• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruntular..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bana az buçuk hak veren her yorumun alnını öpesim var
Bakın meslektaşız siz bence nişan sürecinden strese girmişsiniz. Bakın virüs sürecinde cidden gelmeleri aşırı düşüncesizlik olur. Nişan sonrası hemen gittiler diyorsunuz misal ee bu insanlar düğüne kadar ne yapıcaklar orada bakın saçma aslında sizde düşünseniz anlıcaksınız. Tanışma öncesinde olmuş ee ne olacak dünyanın sonu mu? Nişanlınız nişan olsun bs ailesine demeden kendi başlarına iş yapamazlar ki karşınızda ki eşiniz olucak olan bunları düşünücekti. Siz bu detayları görmüyorsunuz stresten hem cidden dert yok ortada çocuklada iyi anlaşıyorsunuz hani takıldığınız noktaları kendiniz okusanız saçma olduğunu görürsünüz

Yemin ediyorum o kadar bile beklentim yok ..oyle prenses sendromunda degilim bi aranıp kusura bakmayın nisan taktik ama bi kere görüştük gitmemiz gerekti bayrama gelemeyeceğim demek de kafi ,dese zaten ilk ben gideceğim essek degilim ya ama iste
Bazi arkadaşlar korkularımı perdeledigimi düşünmüş, inanın onu da düşünüyorum, belki de korkuyorum ve ya en azından ailesi cok iyi ,değer veriyorlar demek istiyorum
Ne olursa olsun sacma da olsa cok değersiz hissettim kendimi

Ben de o perdeleme için çocuk mu sebep diye düşündüm aslında. İnsan bazen yolun etrafından gidiyor direkt değil de. Kendiyle yüzleşmekten korkuyor belki. Keşke ailesi beklediğiniz gibi olsaydı ama değillermiş. Burada kilit nokta nişanlınız olsun. Onlar size uzaksa siz de uzak olun. Adam aileci olmasın, size değer versin önemli olan bu. Zira aile bugün var yarın yok yanınızda. Mesafeli durmanıza da ses etmiyorsa sorun yok. Biraz sakinleşmeye çalışın. Evlenirken insan korkabiliyor bu da normal. Pireyi deve yapıyorsun stresten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back