• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

bende varımmm para biriktirmem epey şart... sizlerle birbirimizi alışveriş konusunda abur cubura vermeme konusunda durdurcak bir acil grup kurmamız şart kızlar:9::9:

tmmdır sni ekibin organizatörüüüüü ilan ediorumm o zaaman :16::16:

ne iş yapıyorsunuz bakalım? biriktirdiğimiz paraların kaynağı nedir :D

ne iş yapıyorsunuz bakalım? biriktirdiğimiz paraların kaynağı nedir :D

İnsaat teknıkerıyım evlendıgım için işten cıktım sehır degışıklıgınden dolayı suan calışmıyırum kpss ye gırdım hazıran atamasını beklıyorum para kaynagım kociş:27:

İnsaat teknıkerıyım evlendıgım için işten cıktım sehır degışıklıgınden dolayı suan calışmıyırum kpss ye gırdım hazıran atamasını beklıyorum para kaynagım kociş:27:

Bende 25 yasındayım
İstatistikçiyim ama şimdi işsizim evlenip şehir değiştirdiğim için

umarım hepiniz gönlünüze göre iş bulursunuz kızlar :16::16:

Ah senınle aynı kaderı paylaşıyoruz bende o yuzden çıktım işten:37:hazıranda atanırım ıns. Hayırlısıyla memur olurum

O kadar zoruma gidiyor ki ben hep çalıştım babamdan bile para almadım düğünümü kendim yaptım..
4 aydır işsizlik bana koydu...Çok şükür evlendiğim insanla mutluyum ama...

O kadar zoruma gidiyor ki ben hep çalıştım babamdan bile para almadım düğünümü kendim yaptım..
4 aydır işsizlik bana koydu...Çok şükür evlendiğim insanla mutluyum ama...
allah ağzınızın tadını bozmasın cnmmm :16::16: evinizden huzuru ve bereketi eksik etmesin inşallah :16::16:

bekarken çalışıp ve evlenip şehir değişterenler ve şuan işsiz kalanlardanım benide yanınıza alırmısınız:((((kpss ye hazırlanıyorum memur olmak istiyorummmm muhasebeciyim ama şu an işsizim:(((((

Back