsun canım
sandığında pek ciciymiş

ha bu arada postan dolu canım

sağol cnmm ..inş bol paralıı olurr..:16::16::16:
seninkide öyleydi cnm pek süslüydüü..:1:

tmm cnm hemen boşaltıyorumm ne ara doldu yinee:44:

Sen de mi beğenmeyen gruptasın canım yaa:18: Zaten bu boya da aynı koleston gibi, bir çokk kuruttu çok döktü diyen grup var bir kolestonu tek geçerim diyen grup. MEsela Loreal'de bu kadar kutuplaşma yok işin ilginci. Loreal kalitesiz bir boya değil ama rengi %1 filan tutturabiliyor o da beni çok kasıyor işte. Üstüste boya yapmayı hiç sevmiyorum çünkü. Ben şahsen Kolestoncuyum çünkü ilk seferde 1 ton filan koyu yapsa da yıkadıkça daha oturuyor ama gel gör ki çok kurutuyor gerçekten. Şimdi sen de Neva için döküyor dedin pek çokları gibi, kuruttuğuna göre demek ki uzun vadede döküyordur aynı Koleston gibi. Şu sonuca ulaştık yani: katalogdaki rengi tutturan boya saçı da kurutuyor:1:

Gülaycım ben hayatımda 2 kez sacımı boyadım biri Nevada biri kolestondu kolestondan memnundum :16:

Amaa eğer çok boya gerekmiyorsa boyama benceeeee sonuçta kanserojen madde içeriyorlar kimyasallar var içinde :16:

Ben ne kolestoncuyum ne Nevaci ne de lorealcıyım ben doğallıktan yanayımmm :29:

Son düzenleme:
Selam kızlarr bugün kumbaramı açtımm gittim ziraat bankasında paracıkları tümlettim 177 lira param olmuşş :46::46::46::46: hemen gittimm çeyreğimi aldım hemdeee 154 liradann:52::52::52::52: geri kalan yine kumbaraya bakalım 10 günde ne kadar atabilcemm:17:

Selam kızlarr bugün kumbaramı açtımm gittim ziraat bankasında paracıkları tümlettim 177 lira param olmuşş :46::46::46::46: hemen gittimm çeyreğimi aldım hemdeee 154 liradann:52::52::52::52: geri kalan yine kumbaraya bakalım 10 günde ne kadar atabilcemm:17:

Çok keyifli olmuştur, epey iyi bir fiyattan almışsın canım hayırlı olsun:46:

Herkese bereketli olsun kızlarrrrrr:16:

bende kumbaramda biriken tüm parayı kavitastona verdim şuan kubaramda sadece 10 tl var :5::5:

bugün benden 5tl :31:

bugün benden kumbarama 3 lira 40 krş

lllah bereket versin cnm :24::24:

kızlar sizler birikim yaptıkça o kadar seviniorum ki sen ki benim parammış gibiiii :34::16:

2 tl de benden az kaldı bakalım kim ne kadar biriktirmiş. kızlar aranızda borsayı takip eden var mı ?

o ne ki :53:

hee sevdim, şıkır şıkır :8::8::8:

79tl'yi de harcamaktan caydım bugün; bu da kayıtlara geçsin:23: :60:

kavitasyon bölgesel incelme cnmm 500 tl ye anlaştım daaa paracıklarım gitti :5::5:

ama sana bravo 74 tl direk kumbişeee :29:

tamam pekala şimdi net bi cevap verebilirim yaşım daha 19 adliye sınavlarına hazırlanıyorum :)

Back