- 30 Kasım 2019
- 11.803
- 37.404
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iç çamaşırına kadar hep benden giyiniyor ev düzeninde değişiklikler yapıyor
Kadın eşine kancayı takmış derken?
Belki eşi ters birşey yaptı ve kadın mesafe koydu?
Kadının düşmanı gerçekten kadın.
Varsayalımki böyle ters bi durum var, adamın hareketleri ne?
Kadın eşine kancayı takmış derken?
Şöyle bir açıklık getireyim herşeyi uzun uzadıya yazamadım elbette buraya ama giydiklerini hiç bir zaman tekrar ben kullanmadım hatta bir araya geldiğimiz son buluşmada bize gelip giydiği ne varsa bir poşete koyup bunlar bende kalmış tekrar kullanamam sende kalsın giyersin diye ona verdim tepki dahi vermedi. Diğer konu ise tekrar tekrar davet edip bir araya gelme sebebim ise bişiy yakalamak kendimi destekleyecek bişiyler görmek bulmaktı.
Kim olursa olsun bir mesafeniz olsun. Eviniz sizin mahreminiz. İlişkileriniz laçka, çok mıç mıç olmuşsunuz. Minimum 1 hafta kalıyormuş, nasıl bir hayatınız var sizin, bu ne genişlik. Böyle mükemmel bir evlilik olmaz. Siz kendi kendinizi kandırmışsınız. Mecburi durumlar olur gelir kalınır ama zırt pırt gelip en az 1 hafta olacak şekilde uzun sureli kalınmaz. İnsanın öz kardeşi bile o kadar kalmaya çekinir sıkılır. Hiç mi rahatsız olmadınız, ne kadar midesi geniş birisiniz. Birde çamaşırlarınızı paylaşmışsınız, evinizin düzenine bile karışmış. Kocanızla aynı odada başbaşa kalmış. Bugün çamaşır yarın kocanız diyim size. Kocalarınız hiç mi laf etmiyor anlamadım. Bir arkadaşım bende 2 3 gün kalsa eşim sıkılır, rahatsız olur, bu ne ya yeter artık der. Çok tuhafsınız.Merhaba herkese, 4 yıllık evliyim eşimle muhteşem bir uyum içerisindeyiz yani ben bence öyle olduğunu düşünüyorum. Ev içerisin der veya sosyal hayatımız da hiç bir sorunumuz yok hatta 4,5 aylık zorlu bir sürecin ardından hamileyim aşırı heyecanla da bekliyoruz . Gelelim asıl konuya, bundan ortalama 1,5 sene önce görüşmediğim bir çocukluk arkadasımla tekrar görüşmeye başladım. Oda evli ve şuan yaşına girmemiş bir çocugu var. Eşli olarak görüşüyoruz bu arada eşlerimiz de birbirini çok seviyor . Sık sık bizde kalıyor yalan yok bende davet ediyordum bebeğini özlüyordum çünkü evden çalıştıgım için de bize geldiğin de sorun olmuyordu. Fakat her gelmesi min 1. hafta kadar kalıp öyle gidiyordu. Geldiğinde bu süre zarfında iç çamaşırına kadar hep benden giyiniyor ev düzeninde değişiklikler yapıyor ve bu ev benim olsa şöyle böyle yapardım gibi akıllar veriyor. Bir gün çocugunu uyuturken ben odadan çıktım ve eşim arkadasım ve bebeği kaldı tekrar odaya girdiğim de bir elektirik aldım bişiyler hissetim adını koyamadığım adlandıramadığım, sadece kadın hisseder diyebildiğim. Yoktur ya öyle bişiy deyip susturmaya çalışıyorum kendimi ama yok olmuyor . Bir süre sonra üzerine gtmek kendimi ikna etmek için yazlığımıza davet ettim onları eşiyle beraber yalan yok hiç bir falso olmadı gözüme çarpan sonra döndük, yaklaşık 2 aydır falan bize gelmedi gelmek için ışıkta yakmadı .... Daha önce ilk kuşkulandığım da eşimin bi gece instgram hesabına ve wp konuşmasına bakmak istedim görünüşte bişiy yoktu ama panik olup bıraktım telefonu ertesi gün tekrar baktıgım da mesajlar silinmişti ve sadece onunki silinmişti. Konuştuklarına da eminim bu arada komik videolar yada çocuk hakkında vs konusurlar genelde. Üzerine tatile gittik işte bişiy olmayınca rahatlamıştım. Şimdi ise yakın zamanda yazıştıklarını gördüm çocuk hakkında 2 gece önce bi bakayım diye gece telefonu aldım ama yine herşey silinmişti. Eşim tarafında bana karsı değişen bişiy yok öyle hissediyorum ama kız arkadasım eskis gibi değil mesafeli ve soğuk.... Ne yapmam gerek bilmiyorum....
Hamile ve gerçekleri duymaya hazır değilKonu sahibi üyeliğini iptal etmiş neden acaba?
Sen de Konya ovasıysan biz Tibet platosuyuz.Çok değişik arkadaşlık ilişkileri yaşıyorsunuz ya. Ben kendimi Konya Ovası olarak nitelendiririm ama burası tükürdüğümü yalatıyor.
Zaten üç beş vakte aynı yatakta basınca rahatlar.Hamile ve gerçekleri duymaya hazır değil
aklıma gelmedi değil.Ay acaba sizin donunuzu giyip sanki sizmişsiniz gibi fantezi mi yapıyorlar?
Di mi ?
Hadi ihtiyaç dahilinde olur, mecbur kalırsın neyse dersin.
Hastane işi olur, zaruridir dersin.
Bir açıklaması olur da bu şekilde olması fe
Başkasının kullanmış iç çamaşırını giyen kadın mı? Emin misiniz?
iç çamaşır nedir ya. siz zaten herşeyinizi paylaşmışsınız zaten arkadaşınız da eşini de paylaşır herhalde benimle diye bile düşünürse kimseye kızmayın siz evinize alıp günlerce sizde kalamsına evinizi sahiplenip değişiklikler yapmasına ve hatta iç çamaşırlarınızı kullanmasına izin verirseniz bu rahatlığın ardı tabikide gelir rahatsız olmasın diye o geldiğinde siz çıksaydınız bari rahat rahat yaşasaydı 1 hafta sizeMerhaba herkese, 4 yıllık evliyim eşimle muhteşem bir uyum içerisindeyiz yani ben bence öyle olduğunu düşünüyorum. Ev içerisin der veya sosyal hayatımız da hiç bir sorunumuz yok hatta 4,5 aylık zorlu bir sürecin ardından hamileyim aşırı heyecanla da bekliyoruz . Gelelim asıl konuya, bundan ortalama 1,5 sene önce görüşmediğim bir çocukluk arkadasımla tekrar görüşmeye başladım. Oda evli ve şuan yaşına girmemiş bir çocugu var. Eşli olarak görüşüyoruz bu arada eşlerimiz de birbirini çok seviyor . Sık sık bizde kalıyor yalan yok bende davet ediyordum bebeğini özlüyordum çünkü evden çalıştıgım için de bize geldiğin de sorun olmuyordu. Fakat her gelmesi min 1. hafta kadar kalıp öyle gidiyordu. Geldiğinde bu süre zarfında iç çamaşırına kadar hep benden giyiniyor ev düzeninde değişiklikler yapıyor ve bu ev benim olsa şöyle böyle yapardım gibi akıllar veriyor. Bir gün çocugunu uyuturken ben odadan çıktım ve eşim arkadasım ve bebeği kaldı tekrar odaya girdiğim de bir elektirik aldım bişiyler hissetim adını koyamadığım adlandıramadığım, sadece kadın hisseder diyebildiğim. Yoktur ya öyle bişiy deyip susturmaya çalışıyorum kendimi ama yok olmuyor . Bir süre sonra üzerine gtmek kendimi ikna etmek için yazlığımıza davet ettim onları eşiyle beraber yalan yok hiç bir falso olmadı gözüme çarpan sonra döndük, yaklaşık 2 aydır falan bize gelmedi gelmek için ışıkta yakmadı .... Daha önce ilk kuşkulandığım da eşimin bi gece instgram hesabına ve wp konuşmasına bakmak istedim görünüşte bişiy yoktu ama panik olup bıraktım telefonu ertesi gün tekrar baktıgım da mesajlar silinmişti ve sadece onunki silinmişti. Konuştuklarına da eminim bu arada komik videolar yada çocuk hakkında vs konusurlar genelde. Üzerine tatile gittik işte bişiy olmayınca rahatlamıştım. Şimdi ise yakın zamanda yazıştıklarını gördüm çocuk hakkında 2 gece önce bi bakayım diye gece telefonu aldım ama yine herşey silinmişti. Eşim tarafında bana karsı değişen bişiy yok öyle hissediyorum ama kız arkadasım eskis gibi değil mesafeli ve soğuk.... Ne yapmam gerek bilmiyorum....
Kadın zorlamı giymiş çamaşırı?
Vermeseymiş.
Giyen kadar buna izin verende tuhaf değilmi?
Yada onun kalmasını kabul eden kişi?
Yada onunla tek kalan koca?
Her suç sadece o kadındamı?
Herkes mantığını kullanacak uyanık olacak.
Senin kocan evdeyken arkadaşının sende haftalarca kalması normalmi?
Yada senin eşin odadan çıktıysa sen erkek olarak o kadınla ne oturuyosun?
Hepsi birbirinden tuhaf.
Bana eşi kadına yurumus de kadin mesafe koymus gibi geldi. Önceden gelmeyi kadın istiyormuş, şimdi ilişkileri olsa yine geleyim falan derdi, bir anda soğuklaşmış.Kadın eşine kancayı takmış derken?