kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..eşimle ben alışverişi ortak yaparız..eksik kalanları işten gelirken o alır..eve ne lazımsa eşim alır..küçük bir şişe var,ekmek almak için bozuklukları oraya atıyoruz..ayda toplasan 30 u geçmez..bana ne lazımsa hep eşimle birlikte alırız..vel hasıl ben nasıl para biriktireceğim..para ver desem verir ama ne alacaksın diyede sorar merakından..bişey almadığımı görünce ne olacak?yani ben nasıl para biriktireceğim?akıl verinnnn
allah bereket versin cnm önmli olan miktarı değil senin azmin gün geçtikçe paran çoğalacakbir kaç gün önce onlarda yoktu kenarında demi [/B]
2 tl cikde bugünden:))))
Merhaba bol birikimler olsun inşallah.benide aranıza alın kızlar.ben şu an ücretsiz içindeyim maaşım yok.ama elimden geldiği kadar biriktireceğim.benim koçiş günlük 20 tl veriyor onuda biriktiriyorum.ay sonunda altın hesabına aktarmayı düşünüyorum
Bide cüzdanımda kalan bozuk paraları kumbaraya atıyorum onuda kumbara(kumbara olarak şişe kullanıyorum) dolunca sayarım ne kadar olmuş.
Yani benim 1 Ocak itibari ile birikimim şu an 280 tl benide listeye eklermisiniz.
tabiki de ekleriz ama bildirimini ayın son günü yap olur mu
Merhaba bol birikimler olsun inşallah.benide aranıza alın kızlar.ben şu an ücretsiz içindeyim maaşım yok.ama elimden geldiği kadar biriktireceğim.benim koçiş günlük 20 tl veriyor onuda biriktiriyorum.ay sonunda altın hesabına aktarmayı düşünüyorum
Bide cüzdanımda kalan bozuk paraları kumbaraya atıyorum onuda kumbara(kumbara olarak şişe kullanıyorum) dolunca sayarım ne kadar olmuş.
Yani benim 1 Ocak itibari ile birikimim şu an 280 tl benide listeye eklermisiniz.
elbetde isterimselam cnmmmuwww çekilmez bir kaynana görümce peder 3 ü bir arada nescafe gibi abowww :18::18:
allah bereket versin cnmmm
allah bereket versin cnmm
tablo içindeee melikem yardımcı oldu lokumum sağolsunn
o zaman doru adrestesin bizimle para biriktirmek istermisin cnm
melikem lokumum allah bereket versin cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?