Artık ben de burayı takip etmek istiyorum fakat sanki terkedilmiş gibi olmuş burası.Ben öğrenciyim.Ailemin yanında kalıyorum.
260 lira aylık kredi alıyorum.Babamdan hiç para almıyorum.
Şu an hesabımda 230 lira para var.(Ziraat)
Başka bir kartımda da 148 lira param var.(Halkbank)
Ekimde 200 lira civarı açıköğretime kitap parası yatıracağım sanırım.
100 lira vermem gereken adak param var.
Aylık okul yol param ortalama 80 lira olacak.
Evde kahvaltı yapmadan okula gitmeyeceğimki okulda bişey yemek zorunda kalmayayım.
Aylık kredim yattığında 60-80 lira civarı parayı Halkbank hesabıma yatırıp biriktirmeyi düşünüyorum.
Giderlerim:80 lira aylık yol parası
200*2=400(2 dönemlik açıköğretim kitap parası)
100 lira adak
Gelirim=Aylık 260lira.
Halkbank hesabımdaki 148 lira.
Başlıyorum bugünden itibaren birikim yapmaya
Gün gelir lazım olur.
şuan kendimden bir kez daha utandım...
birden öğrencilik günlerimi hatırladım. elimize geçen üç kuruşla hayatımızı idame ettirirdik. ve ben sağa sola para verirdim (gelmezdi olsun benden daha çok ihtiyacı var derdim almazdım.
şimdiyse elime geçen maaş öğrenciyken aldığım maaşın 3 katından fazla ama parayı yettiremiyorum.şunun şurasında 1 2 aydır biriktirmeye çalışıyorum...
bakıyorum geçtiğimiz yaz ayakkabı almamışım, kıyafet olarak 3 pantolon almışım (en pahalısı 40 liraydı).bir tane kitap almıştım.bir iki çeyizlik eşya, hee birde nişanım için alışveriş.
ee noldu geriye kalan para :44:
sanırım lüx yaşam beni de etkisi altına aldı.
Artık ben de burayı takip etmek istiyorum fakat sanki terkedilmiş gibi olmuş burası.Ben öğrenciyim.Ailemin yanında kalıyorum.
260 lira aylık kredi alıyorum.Babamdan hiç para almıyorum.
Şu an hesabımda 230 lira para var.(Ziraat)
Başka bir kartımda da 148 lira param var.(Halkbank)
Ekimde 200 lira civarı açıköğretime kitap parası yatıracağım sanırım.
100 lira vermem gereken adak param var.
Aylık okul yol param ortalama 80 lira olacak.
Evde kahvaltı yapmadan okula gitmeyeceğimki okulda bişey yemek zorunda kalmayayım.
Aylık kredim yattığında 60-80 lira civarı parayı Halkbank hesabıma yatırıp biriktirmeyi düşünüyorum.
Giderlerim:80 lira aylık yol parası
200*2=400(2 dönemlik açıköğretim kitap parası)
100 lira adak
Gelirim=Aylık 260lira.
Halkbank hesabımdaki 148 lira.
Başlıyorum bugünden itibaren birikim yapmaya
Gün gelir lazım olur.
inş bereketli opl bol bol biriktirrsn canım öğrencilik cok zordur bilirim bu arada moralini bozmak istemem ama aöf harçları 250 tl diye biliyorum allh yardımcın olsun sen o paralarla brikim yapıyosun biz milyarlarla oynuyoruz ucuyo gidiyoo utandım kendimden