kuruş kuruş para biriktirme

en çok yaptığımız gereksiz harcama

• Ankete Katılan
    140

kesinlikle başarırsın sadece taksıye bınyeip toplu taşıma araclarını kullansan bıle epey bı birikim yaparsın bence 1 ay ıçınde buna sen bile şaşırırsın boşyere ne çok para harcadığına

yalnız dıkkatınızı çekerim ankette abur cubur yiyecekler ılk sırayı almış ...

slm kızlar bende kenarda bir kuruşum olsun istiyorum ama malesef hiç bişiyim yok umarım bu topiği takip edersem bişeyleri başarırım hatta bugünde başladım 5tl attım hadi hayırlısı

slm kızlar bende kenarda bir kuruşum olsun istiyorum ama malesef hiç bişiyim yok umarım bu topiği takip edersem bişeyleri başarırım hatta bugünde başladım 5tl attım hadi hayırlısı

hoşgeldin canım bu kararlılığını sürdür hayırlı birikimler

kızlar nerdesiniz kimsenin sesi soluğu çıkmamış benim gibi kenara para atmadınız diye gelmediniz mi yoksa

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ve inanılmaz gaza geldim kalktım evdeki tüm bozukları topladım 9,5 tl çıktı :)) evde temizlik yaparken konsolun üzerinde yada sehpada görüpte gene mi bozuklar deyip çöpe atasım geliyordu bu paraları şimdi saydım 10 tl ye yakın para çıktı :)) artık kesinlikle biriktireceğim bende... ama güzel ve şirin bi kumbaram olması lasım yoksa ben biriktirmeden harcarım bu paracıkları :))

selam kızlar ;

İlk 7 sayfa ne kadar güzel yazmışsın nereden bu millet neden kimse yazmamış topic ilerlememiş bile.

bende katıldım aranıza izninizle.ay basında maasımı alır borcumu oder kendımede 200 300 tl gıbı bır para ayırır kalanına altın alırım.ogle araları yemek ıcın eve gıderım cogu zaman kafam eserse dısarıda yerım.taksı dolmus param yok cunku calıstıgım yer evıme 15 dk uzaklıkta sabah aksam yururum. kıyafet dersenız genelde ınternetten alısverıs yapıyorum hem farklı modeller hem taksıt ımkanı var hemde uygun fıyata satılıyor.ayın 1 de attıyorum bozuk para su anda 40 45 tl falan oldu ayın sonuna kadar 1 gram parası bırıktırıyorum bu sekılde kendımı sıkmadan altın almıs oluyorum.bu arada 3 senedır calısıyorum ve 24 yasındayım.cok buyuk paralarda kazanmıyorum.bende hergun attıgım bozukları yazarım buraya.

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum ben çalışmıyorum ama günlük bozuk atarak aylık 30-35 tl filan yapıyorum oda aysonuna doğru evde hiç para kalmayınca çıkarmak zorunda kalıyorum oğlumun süt parası,eve ekmek parası ve eşime yol parası oluyo dha birikimim yok şuanda ama başldım tekrardan işede girmeyi düşünüyorum

Bende para biriktirmek istiyorum benide aranıza alırmısınız .. Gideyimde evdeki bozuklukları bir toplayayım bakalım ben ne kadar ile başlıyorum..

yeni arkadaşlar hoş geldiniz inş. hep beraber birbirimize destek oluruz ve kenara bir kaç kuruş atarız inş... Benin kenarda 25 tl oldu hadi bakalım

Ben de katılmak istiyorumm nacizane bir tablo hazırladım herkes dilediğince düzeltebilir bakiyesini

NİCK TOPLAM
amante 6.15
atugba2000
kryozlm 21.25
farmasi
esev 17.00
rabia1984
polanegri
Funda30
Dyyser
JeffLima 17.15
Emsalsiz 25.00
Ceyocum 9.50
Aysemmmmm
Derfat
İnnuk
Aclya 16.60

Son düzenleme:
NİCK TOPLAM
amante 6.15
atugba2000
kryozlm 21.25
farmasi
esev 17.00
rabia1984
polanegri
Funda30
Dyyser
JeffLima 17.15
Emsalsiz 25.00
Ceyocum 9.50
Aysemmmmm
Derfat
İnnuk 3,65
Aclya 16.60

Tablo üzerinden ilk bakiye bildirimimi yapıyorum. 3,65 krş. bundan sonra markette 1 krş bile olsa para üzeri bırakmıycam daha dikkatli davranıp biriktiricem..

Son düzenleme:
benim küçük bi kumbaram var şuan içinde 22 tl var bugünde 4 tl attım. ettimi 26 tl hadi hayırlısı günlük birbirimizle paylaşarak daha fazla birikim yapabiliriz bol berekli günlere ):

Buraya pek kimse uğramıyor galiba..
Ben çok üzgünüm ama sabah kocam kumbarama daldı ve bozukluklarımı aldı.. ne kadar aldı bilmiyom ama moralim bozuldu yaww.. ben en iyisi bunu bırakıp başka bir yere ondan habersiz devam edeyim..

benimde 3 tl oldu bugünde bozukluk atabilirsem atıcam listeye eklermisiniz?

aaa kimsecikler uğramamış benim 5tl olmuştu ama dün 1 lirasını aldım 4 tl kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…