• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

iyi geceelr kızlar bende bugün 20 TL koydum..

güzelmiş bu topik benimde yapmak istediğim bişey para biriktirmek az da olsa:)
bende 2 tl atıyorum kenara:)

2tl :46::46::46::46::46::39:

ama ondan da önemlisi 45 tl'ye bir şey beğenip, almaktan vazgeçtim :1:

Son düzenleme:
$19012013475.jpg

işte buda benim kumbaram canlar
karton kutu ve evdeki atık kumaşla yaptım

ve bugün içine 3,5 lira attım

selamm kızlarrr dün yazamadım dün kumbarama parada atamadım zaten amaaa bi tane çeyrek aldım :46::46:

bugünde kumbarama 4 lira attım aslında kumbarayı açsam 1 çeyrek daha alabilirim ay sonunumu beklesem yok açıp alsammı kararsızım :44:

bu arada çeyrek 159 liradan aldım kızlarr napıyım bi akıl verınn ay sonuna yukselirmiki acep:26:

selamm kızlarrr dün yazamadım dün kumbarama parada atamadım zaten amaaa bi tane çeyrek aldım :46::46:

bugünde kumbarama 4 lira attım aslında kumbarayı açsam 1 çeyrek daha alabilirim ay sonunumu beklesem yok açıp alsammı kararsızım :44:

bu arada çeyrek 159 liradan aldım kızlarr napıyım bi akıl verınn ay sonuna yukselirmiki acep:26:

Canım eğer uzun süre bozdurmayacaksan altın alabilirsin yazın yükselicektir nasıl olsa

cnm eğer uzun süre bozdurmayacaksan altın al cnm bence tam vakti :54::54:

o zaman yarın alıyım bı tane daaha allah ızın verırse uzun sure bozdurmayı düşünmüyorum hatta epey birikene kadar eşime sölemeyıde düşünmüyorumm:1:

Back