Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

ben bu ay sanırım 1 tane küçük altın yapcam cnmmm 170 tl şuan küçük altın

juliacım ben 160 dan aldım geçen hafta hatta 159 a düşmüştüüüüü ben hediyelik almıştım nie hemen 10 lira artmısss

berranurcum acaba ben mi yanlış anladımmm ben yarın sorup burdan haberdar etcem sizi cnmm

Günaydınnnnnn tatlışlarrrrrrrrrr

Yaa kıskandım ama 50 tl,25 tl den bahsediyorsunuz kızlarrr :)) Ben yol parası çok veriyorum,bütün bozuklar yol parasına gidiyor ya..
Bugün sadece 2 tl attım kumbarama

günaydın kızlarrr :)
bende küçük altın almak istiyorum yada ay sonunda direk euro veya dolar yapmayı düşünüyorum küçük altın alacak kadar param çıkmaz büyük ihtimal ama dolara falan çeviririm artık :)

Günaydınnnnnn tatlışlarrrrrrrrrr

Yaa kıskandım ama 50 tl,25 tl den bahsediyorsunuz kızlarrr :)) Ben yol parası çok veriyorum,bütün bozuklar yol parasına gidiyor ya..
Bugün sadece 2 tl attım kumbarama
allah bereket versin cnm önmli olan miktarı değil senin azmin gün geçtikçe paran çoğalacak bir kaç gün önce onlarda yoktu kenarında demi

Bnm şuan 1 kuçuk altın param olmuşşş :112::124: burası olmasa mümkün değil tutamazdım o parayı kenarda

bende hayatım boyunca bu kadar biriktirdiğii bilmem buranın çok faydası oldu böyle bir topik açtığım için gerçekten çok sağ ol canım altın fiyatlarına baktım düşüşe geçiyormuş biraz bekle al istersen biraz daha düşsün birde 163,50 muş sanırım sakın 170 ten falan alma

hepimize faydalı olur inşallah topik cnmmm beklesem mi ki acaba cidden biraz :26:

hepimize faydalı olur inşallah topik cnmmm beklesem mi ki acaba cidden biraz :26:

gram altında çıkış var ya aslında tam altın yapma zamanı iyi takip etmek lazım..31 ocakta kumbaramda bir altın parası çıkarsa çok süper olacak gerçi ayın ortasında para atmaya başladım ama :s
birde bence herkes kumbara kavanoz fotosu çekip topiğe atalım (=

kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..eşimle ben alışverişi ortak yaparız..eksik kalanları işten gelirken o alır..eve ne lazımsa eşim alır..küçük bir şişe var,ekmek almak için bozuklukları oraya atıyoruz..ayda toplasan 30 u geçmez..bana ne lazımsa hep eşimle birlikte alırız..vel hasıl ben nasıl para biriktireceğim..para ver desem verir ama ne alacaksın diyede sorar merakından..bişey almadığımı görünce ne olacak?yani ben nasıl para biriktireceğim?akıl verinnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…