- 20 Ekim 2009
- 4.459
- 5.052
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok teşekkür ederim allah razı olsunMuhat canım okudum yasini Allah kabul etsin![]()
Evet o benim![]()
2tl
ama ondan da önemlisi 45 tl'ye bir şey beğenip, almaktan vazgeçtim![]()
Öncelikle Allah bereket versin Cnm
Soradaaa 45tl lik alışverişinden vazgeçtiğin icinde bravo hatta alkış
selamm kızlarrr dün yazamadım dün kumbarama parada atamadım zaten amaaa bi tane çeyrek aldım![]()
bugünde kumbarama 4 lira attım aslında kumbarayı açsam 1 çeyrek daha alabilirim ay sonunumu beklesem yok açıp alsammı kararsızım :44:
bu arada çeyrek 159 liradan aldım kızlarr napıyım bi akıl verınn ay sonuna yukselirmiki acep:26:
selamm kızlarrr dün yazamadım dün kumbarama parada atamadım zaten amaaa bi tane çeyrek aldım![]()
bugünde kumbarama 4 lira attım aslında kumbarayı açsam 1 çeyrek daha alabilirim ay sonunumu beklesem yok açıp alsammı kararsızım :44:
bu arada çeyrek 159 liradan aldım kızlarr napıyım bi akıl verınn ay sonuna yukselirmiki acep:26:
o zaman yarın alıyım bı tane daaha allah ızın verırse uzun sure bozdurmayı düşünmüyorum hatta epey birikene kadar eşime sölemeyıde düşünmüyorumm![]()