• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Konu sahibi beni konuyla ilgili aydınlatsa ne güzel olacak. Cevap alamadım bir türlü :19::37:

Her gün ne kadar miktar koyduğumuzu yazıyor muyuz canım ? yoksa tamamen ayın son gününü mü bekliyoruz?

Bir de günde en az şu kadar koyulacak gibi belli bir miktar var mıı:12:

Canım her gün atabildiğimiz miktarı buraya yazıyoruz ki atmamazlık etmeyelim hem de birbirimizden görüp motive olalım diye. Minimum miktar yok, istersek 5 kuruş veya o gün 0 tl bile atabiliyoruz. Bir de ayın son günü topluca ne kadar ettiğini bildireceğiz.

Şu damacana olayına bittim, çok hoşuma gitti:9: Ben de kumbiriğin fotosunu çekcem bir ara, uzun zamandır bende çok seviyorum ben onu bazen burnuna bir öpücük konduruyorum:17:

Ben dün atamadım hiç ama bugün 5 tl daha attım kızlar:12:

Canım her gün atabildiğimiz miktarı buraya yazıyoruz ki atmamazlık etmeyelim hem de birbirimizden görüp motive olalım diye. Minimum miktar yok, istersek 5 kuruş veya o gün 0 tl bile atabiliyoruz. Bir de ayın son günü topluca ne kadar ettiğini bildireceğiz.

Şu damacana olayına bittim, çok hoşuma gitti:9: Ben de kumbiriğin fotosunu çekcem bir ara, uzun zamandır bende çok seviyorum ben onu bazen burnuna bir öpücük konduruyorum:17:

Ben dün atamadım hiç ama bugün 5 tl daha attım kızlar:12:

Sağol canım aydınlattığın için beni :16: Damacana olayı da sevgilimin parlak fikirlerinden biri işte ama çok gürültü çıkarıyor.

Salonun baş köşesine koydum kaldıramıyorum bile yerinden :27:

Dün de sevgilimden bedavaya getirdiği kumbara için para almıştım

Bugün de 50 kuruş attım damacanama :32:

Kızlar bugün 3.30 tl attım :32:Allah bereket versin

Son düzenleme:
Bugun internet paketım dolacak 3 gun ugrayamıycam bırıkıme devam ederım 3gunluk toplam bırıkımı gelıgımde bıldırırım :31:

kızlar slm..
bende para biriktirme konusunda ciddi planlar içerisindeyim (= ama önümüzdeki ayda alacağım maaşı hesaplamak için bişeyi öğenmem lazım bilenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..ben 4 aydır sigortalı çalışıyorum asgari ücrete ve asgari geçim indirimine gelen zam benide etkilermi yoksa 6 ay veya bir sene sigortalı olmak gibi bir koşul varmı biliyomusunuz?
benim kumbaramda şuanda 12 tl var (= 900 bankada 1700de gelecek gün param var bende hergün yazmaya çalışıcam bakalım

kızlar slm..
bende para biriktirme konusunda ciddi planlar içerisindeyim (= ama önümüzdeki ayda alacağım maaşı hesaplamak için bişeyi öğenmem lazım bilenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..ben 4 aydır sigortalı çalışıyorum asgari ücrete ve asgari geçim indirimine gelen zam benide etkilermi yoksa 6 ay veya bir sene sigortalı olmak gibi bir koşul varmı biliyomusunuz?
benim kumbaramda şuanda 12 tl var (= 900 bankada 1700de gelecek gün param var bende hergün yazmaya çalışıcam bakalım

ablam muhasebeci ona sordum canım etkilermiş buay bile sigortalı olsan etkiler diyor :)

Back