- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
hadi breketli olsun canım
sandığında pek ciciymiş
ha bu arada postan dolu canım
sağol cnmm ..inş bol paralıı olurr..
seninkide öyleydi cnm pek süslüydüü..
tmm cnm hemen boşaltıyorumm ne ara doldu yinee:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi breketli olsun canım
sandığında pek ciciymiş
ha bu arada postan dolu canım
Sen de mi beğenmeyen gruptasın canım yaa:18: Zaten bu boya da aynı koleston gibi, bir çokk kuruttu çok döktü diyen grup var bir kolestonu tek geçerim diyen grup. MEsela Loreal'de bu kadar kutuplaşma yok işin ilginci. Loreal kalitesiz bir boya değil ama rengi %1 filan tutturabiliyor o da beni çok kasıyor işte. Üstüste boya yapmayı hiç sevmiyorum çünkü. Ben şahsen Kolestoncuyum çünkü ilk seferde 1 ton filan koyu yapsa da yıkadıkça daha oturuyor ama gel gör ki çok kurutuyor gerçekten. Şimdi sen de Neva için döküyor dedin pek çokları gibi, kuruttuğuna göre demek ki uzun vadede döküyordur aynı Koleston gibi. Şu sonuca ulaştık yani: katalogdaki rengi tutturan boya saçı da kurutuyor
bugün benden kumbarama 3 lira 40 krş
Allah bereket versin cnmm..
Selam kızlarr bugün kumbaramı açtımm gittim ziraat bankasında paracıkları tümlettim 177 lira param olmuşş hemen gittimm çeyreğimi aldım hemdeee 154 liradann geri kalan yine kumbaraya bakalım 10 günde ne kadar atabilcemm
4,5 teeleee
bugün benden kumbarama 3 lira 40 krş
Selam kızlarr bugün kumbaramı açtımm gittim ziraat bankasında paracıkları tümlettim 177 lira param olmuşş hemen gittimm çeyreğimi aldım hemdeee 154 liradann geri kalan yine kumbaraya bakalım 10 günde ne kadar atabilcemm
2 tl de benden az kaldı bakalım kim ne kadar biriktirmiş. kızlar aranızda borsayı takip eden var mı ?
o ne kibende kumbaramda biriken tüm parayı kavitastona verdim şuan kubaramda sadece 10 tl var
bugün benden 5tl
kontesim sevdin sen bu işi
o ne ki
hee sevdim, şıkır şıkır
79tl'yi de harcamaktan caydım bugün; bu da kayıtlara geçsin
bende katılmak istiyorumm bu topiği çok sevdim :)
hangi konuda bahsetmemi istersiniz