Kuruntu mu yoksa gerçek mi?

Ee don baskisina yenik dusen uye nick degistirerek geri mi geldi? Anlamadim ben, yeni uyeler hemen nick degistirebiliyor mu?

Nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz arkadaş, ortak don kullanmaya hiç girmiyorum, orası da artık pes dedirtiyor.Eee her türlü ortamı kendiniz hazırlamışsınız zaten, daha neyi kanıtlamaya çalışuyorsunuz? Konu gerçekse geçmiş olsun.

Odaya girdiğinde hissettiğin o şeyin, aldığın o elektriğin gerçek olmaması çok düşük bir ihtimal. Senden gizli bir şey konuşup sen gelince sustularsa ya da hiçbir şey konuşmadan sadece bakıştılarsa bile o odadaki enerji senin yüzüne çarpmış.
Konuşma ya da görüntüler aşikar olduğunda bile yanlış anlaşılabilir ama enerji yanılmaz bana göre.

Ayrıca sırf o arkadaşlarımı görmek için şehir dışına gitsem bile evli bir çiftin evinde kalmam. Zaruri olur bir gece kalınır adı misafirliktir. Siz bildiğin aynı evde kısa süreler halinde yaşıyorsunuz. Gereksiz ve itici bir durum

Hesabı kapatsanız da burayı okursunuz bence.
Whatsapptan silinen mesajları geri yüklemek mümkün. Bunu hemen yapın ve gerçeği görün

Anlamadım başka ne bekliyordunuz? Bir tek birlikte uyumaya davet etmemissiniz zaten. Zorunlu durum olmadıkça arkadaşınızın eşiniz evdeyken sizde kalması doğru değil (soran olursa evet mağarada yaşıyorum). Yani lisede misiniz?

Fazla samimiyet tez ayrılık getirir. Kardeşiniz falan değil. Her geldiğinde bir hafta evde kalıyor, çamaşırları giyiyor vs. Bunlar normalse ben mağarama dönüyorum..

Yahu neler neler izliyoruz. Kimse kusura bakmasın ileride ki kocam belki bir brad pit olmaz ama en yakın arkadaşımı bile evde kocam varken çağırmam!

İliskinizi cok seviyesiz bir hale getirmissiniz ic camasiri evin seklini degistirmek surekli yatili kalmak ne alaka? Akraba degil kardes degil sonra kocamla arasinda biseymi var diye konu acarsiniz tabi. Donunu paylasan kocasinida paylasir diyesim geldi hani ikiside cok ozel olmali ya

Kimseyi evimin içine o kadar sokmam. Kusura bakmayın sizde de hata var. Hele hele benim arkadaşımla, eşim hiç mesajlaşamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…